Fizikai Nobel-díj az optikai szálon keresztüli fénytovábbításért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem Kovács, hanem Koppány
Aszondja:
"Az optikai szálak esetében viszont arról van szó, mintha száz kilométer vastagságú üvegen néznénk át és közben a fény intenzitása csak a felére csökken."
Pedig én úgy tudtam, hogy pár kilométerenként már erõsíteni kell a jeleket erõsítõállomásokkal, különben elveszne a fény. Tehát a módosítatlan intenzitású fénybõl csak pár kilométerig igaz az, hogy alig csökken a fényereje, nem több száz kilométer esetén..
"Az optikai szálak esetében viszont arról van szó, mintha száz kilométer vastagságú üvegen néznénk át és közben a fény intenzitása csak a felére csökken."
Pedig én úgy tudtam, hogy pár kilométerenként már erõsíteni kell a jeleket erõsítõállomásokkal, különben elveszne a fény. Tehát a módosítatlan intenzitású fénybõl csak pár kilométerig igaz az, hogy alig csökken a fényereje, nem több száz kilométer esetén..
tartóztassák le, elõsegítette a warez terjedését 😊 legalább akkora bûnös, mint a p2p rendszerek kitalálói 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Respekt Kao kollégának!
Majd felveszem a Hall of Famemre. :-)
Mi lesz a következõ? - ez itt a kérdés.
Szerintem gammasugarakkal fognak még gyorsabban adatokat átvinni.
Utána meg jönnek a ... na, ezt nem mondom el, mert titok.
Majd felveszem a Hall of Famemre. :-)
Mi lesz a következõ? - ez itt a kérdés.
Szerintem gammasugarakkal fognak még gyorsabban adatokat átvinni.
Utána meg jönnek a ... na, ezt nem mondom el, mert titok.
Kara kánként folytatom tanításom.
it was khm ironic
Egyébként Kao kínai és Reichradt Péter a magyar, aki a BME-n beszélt Kao munkásságáról. Szövegértelmezés powah. <#idiota>#idiota>
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
nem veszitek észre hogy ez a csávó japán?
de ehhez az egészhez biztos van köze legalább 1 magyarnak
de ehhez az egészhez biztos van köze legalább 1 magyarnak
Charles K. Kao - na az a K a Kovács
még egy magyar !!
A cím viszont nem grat... LMAO
AE
AE
<#eljen>#eljen>