51
-
cateran #9 "A cég úgy számol, hogy az idei év végére várhatóan már 30 mobiltelefon lesz képes futtatni a szoftvert. "
Háááát..ezt fel kellene tolni pár millióra... -
roliika #8 Hááááát...indíts el egy progit és megtudod.
Win...start menü/programok..kikeresed az ocsmány felületen oszt ha szerencséd van kis várj animáció után elindul.
ájfon...2 ikon megnyomása, és nincs várj animáció és indul. -
#7 az iPhone miben fejlettebb mint pl egy winmobile-s HTC? kifejtenéd? -
#6 "Az idő mindenképpen a redmondiak ellen dolgozik, ugyanis az iPhone és az Android egyre komolyabb piaci részesedésre tesz szert, míg a Windows Mobile közel sem annyira sikeres, mint amire előzetesen számítani lehetett."
a piaci részesedés nem áll egyenes arányban a minőséggel...az elmúlt 6évben jópár winmobile-s eszközt kipróbáltam, volt több is, és nem volt velük probléma, sőt folyamatosan fejlődnek. Kipróbáltam a konkurencia telefonjait is hosszabb időre szép, meg kényelmes, de nincs meg benne az a szabadság mint winmobile alatt, számomra legalább is. -
Propkon #5 Nem értem, hogy az iPhone és az Android mellett miétr próbálkoznak még a gyártók ezekkel az elavult oprendszerekkel... -
#4 Mitől elavult? Valami konkrétum, esetleg? -
roliika #3 És még mindig röhögök...ha a góré mondja már azt hogy gyerekek..ez szar, ott azért erős problémák vannak. -
roliika #2 Naez kemény...és nem is értem.
Szóval csináltak egy oprendszert valakinek a vezetésével aki nemtudott róla, hogy milyen lesz?
Nonszensz. Vagy az van, hogy Ballmer nem akarja beismerni, hogy képtelenek Windows alapon jobbat csinálni, nem lehet belőle többet kihozni.
Nem annyira formálható mint a unix alapú Android és Mac cuccok..mondhatni nem optimális az erőforrás igénye.
Nem véletlen kérem, hogy fontolgatják az egész Win redszer szemétbe vágását...tudomén hogy idegenkednek a Unix rendszerektől, mert iszonyat pénzük van ebben, meg munkájuk...de ami nem megy nem kell erőltetni. Van sok jól képzett programozójuk..tudnak ők jót is csinálni gyanítom.
Érdekesség, hogy volt nekik Unix alapú rendszerük, de valamiért kukába dobták..kb 20 éve. Pedig kár volt.
Nem azt mondom hogy rossz a win...de azért egy Mac-el összehasonlítva az.
Ha megkapná azt a szintű supportot a win linux alapon mint a Mac, és tényleg teljesítmény optimalizált lenne minden alkalmazás bármi áron, akkor lenyomná az összes konkurenst..így nem fog menni hosszútávon. -
torcipepe #1 jó lesz az, ha megfőzik.