A végső állomás 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangsúly az adj pénzt kifejezésen volt. Ha valakinek nincs pénze akkor miért nem dolgozik ahelyett hogy csak követel?Miért nem tesz erõfeszítéseket hogy megváltozzon a helyzet? Miért arra fogja a cselekedeteit hogy nincs pénze?
Gondolom hogy ez itt poén akart lenni, de sajnos folyton ezt látom magam körül és ezért zavar.
És sokan dobálóznak azzal hogy válság így meg úgy, de aki keres talál. Ez tény. Mint ahogy az is hogy az emberek egy része egyes munkafajtákat ledegralálónak talál, és inkább nem vállalja el. (javaslom hogy nézz utána az út a munkába program sikerességének, és hogy mennyi helyet töltöttek ki a keretbõl.)
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
legyen humorod!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ez a tipikus kábítás hogy jaj semmire sincs pénz de azért net meg számítógép van. Én is egyedül élek, bérbõl és fizetem magamnak a kaját és rezsit. Szóval hagyjuk ezt a szöveget a reggelivel meg a rezsivel mert te is tudod hogy nem igaz.
Amilyen áruk van az élelmiszereknek elhiheted hogy 2 vacsoránál nem kerül többe egy mozijegy. de ezt biztos tudod te is, ha magadat vagy a családodat tartod el.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
mondjuk részemrõl egy közepes filmet (amirõl tudom, hogy az) még akkor sem néznék meg, ha ingyen lenne vagy fizetnének. ne add le ennyire színvonalat😊
a film maga elég kiszámítható és unalmas l(lehet hoyg SPOILER: leszámítva az utolsó képsort)
az elsõ jóvolt, a második a kemény bevezetõtõl eltekintve erõltetett, a harmadik szimplán xar, ezt meg....hát meglesem majd de sok jóra nem számítok.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez a rész persze nem minden esetben ilyen. Sõt. Nekem az már túl sok, hogy maguktól mozgó tárgyak indítják be a reakciót. Nálam elvesztette a varázsát ez a film. Egynek jó volt,nálam simán beleesik a nézhetõ kategóriába, csak fáj a szivem egy kidolgozott részért, ahol elhitetik velem, hogy akár a véletlen mûve is lehetett volna az a bizonyos balesett.