Így nézett ki a Villám játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pénzt ugyan nem adtam volna érte, de ha valahogy a birtokomba kerül, unalmas perceimben le tudtam volna vele kötni magam. A minimális stílusosság tetten érhetõ benne.
JAJ ELNÉZÉST KÉREK baszd meg.
elolvastam a cikket mielõtt írtam. Szóval?
Broafka
olvasd már el a cikket hülye gyerek...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

a régi sorozat zenéjét használták. 😄
amúgy nem tûnik rossznak, legalábbis nem rosszabb a többi szuperhõsös PCs játéknál amit láttam vagy amivel játszottam.
Kíváncsi lennék, hogy melyik nagy ellenfeleit tették volna bele.
akik azt mondják, bejön:
komolyan adtatok volna pénzt egy ilyenért?
kellemes progi is lehetett volna, egy kis idõlassításos, ill pillanatálljos harcal, logikai fejtörõkkel, pl két kulcsot elfordítani, meg javíts meg ezt vagy azt míg megy minijátékokkal.. az ellenfél fegyverét a kezében szétszerelni, és nem valami automata módon hanem pl mint a zárfeltörés a fallout 3ban ..
Broafka
ha csak a mozgáson dolgoztak, akkor nem tudom mit fikázza a cikk író õket. Szerintem teljesen korrekt. Csináljon õ ilyet 6 hónap alatt. se**fej

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

6 hónap alatt egy "kis" fejlesztõ cégtõl ez nem kicsi teljesítmény, teljesen pofás a cucc.
Számomra is arra hajaz
Nekem elég Prototype szerû hangulata van...

Nekem nagyon tetszik!

Cogito Ergo Sum

Tetszik ez a gyors futkosás 😊
6 hónap alatt ez kifejezetten pofás..sokkal másabb téma úgysincs ezekben,mint a püföld-mentsd meg-fejlõdj-ügyességi kihívások..ahhoz képest teljesen jó alapozás ez...anno a Daredevil játékot sajnáltam nagyon,hogy csak valami konzolra,talán ps2-re jelent meg,pedig abban is sok fantázia van,ami az akrobatikus ügyességi dolgokat illeti😊
Narxis
Nekem is tetszik, a grafika meg tuti nem végleges, 6 hónap alatt ez se rossz teljesítmény.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

brodix
Nekem éppenséggel tetszik.
Elég gyatra a grafika, de maga a játék bejön!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.