The Fourth Kind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tetszett nagyon maga a film, hosszú idõk óta az elsõ film, ami után féltem kicsit, meg úgy közben is izgultam. Tetszett, hogy nem voltak benne csúcsa, fröcsögõ szájú szörnyek... nagyon hatásos volt számomra, bár tudom a kritikusok többsége nagyon lepontozta. úgy látszik én fordítva mûködöm, mert a hasonló kategóriájú filmeken nevetni szoktam vagy elaludni, amiket a kritikusuk általában felértékelnek.
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
örök hála!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Hát mit mondjak kb minden poént lelõttek a bemutatóban!
Hogy ez tényleg igaz történetek alapján van e azt nem tudom filmbõl nem nagyon derül ki csak az elején mondják.Nem volt rám nagy hatással 1x nézhetõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Racism is a weapon of mass destruction!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mint ment? Fuldokló kisfiút? Játékállást?😄
Agyamentre gondoltál gondolom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy nem lehet rossz film ez, szeretem az ilyet. 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
durva
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mi a fenéért nyittok egy filmnek topikot?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"