18
elek Nagy fegyverek, beteg ellenfés persze vér minden mennyiségben!!!
-
JasonXXX #18 Sziasztok!
Van egy pálya ahol egy csarnokban kell kinyírni egy küklopszot.
Őt hogyan lehet kinyírni? Már szanaszét lőttem és rakétáztam de nem megy nekem. -
#17 Nálam nem volt ilyen gond, franc tudja mi lehet, de ne bánd, nagyon fos game. :D -
#16 Én is letöltöttem eszt fost kíváncsiságból!!játszanák vele de nem tudok mert eszt dobja ki amikor betölt a pálya!!!Magyarúl nincs mentés!!!Mi a rák miatt írja ki ez szar? -
#15 Kipróbáltam, ez tényleg egy katasztrófa, a hangulat nulla, a pályák nevetségesek, az ellenek bugyután festenek, a grafika ocsmány, a gépigény mondjuk elég alacsony. Uninstall. -
#14 Szar. Felejtsétek el.
Bővebben:
Sztori még el is menne, de a megvalósítás szánalmas.
- Grafika---> Painkiller motorral készült és egy dekát nem tettek hozzá. Más pályák, más helyszínek, de a hangulat az elveszett.
- Játékmenet ---> Szokásos, agyatlan, darálós hent, de tényleg az aljából. Egyszerre MAX 2 fegyver, semmiből előtermő ellenfelek nulla A.I.-val.
- Gépigény---> Abból a szempontból vicces, hogy ez is pontosan olyan lassan tölt be, mint a PK-ek annak idején, de közben 4 mag, Raid 0 és 1 GB VGA mellett próbálkozok. Maxra feltolva mindent full hd feletti felbontásban is felejtős a graf. Bitang gyors, szépnek még így se nagyon mondanám.
Ennél még a Necrovision is jobb volt.
Nálam 1/10. -
#13 Thx. Akkor nálam ez alapból felejtős. -
Csokis #12 Az, de a rosszabbik fajtából, szvsz. -
#11 Ez ilyen agyatlan Painkiller féle lövölde? (trailer alapján nekem annak tűnt, ráadásul azok a béna fegyverek ...) -
#10 Perzse, én is elvárom hogy jól menjen. Csak nyilván azon a gépen tudom véleményzeni a vasigényt amin játszok, szal.. :) -
#9 Jó hát nálad jó hogy jól fut. :D Majd délután belenézek én is. -
Gabe18 #8 Érdekes,az utolsó képen hogy,vagy kinek az árnyék látszódik a plafonon meg az ajtón?
Meg ezek az elmebeteg böszme fegyverek.Painkillerbe legalább volt egy stílusuk... (jó kis karóvetővel falra szegezett zombik... ) -
#7 Én is belenéztem gyorsan.
Nem tűnik ez oylan rossznak így az első 20 perc alapján.
A gépigényről: 40 fps-re van limitálva, arról el sem mozdul. (miért pont 40 fps azt ne kérdezzétek) -
#6 Szóval szarul meg? -
#5 Na kipróbáltam és azt kell mondjam gyorsan felejtse el mindenki ezt, meg se közelíti a Painkiller hangulatát és ráadásul a gépigény az egekben van, hogy a picsába lehet ilyen egy fost kiadni 2009-ben főleg amilyen játékok vannak a mai palettán mindegy itt van néhány kép.
-
huntofa #4 gyühet -
#3 úgy néz ki mint a painkiller csak a graff jobb -
#2 Éppen most nézegettem képeket, pofásnak tűnik. -
#1 A megjelenésig már csak 4 nap van hátra. Xbox-on nem kapott túl szép értékeléseket, de ahogy nézem a pusztítást legalább biztos lehet majd benne élvezni.:)
Infók,Képek és videók