1452
  • Kongy
    Ez valami faja kis Next-Gen Warrior Within lesz. :) Komázzuk! :D
  • offkorzreg
    tetszik :)
  • mikiking
    Jónak igérkezik
  • ProGabe #48
    megérkeztek az első képek
  • Looooser
    Neked csak Dani, mond mit szeretnél?
  • offkorzreg
    jézusom :|
  • Looooser
    csak azoknak, akiknek nincs zenei ízlésük... bár elismerem az új album tényleg lapos

nah ennyi off elég volt.... van vmi új infó????
  • offkorzreg
    akkor is nagyon gáz,a lényeg ugyanaz :|
  • Looooser
    n00bika :D a Prodidzsáj nem egy énekes hanem egy zenekar... THX pux
  • grebber
    Csak szerették volna de elvetették az ötletet!Szóval ki ne okoskodjon??
    Meg amugy se okoskodásból írtam hanem szigetes reklámból nyomtam!
  • angelslie
    A sima prince-t is hívják Prodigynek szóval ne okoskodj..
  • grebber
    Prodigy az egy énekes meg amugy is nagyon gáz
  • angelslie
    Én is visszasírom már a régi princet... nem rég próbáltam ki a Prodigy-t és hát nagyon más :(
  • lac111
    Buta dolog volt azt a játékot is Prince of Persia címmel indítani. Áhh.. csak a marketing. Magával a játékkal nekem sem volt problémám, jó dolog volt, hogy belevitték Elikát, de azok az Xbox gomb színű és formájú "dobbantók" nevetségesek. Főleg amikor Elika vállába kapaszkodva repül a herceg'. Ott nyomtam egy kis szünetet, hogy ez mi a here??

Forgotten Sands viszont ígéretes folytatásnak látszik. Remélem megint lesz alatta faja kis metál zene.. \../
  • grebber
    Ja azt ha egyesíti őket akkor jön a bolygó kapitánya hisz a hatalom a tiétek
    Eladásoknak biztos jót tesz majd az új védelem ha az Avataron lévőt fogják használni!
  • angelslie
    "A herceg az új játékban már nem csak az időt lesz képes befolyásolni, hanem bizonyos korlátok mellett a természeti erőknek is parancsolhat, szükség esetén pedig egyidejűleg is használhatja e két erőt."

Jeee :D
  • Atkamon
    Nekem nagyon nagyon tetszett a legutóbbi is. Nekem tetszett a harc is, de főleg a gyönyörű helyek. És a sztori sem volt rossz.
  • grebber
    Bővebb infok by Gamestar!
  • el bruja
    Először nekem is ez volt a véleményem, elég nagyot csalódtam mikor először játszottam vele, félre is dobtam. Aztán egy idő után újra elővettem, és ahhoz képest hogy először milyen rossz véleménnyel voltam róla, a végére egészen megtetszett. Mondjuk az igaz, hogy az eredetihez képest sehol sincs...
  • kirol
    A legutóbbi rész egy kalap guanót nem ért!
    Ez a budget pontgyűjtős baromság hatalmas félresiklás volt!
  • Atkamon
    Azért folytathatnák/lezárhatnák a tavaly megjelent sztorit is, engem az is nagyon érdekel.
  • grebber
    Az új PoP rész meglepő módon nem a film alapján készül, de nem is a legutóbbi epizód folytatása lesz. Ugyanis úgy döntött az Ubisoft, hogy inkább visszatér az első és a második rész közé. A játék várhatóan jövőre érkezik a Prince of Persia filmmel együtt.

