Itthon nem kell hónapokat várni a Fûrész 6-ra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg a DVDRip csapatra voksolok! <#awink>
Link
kakateve
A TS csapat release-i szoktak a leggányabbak lenni. Jó szórakozást hozzá! <#mf1>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Dynamic
A Saw theme még mindig üt!
csakhogy ez nem csak a forgalmazón múlik és nem sok hatása van a letöltéseknek a bevételre, mint azt számos példa bizonyította már. sõt, ugyebár a világpremiereket sokkal többen töltik le le itthon, mint például egy r5-ös, eredeti hangos korairipet.
Elõbb utóbb belátja a forgalmazó is, hogy így kell útját állni annak, hogy minél többen töltsék le a szarabbnál fosabb minõségû camerás változatot.

Egyik résznél én is úgy jártam, hogy (egy havertól kapott) CAM verziót néztem volna meg, de a felénél lekapcsoltam, mert olyan ritka szar minõség volt...

Ha tartják a kitûzött magyar premier dátumot, akkor mindenképpen moziban nézem meg. De biztos akkor lesz, ha október végén ott ülök a moziban a Fûrész VI. részén :D:D:D
ennyire igénytelennek nem kéne lenni

Kb ugyan ott leszel vele mint ha moziban néznéd mert igaz hogy elég gyenge minoség lesz de ugyis a moziban is kb mindig sötét van ha történik vmi hogy nehogy véletlenül lássál vmit..
Az meg hogy letöltik az emberek hát ez van.
djstefi
jobban varom mint a karacsonyt <#vigyor2>

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Hát ez az; ezért nincs moziban nézõ. Teljesen mindegy, itthon mikor van a premier, az emberek már hozzászoktak ahhoz, hogy mindent letöltsenek. :(
Carloska
nembaj majd szedjük ts be kamerásan jóaz nekünk még mindig :D

1 részt sem néztem moziban,de mivel kedveljük a sorozatot és nem lesz 3 hónapos csúszás így mindenképp moziban nézõs lesz,de miért kellett erre a 6. részig várni?...

nah sok szeretettel várjuk a planet 51el karöltve.