Max Payne 3 - újabb infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég késõn mutatja a játék hogy mit kell lenyomni, és ez tényleg idegesítõ egy idõ után. De nehezebb fokozatokon még erre is rátesz egy lapáttal, amikor variálja a gombokat, de legalább van benne kihívás.
A Farenheit-ben kifejezetten undorító a dolog, speciel egy ilyen rész miatt hagytam abba a játékot, mert elegem lett az értelmetlen sokáig húzott gombnyomogatásból.
A Max Payne-be szerintem nem hiányzik a QTE, szerintem.
A Farenheit-ben kifejezetten undorító a dolog, speciel egy ilyen rész miatt hagytam abba a játékot, mert elegem lett az értelmetlen sokáig húzott gombnyomogatásból.
A Max Payne-be szerintem nem hiányzik a QTE, szerintem.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
egyetértek, rohadt idegesítõ volt - néha már én sem tudtam, mi történt a nyomkodás közben
De ott legalább teljesen indokolt volt, gyk ez helyettesítette a harcrendszert, és nem volt nehéz beleszokni. Persze lehet, hogy csak az idõ szépítette meg az emlékeket 😊
Egy Resident Evil 5-ben már érdekesebb, a "nyomd le az x+y billentyût illetve kontroller-gombot a megfelelõ idõben" dologra, azt mondom, oké, legalább interaktívabbá teszi a cutscene-eket, de a püföld agyatlanul ugyanazt a gombot, az pont, hogy visszavesz ebbõl, mert a jelenet helyett arra a csökött gombocskára figyelsz.
Egy Resident Evil 5-ben már érdekesebb, a "nyomd le az x+y billentyût illetve kontroller-gombot a megfelelõ idõben" dologra, azt mondom, oké, legalább interaktívabbá teszi a cutscene-eket, de a püföld agyatlanul ugyanazt a gombot, az pont, hogy visszavesz ebbõl, mert a jelenet helyett arra a csökött gombocskára figyelsz.
Számomra meg a Fahrenheit-ben volt kifejezetten idegesítõ néha. Arról nem is beszélve, hogy sokszor annyira koncentráltam, hogy teljesen elvonta a figyelmem a történésekrõl... QTE nem jó, nem szeressük... <#schmoll2>#schmoll2>
QTE:
"Some of the higher profile titles that focused on such a system include the God of War series, Indigo Prophecy, Marvel Ultimate Alliance, Star Wars: The Force Unleashed, and Resident Evil 4."
"Some of the higher profile titles that focused on such a system include the God of War series, Indigo Prophecy, Marvel Ultimate Alliance, Star Wars: The Force Unleashed, and Resident Evil 4."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Resident Evil 5-ben azért eléggé játékos-szivatósra készítették...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a QTE lehet móka is, a Fahrenheit címû játékban például kifejezetten tetszett. Akkor szar, ha túl nehézre csinálják, vagy túl hirtelen 'jön elõ'. A Fahrenheitben ha olyan rész jött, ahol nyomkodni kellett idõre, akkor elõtte jópár másodperccel megjelent a képernyõn egy színes ábra, szóval fel lehetett rá készülni, úgy oké. Ráadásul olyankor nem kellett semmi másra figyelni, csak a nyomkodásra; nem kellett közben mászkálni meg semmit.
Is-is.
"Sao Paulo gettóját portugál õslakosok lakják"
Ja, a dél-amerikai portugál indiánok. Akik átjöttek Európába, és elfoglalták Portugália mai területét a spanyoloktól.
Rockstar alternatív világot épít.
Vagy az újságíró hülye.
Ja, a dél-amerikai portugál indiánok. Akik átjöttek Európába, és elfoglalták Portugália mai területét a spanyoloktól.
Rockstar alternatív világot épít.
Vagy az újságíró hülye.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
QTE-t be kellene tiltani. inkább legyen több automatizmus az irányításban.