31
Thriller, Milla Jovovich-csal a főszerepben, premier nov. 6.
-
#31 Nem értem mi a halálért írják ki, hogy dokumentumfilm stb.... ha egyszer kamu az egész.. ez olyan mintha a boltban eladnának neked egy paradicsomot, belül meg paprika, de ők váltig állítják, hogy ez paradicsom... nahát ezt átb*szásnak hívják...
Egyébként tetszett nagyon maga a film, hosszú idők óta az első film, ami után féltem kicsit, meg úgy közben is izgultam. Tetszett, hogy nem voltak benne csúcsa, fröcsögő szájú szörnyek... nagyon hatásos volt számomra, bár tudom a kritikusok többsége nagyon lepontozta. úgy látszik én fordítva működöm, mert a hasonló kategóriájú filmeken nevetni szoktam vagy elaludni, amiket a kritikusuk általában felértékelnek. -
#30 Háááááát megnéztem,tetszett elgondolkodtató de sajna FAKE :D -
#29 köszi! pont ezért olvastam végig itt is a topikot! és ezért is nem nézem meg a trailert!
örök hála! -
#28 Na én megnéztem feliratosan...
Hát mit mondjak kb minden poént lelőttek a bemutatóban!
Hogy ez tényleg igaz történetek alapján van e azt nem tudom filmből nem nagyon derül ki csak az elején mondják.Nem volt rám nagy hatással 1x nézhető. -
EK1TEP #27 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kijött belőle nézhető verzió!nincs felirat -
ETom #26 Ezt mikor adják itthon? Oo -
#25 még egy klip jött ki -
#24 újabb klip -
#23 5 perces featurette -
#22 Új TV-spotok! -
#21 a baglyos-terrort már ellőtte Lynch papa a TwinPeaks-ben...megint a standard szürkék jönnek...fordítva lenne jó végre, amikor az emberek lopkodnak alieneket :DDD -
#20 Jah, helyette most baglyok lesznek XD -
foldigiliszta #19 végre 1 film ami rendesen foglalkozik a témával nemcsak 8karú polipoknak ábrázolja az idegeneket -
#18 Milla Jovovich + abduction -> ez valszeg. nekem is menne, nem kellenek hozzá mán idegenek... -
#17 *Mit ment? -
#16 "anya ment"?:D
Mint ment? Fuldokló kisfiút? Játékállást?:D
Agyamentre gondoltál gondolom. -
#15 faszért kell mindenbe beleszólnod -
#14 anya ment :DDD -
#13 Dede.Köszönöm!:) -
#12 Huhú, nagyon parázós. Tuti megnézem :) -
#11 Kajakra nyitok már egy "Nagy film" topikot, bár akkor is nyitnának minden egyes filmnek topikot. :D
Amúgy nem lehet rossz film ez, szeretem az ilyet. :D -
#10 "anya ment" ????
nem inkább agyament? -
#9 hmm ez tetszik film lesz +fav -
DIESEL DOG #8 Elvitte az ufó :D -
#7 "Something came into my room, and took me away."
durva -
#6 Ez kurva nagy!Imádom az ilyen anya ment baromságokat!:D -
DIESEL DOG #5 Nem rossz. Szeretem a thrillereket... -
#4 nem rossz de egy third kind-nak jobban örültem volna :) -
#3 most őszintén
mi a fenéért nyittok egy filmnek topikot? -