14
-
freemanone #14 azért grat az SG-nek is.... el se olvastam volna ha a cikk címe ez: Film készül a SOPRE-ból
kb másképp senkit nem érdekel egy ilyen gagyi témájú movie -.-' pathetic -
Novell #13 Isten irgalmazzon meg Uwe Boll-tól... Egyetértek, sok játékból lehetne jó filmet csinálni, de szerintem (majdnem) mindenből ki lehet hozni valami jót.
Egy Crysis film is jó lenne, ha jól megcsinálnák a sztorit, de ha erre az atompáncélos dologra mennének rá, akkor már inkább megnézem a Vasembert vagy a G. I. Joe-t megint.
De legszívesebben még mindig a Prey-t szeretném viszont látni a vásznakon. :) -
#12 Ilyen gagyi marhaságból akarnak filmet csinálni???
Milyen lesz a cselekménye? Gondolom az átlag amerikai IQ-t veszik majd figyelembe,egy ilyen filmötletnél mást nem is lehet! Ott biztosan sikere lesz!
Annyi rengeteg sok jó játék van amiből JÓ filmet lehetne csinálni!
ehelyett (bár biztosan lesznek akik vitatkoznának ezzel kapcsolatban) ami játék adaptáció volt eddig (max 1-2 kivétellel) az mind hatalmas nagy bukás volt!
Főleg ha Dr.Uwe kapja a filmesítés jogát...
Szóval gondolom nem vagyok ezzel egyedül,de pl szívesebben olvasnánk híreket a tervezett (hogy egy példát mondjak) Crysis filmről, amire biztosan többen várnak,mint egy spore filmre!!! -
cateran #11 Na az pont nem... -
Slainte #10 Army of darkness pl. klasszikus filmje, szinte hibátlan. -
Alfa Of NS #9 2011-ben jön a Warcraft film (Warcraft: The Rise of the Lich King). Sajnos Sam Raimi a rendező akinek nem igazán voltak jó filmjei. Ő rendezte a Pókember filmeket is. Annál azért komolyabb nminőség kéne... -
#8 Pac-man után ilyenen már meg sem lepődöm... -
#7 Gamestaron olvastam ezt épp.
Hát, elég... érdekes, hogy simsből, meg sporeból csinálnak filmet, de ami nem lenne totál bukás, abból nem. Nevetséges. -
Novell #6 Szerintem még akár jó is kisülhet a dologból, a Spore jó játék és ha hozzáértő emberek csinálják, akkor könnyen lehet egy aranyos, megmosolyogtató film belőle. Sztorinak valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy van egy békés bolygó, bemutatják az ott lévő békés fajokat, aztán egy másik bolygóról megtámadják őket az agresszív, húsevő, űrkorszakos arcok... :D
A Sims filmről pedig annyit, hogy szerintem felesleges lenne, akinek történet nélküli film hiányzik, az inkább nézzen szappanoperákat (még tovább is tart, mint egy film). -
boomsly #5 Annyi rengeteg jó játék van amiből hozzáértők kezek nagyon jó mozit csinálhatnának, de pont ebből? -
#4 A filmben valószínűleg majd bemutatják, hogy milyen 18-as karikás kreálmányok készítettek a kedves felhasználók... -
torcipepe #3 a SPORE nagyon jó kis játék. filmet ellenben nem tudom, hogy lehetne csinálni belőle -
winnie #2 a jogvásárlás nem jelent semmit. itt viszont rendező és író is van, az már bőven az előkészítési szakasz kezdetét jelzi -
Etinger #1 Én úgy tudom a SIMS jogait is megvásárolták, körülbelül hasonló esélyeit látom annak is, mint ahogy ennek is, hogy film lesz belőle.
Nem valósul meg.