17
-
billxxx #17 Az ideglelés koppintása.........tuti az a film adta az ötletet.....
A poén az egészben hogy tényleg vannak szellemek...... -
semmikozod #16 Hey, ez egész jónak tűnik.
Úgy látszik most ezek az áldoksik korát élük megint.
En utálom a trancsirozós horrorfilmeket, semmi értelmük nem látom. Nem rémisztő max undoritó, de az is csak akkor ha jól van megcsinálva.
Viszont a thrillerek, amik egész végig fenntartják a hangulatot es időnként váratlanul udabasznak egyet, na az igen.
Ugye nem ez is valami japcsifilm feldolgozás? :D -
#15 A Fűrészből csak az első volt jó, a többi igazi répás hányás -
TeDDyRuSh #14 Bedobom a linket aki nem tudja miről van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=nfgZlMYj_NU -
TeDDyRuSh #13 Baromi jó a trailer, persze hogy REC copy, de üt rendesen. Én is ilyen agyrahatós parafilmet néznék meg, mint a Fűrészt. Szerintem van feelingje ha nem csak te sikoltozol:) -
#12 Moziba. -
Alc #11 Szembe a kocsmába. De ott viszont nem hallanám a filmet. -
winnie #10 te meg, ha inni akarsz, akkor..., hova is menj?:) -
Alc #9 Legjobb mikor nyugodtan kortyolgatom a kólámat, a következő pillanatban meg majd lenyelem az egész poharat mert a baromja a fülembe ordít. Menne inkább a pudliját sétáltatni. -
Skyline #8 Borzalmas gagyi... -
#7 OMFG ezt megnézem! -
winnie #6 "Én is azt vettem észre, hogy az ilyen para-filmek (pl rec, kör, stb) "
kemény vagy, nincs mese:) de a rec moziban kegyetlen jó volt, már csak a hangok összeszaratják az ember. aki viszont nem tudja magát függetleníteni a többi nézőtől vagy zabál, annak peche van. mondjuk nekem az elég a hangulatba kerüléshez, ha valamelyik filmben előhúznak lepukkant kórház kellékeket:) (a múltkor valamelyik alagsori baleseti sebészeten láttam olyan 40-50 éves hordágyakat. oda nem szívesen mentem volna vissza.) -
Wittgen #5 Én is azt vettem észre, hogy az ilyen para-filmek (pl rec, kör, stb) egyáltalán nem hatnak rám. Nem is tudom milyen filmtől fosnám össze magam úgy igazán. Pl a szörnyes horroroktól sem borzongok és nézek mindig a hátam mögé, mikor a moziból sétálok hata este.
Ez van.
Viszont inkább megnézek egy agyatlan trancsírfilmet, mint egy hosszú hajú kislány kísért típusút. -
Lipi1980 #3 Nekem is nagyon bejönnek az ilyen filmek! Kevés vér maximális para! Kötelező darab.
Az ilyn trailer-t már elsütötték a REC-nél, de hatásos volt ezért ismét elővették. Elképesztő, hogy egyes emberek miket tudnak parázni filmek alatt. Lehet hogy én lettem már immunis az ilyenekre, de múltkoriban is megnéztem a Véres Valentin-t moziban és attól ijedtem meg a legjobban, hogy mögöttem pár sorral fital fruskák sikongattak kb. 5 percenként.
Miről akar szólni? Szinte semmit nem találtam, deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forrás: IMDBAfter a young, middle class couple moves into what seems like a typical suburban 'starter' tract house, they become increasingly disturbed by a presence that may or may not be somehow demonic but is certainly most active in the middle of the night. Especially when they sleep. Or try to. Written by Paramount Pictures -
Athor #2 Csatlakozom! -
Wolfi24 #1 Anyád! Szeretem az ilyen filmeket. Úgy, hogy inkább ez mint a Saw 6.