32
Google Térkép
-
Lapajka #32 Őrület, hogy teljesen szétverték a GM-et... a Panoramio eltűnt... az hőmérséklet adatok eltűntek... pont amiket a legtöbben használta, ami a leg praktikusabbak voltak.... A street wiev egy csomó helyről eltűnt... hihetetlen -
#31 a légifotó a külső kerületekben le van tiltva vagy nem is készült el? -
mistermiskolcz #30 Sziasztok!
Cégemet beregisztráltam a google maps-nél.
Ha rákeresek, meg is találom. Viszont ha a települést nézem, akkor nem látom. Más cégekből látok 3-at, de a sajátomat nem.
Ez külön fizetős dolog lehet? -
#29 arról van infó, hogy Magyarország mikor fog frissülni?
élesebb lesz a kép nagyobb területen is?
van valami nyilvános frissítési ütemterv? -
#28 Sziasztok!
Valaki foglalkozotott olyannal, hogy vállalkozását a térképre elhelyezni? Mert van egy kis gondom vele... :) -
RYO21 #27 Valahogy meg lehet oldani, hogy a street view képeit tartósan tárolja? Szóval egy adott helyet már egyszer letöltött, akkor ne töltse le újra? Vagy esetleg próbáljam meg Google Earthben? -
#26 Vonatok valós idejű követése -
#25 Mutatja a dugókat a magyar Google Maps -
#24 Pedig az árbevételek nagy többsége - 97%-a - hirdetésből folyik be. A maradék licencdíjak és egyebek. Forrás -
#23 de ha keresel valamit, egyből ott egy csomó hirdetés, x kereső szonál pedig előrébb hozz oldalakat. azok az oldalak nem kevés pénzt adnak. -
Orionk #22 de milyen sajtot? tihanyi trappista sajtot?
De akkor is, ha pl. a google keresőoldalát megnyitom, akár a google.hu oldalt, vagy más nemzetközit, akkor egy darab hirdtést sem találok az oldalon.
Esetleg a részvényekben van valami, nem?, hogy egyre többen érdeklődtek az oldal iránt, akár google, akár facebook, és az érdeklődés miatt felment a részvényeknek az ára.
mert mondom, hogy alig látok hirdetéseket az oldalaikon. -
#21 nem pénzt kap, hanem sajtot -
Orionk #20 Sziasztok !
Én egyszerűen azt nem értem, hogy miből kapja a pénzt a Google?
Miből jön be neki a pénz?, miből tartja fenn magát?
A google egy cég volt, mielőtt a google keresőt létrehozta. Ez szép és jó, de nem értem, hogy miből gazdagodott meg? miből jött neki a pénz?
mit tudtok ezekről a dolgokról? -
#19 köszi szépen! -
#18 Gmaps Pedometer
Vagy ott van az útvonalkereső. -
#17 két pont távolságát szeretném lemérni (nem légvonalban)
hogyan tehetem meg? kinyomtatom és cérna, de valami egyszerűbb? -
WorldTorrent #16 a google maps-ba ugyan akkoriak a kepek mint a Google Earth-ba? mert earth-ba ha rakozelitek egy teruletre kiirja hogy mikor csinaltak a kepet, de mapson nem:D csak 2010-et ir lenn -
#15 Norc != Google StreetView -
#14 lévén az SG politikamentes fórum, így természetesen a nénire gondolhattam... -
Noodlee #13 A falfeliratra gondolsz, vagy a nénire? -
#12 :) igen... érdemes a Budapesti Gubacsi-Szabadkai sarok táján körbenézni :P -
Szabi1991 #11 van már pár éve... www.norc.hu -
#10 ez aztán kurva fontos dolog.... -
gyepesjoint #9 yapi -
#8 magyar utakat minek akarsz nezni :_D kágyú az egesz -
#7 na az nálunk nem lesz soha -
syberia2 #6 Street wiev -
#5 rklm :D -
#4 sajnos Magyarország nagyon pontatlan, ezelőtt 2 évvel átadott utak sincsenek benne, pedig az earth már tartalmazza. -
ldavid #3 Google-bejelentés: itt a lokalizált Google Maps