Visszatér az Áll az alku
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is az elsõ változat tetszett. Amikor ott voltak vagy 120-an, 6 csapat, abból bekerült 1 csapat, és abból jutott be 1 játékos, a többi 20 meg tartotta a táskát. Az az Európás marháskodás a színes díszletben meg a mindenki mindenki haverja kicsi plüssállatokkal már nem jött be. Ez az Áron gyerek meg szar. Egyedül a zenés mûsorban volt jó.
a széf nem szûnt meg.
az rtl-tõl nem rúgták ki, hiszen bõven megérte az rtl-nek még havi több milliót is fizetni neki, mert addig sem a tv2-nél dolgozik.
az rtl-tõl nem rúgták ki, hiszen bõven megérte az rtl-nek még havi több milliót is fizetni neki, mert addig sem a tv2-nél dolgozik.
szal jött Fábry, meg a celebmilliomos <#idiota>#idiota>
btw az egyjátékosos változat amivel Gundel kezdte, sokkal jobb volt
btw az egyjátékosos változat amivel Gundel kezdte, sokkal jobb volt
az RTL-nél szinte kirúgták. A Milliomos-t egy idõre felváltotta a Széf, aztán úgy tervezték hogy egyik is megy egy hónapig, másik is, és eldõl melyiket nézik többen. Persze a Széfet nézték úgyhogy onnantól kezdve Vágónak mennie kellett. Persze aztán a Széf megszûnt, a Kalandra fal-nak is vége, szal...
ez nem kelet-európára tuningolt, olasz adás már azelõtt ilyen volt hogy a magyarban átváltottak volna erre a családias verzióra
Az Áll az alku addig volt "jó" mûsor amíg nem csak egyetlen egy kérdésre kellett válaszolni benne a legelején. Jelenleg nagyrészt a szerencsén múlik az egész. A Párbaj legalább valódi kvízmûsor, nem Mónika show táskákkal..
pörgõsebb. mesterségesen túl van húzva, de az jót tesz a mûsornak. és, ami a legfontosabb nem a k-európára tuningolt, "kedélyesen csevegnek egymással a játékosok" verzió megy, hanem egy ember lent, 25 modell táskával fent és tényleg csak választás és filózás megy, nem pedig beszélgetés, hogy tüncinek mi a kedvenc filmje.
itthon, bár nem nézem, az sem tesz jót a játéknak, hogy 1 adásban 1 játékos van, vagyis nem lehet gyorsan kiszállni, és mindig van benne felesleg. amerikában van, hogy 2-3 játékos is lemegy egy részben.
itthon, bár nem nézem, az sem tesz jót a játéknak, hogy 1 adásban 1 játékos van, vagyis nem lehet gyorsan kiszállni, és mindig van benne felesleg. amerikában van, hogy 2-3 játékos is lemegy egy részben.
az amerikai verzió mivel jobb? én sose láttam csak azér kérdezem
az áll az alkut szerintem alapból nem nézhetõ, nem is értem, hogy a táskák nyitogatása miért köt le valakit (oké, az amerikai verzió ezerszer érdekesebb, de azt sem töltöttem sokáig), viszont vágó azért ment el, mert hiába kapott sokmillió forintot, ha egyszerûen nem dolgozott szinte semmit. a tv2-nél dolgozhatott, de az elsõ alátolt licenc nem váltotta meg a világot. sebaj, lesz másik.
Áll az alku Gundel Takács Gáborral volt nagyon jó. A párbaj nagy füg attól, hogy milyen emberek játszanak egymás ellen, de a Legyen Ön is milliomost nem tudja felülmúlni, számomra az volt a legjobb kvíz mûsor. Vágó miért ment el az RTL klubtól és kezdte el azt a kicsit idióta Párbajt?