Dreamkiller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy pálya ahol egy csarnokban kell kinyírni egy küklopszot.
Õt hogyan lehet kinyírni? Már szanaszét lõttem és rakétáztam de nem megy nekem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Magyarúl nincs mentés!!!Mi a rák miatt írja ki ez szar?<#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bõvebben:
Sztori még el is menne, de a megvalósítás szánalmas.
- Grafika---> Painkiller motorral készült és egy dekát nem tettek hozzá. Más pályák, más helyszínek, de a hangulat az elveszett.
- Játékmenet ---> Szokásos, agyatlan, darálós hent, de tényleg az aljából. Egyszerre MAX 2 fegyver, semmibõl elõtermõ ellenfelek nulla A.I.-val.
- Gépigény---> Abból a szempontból vicces, hogy ez is pontosan olyan lassan tölt be, mint a PK-ek annak idején, de közben 4 mag, Raid 0 és 1 GB VGA mellett próbálkozok. Maxra feltolva mindent full hd feletti felbontásban is felejtõs a graf. Bitang gyors, szépnek még így se nagyon mondanám.
Ennél még a Necrovision is jobb volt.
Nálam 1/10.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg ezek az elmebeteg böszme fegyverek.Painkillerbe legalább volt egy stílusuk... (jó kis karóvetõvel falra szegezett zombik...<#vigyor4>#vigyor4> )
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem tûnik ez oylan rossznak így az elsõ 20 perc alapján.
A gépigényrõl: 40 fps-re van limitálva, arról el sem mozdul. (miért pont 40 fps azt ne kérdezzétek)

Infók,Képek és videók
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036