Forrás: IGN
  • Looooser
    DÁÁÁHHHÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁ Igen!!! újra WW-s kinéézet ezazzzz!!!!!
  • grebber
    Jeleztem ,megtörtént!
  • Atkamon
    Át kéne írni a topic címét Prince of Persia: The Forgotten Sands-re:P

Amúgy tegnap kijött a Debut Trailer de persze nem mond túl sokat.
  • JackSparrow88
    Ez a 2008-as prince xd
  • hungaryws
    találtam egy képet:
  • hungaryws
    Október elején írtunk először arról, hogy a Ubisoft nagy valószínűséggel már dolgozik az új Prince of Persia játékon - természetesen Jordan Mechner közreműködésével. Most pedig immár hivatalosan is bejelentette a francia kiadó a Prince of Persia: The Forgotten Sands létét, mely az előző résztől távolságot tartva inkább visszatér a Sands of Time irányvonalához. A The Forgotten Sands a PoP filmmel egyidőben, azaz jövő év májusában jelenik meg - bár az még bizonytalan, hogy milyen platformokra. A hivatalos bejelentés ugyanis annyit tartalmaz, hogy "on consoles and handhelds", melybe ugye a PC nem tartozik bele. A következő hetekben, vagy legkésőbb december 12-én kiderül, s ha igaz a hír, akkor Creativ3Formt természetesen a saját halottunknak tekintjük.

Forrás
  • grebber
    Prince of Persia: The Forgotten Sands!

Marking the return to the Prince of Persia: Sands of Time storyline, The Forgotten Sands will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia band.
    Marking the return to the Prince of Persia: Sands of Time storyline, The Forgotten Sands will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia band.

info: Worthplaying

Lehet átnevezni a topikot!
  • huntofa
    nekem is jön... holnap délbe menstruálok!
  • MerlinW
    Wow... öröm nézni a két nagykorú úriember érett, intelligens vitáját. Gratulálok srácok, csak így tovább.
  • Kazuma92
    Hogylehet azon "vitatkozni" hogy hogykell kiejteni valamit.. vagy egyáltalán hogy a francba idegesíthet ez valakit. Jó sok időtök lehet.
    Szerintem az első 3 Pop volt a legjobb, mindenesetre kíváncsi vagyok mit alkotnak:D
  • Atkamon
    Jó hagyjuk azt, hogy mennyire volt jó vagy rossz az előző. Nekem mondjuk kifejezetten tetszett, bár engem nem nehéz lenyűgözni... A(z) Ubisoft a tipikus hibájába esett ezzel a játékkal is... csodálatos grafika, és nem elég jól kidolgozott gameplay. Ugyanaz, mint az Assassin's Creed-nél. Reméljük ez is úgy lesz mint az AC2, hogy a második részre összeszedik magukat.
  • Anubys
    "Mellesleg a prince első 3 része kvajó volt."

Ez így van, de a WW spec a második 3 rész egyike... :)
  • The Protector
    Te kezdted.
    Mellesleg a fórumon szabad véleménnyilvánítás van.El kell fogadni h kinek mi tettszik.De úgy látom erre képtelen vagy.
    Mellesleg a prince első 3 része kvajó volt.Nekem a WW volt a kedvencem.Az új POP-ot is végigvittem mert prince.DE köze nincs hozzá.Egy Casual game lett.Se több se kevesebb.A régi széria SZERINTEM jobb volt.
    De nem kell másokat lehülyézni mert más véleményen van mint te.
    Jó lenne ha gondolkodnál.
    EGy jótanács.Vegyél vissza az arcodból.nem bannoltak elégszer meg nem nyílt elég topik a gumiban rólad?
    Béke van!Csak hát fórumokra nem buzizni jár az emeber hanem beszélgetni meg stb....
    Neked ez a rész is tettszett.Ok.Tettszen.
    Én a témát lezártam.
  • offkorzreg
    te se akard te faszfejű,tényleg kussban maradhatsz
  • Looooser
    csak azt nem értem hogy miért az előző pop videóját szórtad be....
  • The Protector
    ne akard h a képed be legyen linkelve
    innentől akár beszélhetnénk az új princéről:)
  • offkorzreg
    anyádra,igen
  • ProGabe #12
    egyrészt a magyar helyesírás szabályai szerint akkor is 'a', ha 'jubi'-nak kéne ejteni, de ez irreleváns, mert 'ubi'-nak kell ejteni. ezek franciák, nem amcsik...