26
Internetes partnerprogramok
  • Montanosz
    Rulettmania Partnerprogram
  • real999
    online-penzkereses.5mp.eu
    Érdemes megnézni!
  • Toto652
    A Google-lel kereshetsz pénzt
    De ahhoz napi szinten látogatottnak kell lennie az oldaladnak... nem egyszerű...
    Nézd meg még ezt...
    Ha feliratkozol akkor sok tippet ad... én nem értek hozzá ezért hagytam a csudába...
  • joebacsi
    Mekkora látogatottsága van az oldaladnak és kik látogatják?
  • Vlala #22
    Megmondom őszintén, ettől túl sok pénzt nem várnék a helyedben. Ha havi ezer forint összejön, már boldog lehetsz - ezzel azonban anniy időt eltöltöttél, amennyiért ennek az összegnek a sokszorosát összegyűjthetnéd egy kis utánajárással.
    Persze, vannak cégek, akik azt ígérik, hogy működik a dolog, semmit nem kell tenned, és dől a lé... de ez olyan, mint a Mátrixban a kék és piros tabletta. Vagy hiszel nekik, és álmodozol, vagy felébredsz, és megpróbálsz tenni valamit.
  • Vlala #21
    Erről szól az önmegvalósítás.
    A diákmunka tényleg lecsó, a munkát kínáló cég többet nyúl le, mint amennyit kiad...

Most akkor miattad nem kaptam tavaly telefonkönyvet? Monnyále. :)
  • ujreg #20
    A diákmunka egy rakás szar, én 2 hónapig telefonkönyveztem diákszövetkezet által mígnem egy szép napon belebasztam két stóc könyvet az Árpád hídról a Dunába mert tele lett a tököm az egésszel. Elmentem kőműves mellé segédmunkásnak, kaptam napi 6 rugót.
  • gfreak
    lemegy balaton, beáll pult mögé, süt-dolgoz-mosogat vakulásig = csinglin zseton :D
  • Benny04
    hol :DDDDDDD
  • BB7
    Jó, most tényleg nem az az 1000-es, de így sem éri meg pl. egy nyarat átdolgozni! :/
  • autoszimulator
    majd rájössz, hogy ha "melózni" akarsz, hogy legyen pénz suli mellett, akkor ezt teszed :D

#9: jobb helyen a reg díjat az első fizun jóváírják, vagy az utolsón, az csak biztosítás, hogy ne verd át őket. mellesleg az az ezres, megerőltető.
  • The Protector
    random idióta kép.
  • gfreak
    szívem szakad meg...középsulit és fősulit is úgy nyomtam végig, hogy közben folyamatosan dolgoztam..sőt, még rengeteg ismerősöm is, és ők sem haltak bele...szerintem próbáld meg te is a netes seggvakarás helyett ;)
  • bbeni93
  • TheRock18
    minek aludnál?
    tök felesleges...
    suli,aztán diákmelő..majd tanulsz..majd megint suli...
  • bbeni93
    Hát ez kész. Senkinek sem vagyok az alregje... Ha kételkedtek, lelehet csekkolni az IP-t egy moderátornak. Kérdezek valamit, normális választ kérek. Inkább ne szóljatok hozzá szerintem, minthogy menjen folyamatosan ezaz agymenés. Én még itt senkivel sem vitatkoztam/kötöttem bele, nem kéne bunkóskodni. Na erről ennyit.

Jah meg valószínűleg nem fogok diákmunkát végezni, amikor 4-re érek haza az iskolából, utánna menjek még el dolgozni is Tanulni mikor kellene, talán ne aludjak?

röhej
  • BB7
    Amúgy én is ezen gondolkodtam! :D
  • BB7
    Diákmunka?
    Először is, elmész egy diákmunkát adó céghez, fizetsz regisztrációs díjat..
    Majd talán kapsz valami kis munkát, amiért jó esetben kapsz napi 3-4ezret, melyből lejön az utazás, és a kaja!

Aki ezek után rávesz, hogy menjek el 'diákdolgozni'...
  • TheRock18
    te benny04-nek vagy az altregje...
    :D
  • 0Fritz0
    pina.hu
  • bbeni93
    Le lehet állni... Kérdeztem valamit, nem kell okoskodni. Már megint megy az eszeskedés, mint mindig... Tudom, hogy van diákmunka, had döntsem el, mit akarok!
  • bbeni93
    Hát igen, attól, hogy 16 éves vagyok, nem értem, hogy miért nincs ilyenre lehetőségem... Bár mind1, úgyis megoldom valahogy, nincs olyan, hogy nem, mert nem és kész :) Max ismerősnek szólok, hogy had írassam nevére, de nem nagyon kedvelem az AdSenset :/ Ezért lenne jó valami normális partnerprogram
  • werkfilm
    google -> diákmunka
    ne legyél naplopó.
  • BB7
    Dettó 16éves, dettó partnerprogramot keres, bár kiegyezik az AdSense-el is! :)

+fav
  • bbeni93
    A kérdésem a következő:

Van egy honlapom, amelyhez internetes partnerprogramokat keresek, de a legtöbbjük inaktív, vagy nem hallottam róluk. Azért nem az AdSense mellett döntök, mert egyrészt 18 alatt vagyok, másrészt adóznom kellene, és így 16 évesen egyenlőre megoldhatatlan. Ráadásul nem valami kedves banda, elég negatív dolgokat hallottam róluk...

Ezért olyan partnerprogramot keresek, amelynél az adott cég bannerjét elhelyezve a honlapomon pénzhez jutok. Vagy a kattintgatás miatt, vagy pedig részesedést kapok az eladott termékek után.