10
  • bermuda3
    én csak azt sajnálom h mindig ugyanazt a pár nimportequi részt adják le pedig tele van a net sírva röhögős fajtákkal :)
  • slickboy
    Nem tudom, miért épp az IHM-et hozzák fel példának, menekülök is ha meglátom, hogy az következik. Ellenben az Így jártam anyátokkal, Beugró, Életem értelmei, Susogó mackók, na ezek viszik a prímet. Utóbbi pár év legjobb tematikus csatornája a rengeteg sport/főzőcske/celeb/divat/szappanopera tematikus csatorna okádékkal szemben.
  • Quent1n
    Egyetértek, ezek már engem is eléggé idegesítenek. Egyébként egy nagyon jó csatorna a magyar állóvízben.

aRoma : Az IHM-et én se szeretem kb 3 adást leszámítva. Viszont legalább kikapcsolódást nyújtanak a sok NCIS, CSI, CSIMIAMI istenfaszaCSI, Cobra 11 Xena stb sorozatok állóvizében. Vágre egy csatorna ahol csak a humor kap szerepet és szinte bármikor odakapcsolok lehet egy jót röhögni ebben a nyomott depis hangulatban ami az országban "tombol".
  • Novell
    Szinte az egyetlen nézhető TV csatorna maradt számomra, de ebben is vannak idegesítő, poénosnak szánt "adások", gondolok itt a századjára ismételt Dan Clark, Jim Jeffrey's (amiből csak 2 rész készült), hiper-szuper-színész-kaszkadőr-csodabogár, Ne hívj fel Mike és Rémi Gaillard (remélem jól írtam) borzalmakra, amik első blikkre viccesek voltak, talán másodjára is, de sokadjára már frusztrálóak. Ha ezeket a poénokat is frissítenék, akkor semmi kifogásom nem lenne.
  • Sanyix
    hápedig a bazinagy roma lagzi rész (amit egyébként 1x adtak le, aztán a habzószájú szadeszosok betiltották), meg az iskolás rész az ütött. Amikor még ilyen valós dolgokat figuráztak ki... hmm. kb a hófehérkés háromtestőrös marhaságoknál fulladt ki, mondjuk volt közben a lakópark építős rész az megint igen jó volt.
  • Rage47
    sztem is az egyik legjobb csatorna
  • aRoma
    jó volt pár éve az IHM, de mostanra, khm , megkopott régi fényük, finoman szólva...
  • aRoma
    igen, úgy van! tisztán iq növelő az egész műsorszerkezet, az egyszerű, ámde primitív IHM-től kezdve.....
  • Szemjuel
    a rengeteg ismétlés ellenére jelenleg a legjobb csatorna szvsz! nincs rajta népbutító hírműsor, máunika és társai...
  • AZTA
    gondolom az az ihm is ismétlés volt, mellesleg ez az 1,7% annyira nem nagy szám sztem :D