Elég lesz az 50 GB a Blu-ray fejlesztői szerint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
240 perces videókazinál sem kellett nagyobb, mert elhanyagolhatóan kevés 4 óránál hosszabb filmet készítenek. ettõl függetlenül van akinek nagyobb kapacitás kell magán célból, pl a lagzis kazetták.
Fentiekre gondoltam, aztán elolvastam az eredeti cikket. Szokásos pongyola fordítás. A pofa arra célzott, hogy mûsoros gyári videókazettáknál nem terjedt el az LP (long play) meg ELP (extra long play) felvételi mód. Gyakorlatilag összes gyári kazetta SP (standard play) volt. Nem mindegyik magnó tudta LP-t. ELP-s magnót nem is láttam. Volt két LP-s magnóm, 4 órás szalagra 8 órát tudtak rögzíteni, de gyatrább minõségben. A régebbinél állókép esetén az LP-s felvétel fekete-fehérre váltott, másiknál LP módban is színes volt állókép.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem hologramról lesz szó még decemberben..
Sztereró 3D
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Plusszos, minuszos, DVD-RAM, stb. ? Úgy volt sz@r évekig, ahogy volt.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Elég lesz.. még pár évig 😊
mondd, te nórmális vagy?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A kompatibilitásra hivatkozás üres kifogás. Attól, hogy az asztali lejátszók nem tudják olvasni a kettõnél több rétegû BD lemezeket, a PC-be szánt írók képesek lehetnánek erre. Sõt ennek lenne egy olyan, a kiadók számára elõnyös következménye is, hogy az ilyen lemezekre másolt filmeket a "kalózok" nem tudnák asztali készüléken lejátszani. (Persze ez nem lenne komoly akadály, de az összes eddigi kalózellenes próbálkozásuk sem sikeresebb.)
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Vagyis gigabites letöltés?
Amúgy én is pendrive párti vagyok, kár, hogy kevés az igazán gyors, fõleg a nagyok között (értsd: 20MB+/s-el lehet írni), úgyhogy egyelõre felesleges ide az USB 3.0 (nem mintha tudnék említeni egy olyan eszközt is, ami támogatja).
/*WTF?!*/
archiválni amúgy is hdd-re érdemes, nem optikaival vagy pendive-val bohóckodni.
Igen.
Na de egy DVD vagy blu írás aztán olvasás is nem kevésbe...elfogja érni a hálózat a dvd és blú olvasási/írási sebességét.
Úgy néz ki, hogy pár éven belül az Internet natív sebességen fog menni..ebben mindenki érdekelt.
Mit értek ezalatt? Hát hogy amit a modem, vagy a hálókarink bír.
Namármost vannak nagy tárhelyet kínáló szolgáltatók, ingyenesek is. Sokkal sokkal biztonságosabb, mint a PC ben lévõ HDD...tehát a nem túl távoli jövõben, adunk egy linket barátunknak, és letöltheti az adott infót biztonságosan és igen gyorsan, nincs szükség olyan archiválásra ami a felhasználónál van fizikailag...ennek max 4 évet adok.
Az informatikában sosem elég a tárhely, és processzor kapacitás..meg amúgy semmilyen kapacitás sem...ha valaki aztmondja ez a korlát elég, 2 éven belül megdõl, vagy hamarabb.