18
-
#18 Egy jó kis oldal bing és google keresési találat összehasonlításra. -
#17 Hát nemkéne külön venni már a Yahoot, mert Microsoft és Yahoo szerződést kötötték Július 29-én és a Yahoot Bing motor hajtja. -
Evil Merodak #16 Nem. A google a Nagytesónk. -
#15 Le is vannak tiltva mostmár. Na mindegy, nekem nincs bajom a Binggel sem, sőt a képkeresője is sokszor jobb. -
#14 Element blokkolással, vagy userjs-sel letilthatók, nálam egyébként 1-3-ig szokott max szerepelni és az is csak nagyon népszerű keresőkifejezéseknél. Azt ki lehet bírni. -
chuky123 #13 Még mindig a google a barátunk -
#12 Miből áll a szponzorált linkek alá scrollozni? Abszolút korrekt a dolog, hiszen jelzi, hogy fizetett linkekről van szó, valamiből meg kell üzemeltetni a keresőt, nem? -
MacropusRufus #11 Nos nekem ami zavaró a google-ban az a következő szöveg
"szponzorált linkek" ui. ebből egyenesen következik, hogy az első x helyre azok kerűlnek akik valamit csengetnek a google-nak, ergo: sok köze a tényleges nézetséghez nincs. (meg ebben az esetben a google kereső algoritmusának sincs sok jelentősége) sztem. -
RCH #10 Nalam nagy csalodast okozott a bing. Mig a Google siman megtalalja a honlapomat - plane, ha magyarorszagra korlatozom - a Bing meg akkor sem leli, ha beirom a teljes URL-t. Pedig meg a Bing indulaskor valami aloldalan "bejelentettem" a honlapomat hozzajuk.
OK, nem vagyok fontos ember es az oldalam se egy agyonlatogatott valami, de hogy ennyire kuka legyen, ez a Bing, az lehangolo. -
#9 Lehet, hogy a Google találta ki, csak éppen nem mindig működik jól.
#8: Nem hinném, mert Operát használok. -
sedward #8 Szerintem a Google hirdetéseknél a zavaró találatokat a Firefox kiegészítői adják (pl xmarks, costumizegoogle). Önmagában a Google sponsored links hirdetései jobb oldalt nem zavaróak. -
izb #7 Semmi köze? Nézd már meg egy kicsit jobban, és nem írnál ilyen hülyeséget. A google találta ki a relevancia alapján célzott hirdetést, és ne lenne semmi köze ahhoz amire rákeresel? Ne igyál már annyit. -
#6 Én manapság egyre többet használom, találatok 98%-ban ugyanazt hozza ki mint a google, sőt, képtalálatoknál van, h jobb eredményeket produkál. -
#5 Én használom a Kuglit is meg a Binget is, utóbbit egyre gyakrabban, előbbi idióta fizetett hírdetései miatt, amiknek köze nincs ahhoz, amit keresek. :D -
#4 Nem akarok kárörvendő lenni, de HAHAHAHAHA! -
roliika #3 Bingből bang lett.... -
#2 megis mire szamitottak? -
#1 Nekem a Google keresője eddig tökéletesen megfelelt nem tudom, miért állna át bárki is tartósan a bingre... esetleg ha azt ismeri meg valaki elsőnek, mert hát a szokás nagy úr :D De annak meg elég kevés esélye van ilyen vetélytárssal.