Pyrozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
every damn day
Mi még anno csináltuk ezt kémiaórán, hát igen, ráhullott a magnéziumdarab a bunsen égõ gumicsövére... Ez elég kínos, mert valakinek 1 percig semmi, nekem meg 2 mp alatt begyulladt, és kettétört..
Hajszálon múlt:D
every damn day
személy szerint akkor hagytam fel az efféle "érdeklõdésemmel", amikor egy dörzsmozsárnyi kálium-nitrát porítás közben ellobbant a kezem alatt, amiben a dörzsmozsár törõjét fogtam. Megvan a bõr a karomon. Egy hétig ujjvégtõl csuklóig egy gennyezõ vízhólyag volt a jobbkezem. és ennyivel meg is úsztam. senkinek nem javaslom, hogy efféle dolgokkal próbálkozzon, hiába csináltam én is több tucatszor, egyszer csak elcsesztem...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Utánna késsel szépen lecsapatod kis szallagokra..És meg is van a villanógránát alapja:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
every damn day
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
every damn day
every damn day
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
hozzávalók:D
2db csavar 1 anya, gyufáról lekaparod a foszfort az egyik csavar végére retekered az anyát félig, jól megtömöd foszforral, rászorítod a másik csavart.... és kimész földhöz csapod a betonon izomból<#buck>#buck> és akkorát durran mint állat<#idiota>#idiota> érdemes nagyobb csavarral és anyával próbálkozni<#eplus2>#eplus2>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ilyen.-gyufafejeket beleraksz egy kissebb, a doboz oldalán levõ cuccból hajtogatott dobozba, és rátaposolxD
every damn day
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sajnos meg kell hogy mondjam az igazat... te is az általad emlegetett marhák közt vagy azoknak is az élbolyában! <#falbav>#falbav>
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
Szóval bent...
halottam mekkora marhák járnak az sg-re,lehet énis köztük vagyok nemtom,de Te viszed a toppot az biztos :D
Fürdõszobába tûzet rakni?
Az lenne a poén szerintem,ha a törölközök vagy a szennyes nem gyulladna ki,és nem égne le a lakás...
nah az poén lenne xD
Arról ne is beszéljünk,hogy a füstmérgezést is kapnál...
jah és min. egyel kevesebb szemed lenne,ha eltalálná a szép fejedet a felrobbanó palack...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.