28
  • Spirit
    #28
    Még annyit, hogy ezek is tények sajnos. Ezekután pedig szerintem egy épelméjű ember még az összeesküvés-elméletekben is hamarabb fog hinni, mint bármi másban.Gondolok itt a médiára, a demokráciára, politikára, de sok mindent sorolhatnék még ide...
  • Spirit
    #27
    Komolytalan, és Sanyix, abszolút egyetértek Veletek, öröm olvasni, ahogy cáfoljátok Laurion-t, a globalizmus mintapolgárát :)

    Egyébként ha van egy kis időtök, ajánlom figyelmetekbe a lennt linkelt videót(Link), és ezt még mellé: Link
  • Laurion
    #26
    Egy pesszimista és egy optimista sosem fogja meggyőzni egymást. Mindkettő "realistának" tartja magát, a másikat meg vagy rosszindulatúnak, vagy naivnak. Én csak azt tudom, hogy itthon, ahol sok a pesszimista, gyanakvó ember, rossz élni emiatt, másutt pedig jobb.

    Nézzétek meg az emberek lelki és fizikai egészségét, jó vagy rosszkedvét, életmódját, sőt életkilátásait. Azt fogjátok látni, hogy nálunk mindez sokkal alatta van azoknak az országoknak, ahol - szerintetek - "agymosott" a többség.

    "Itt sem gondolkodik a többség, de az utóbbi 60 évben annyi szart kapott a pofájába, hogy nehéz lesz ezt kitörölni a fejükből a bizalmatlanságot." Ez így van. Sokat kell még fejlődnünk, hogy elfelejtsük az "ember embernek farkasa" mentalitást. Ti persze maradhattok benne, minden jót kívánok hozzá - a dolog úgyis generációs, kihalásos alapon működik.

    (Komolytalannak még ennyit: te azt írod, hogy nem vagyok hajlandó megismerni a tényeket - a válaszom ennyi, már ha megérted: azok nem a tények maguk, hanem a tények interpretációi, és semmi bizonyíték rá - viszont annál több ellene -, hogy a ti interpretációtok a helyes.)
  • Komolytalan
    #25
    Az hogy usákok vagy ánglisok mit gondolnak egymásról irreleváns azzal kapcsolatban, hogy mi a valóság. Oltóanyag üzlettől indultunk el, én beírtam 1 linket, azon fehéren-feketén ott van, hogy ebben az ügyben mik a tények. Offshore cég, állami pénzből csinált valami oltóanyagot, de tesztelni nem volt idő - szerintem akarat sem, mert hogy nagy legyen a kasza már több hónapja folyik a gyártás. Ezeket az állításaimat egytől egyig dokumentumokkal lehet alátámasztani, és nem szaros közvélemény kutatásokkal, meg jaj én rózsaszínben látom a világot maszlagokkal.

    Az meg hogy én az igazi gazdagok között csak szar alakokat ismerek az egy tapasztalat, igaz kicsi mintán, de tapasztalat. Ahogy az is, hogy életemben 2 rendes cigánnyal találkoztam a kb 1000 közül (ez mondjuk már nagyobb minta).
    Az hogy szerinted ez nem így van, az meg lehet a te (pozitív) előítéleted vagy tapasztalatod - a te dolgod. Ez alapján nem is hülyézlek le. Az alapján azonban igen, hogy a tényeket nem vagy hajlandó megismerni sem, inkább élsz a rózsaszín álomvilágodban.
  • Sanyix
    #24
    Nem magyarországból indulok ki, az pl még nem is indított háborút pénzért, meg mintha a környezet tönkretétele sem pont ebben az országban menne a "leghatékonyabban". Konkrétan a gazdag szemét alakoknál sem magyarokra gondoltam először, csak példát hoztam fel innen, hogy érthetőbb legyen. Nyugatabbra sokkal több ilyen rohadék van.

    "Mit mond ez nektek? Nekem azt mondja, hogy a magyar társadalom betegesen rosszindulatú másokkal szemben."

    Nekem azt mondja, hogy nyugaton már igen hatékonyan működik az agymosás. Nem gondolkodnak, elfogadják ami van. Itt sem gondolkodik a többség, de az utóbbi 60 évben annyi szart kapott a pofájába, hogy nehéz lesz ezt kitörölni a fejükből a bizalmatlanságot. Pedig a politikusok, a médiával karöltve próbálják kimosni az emberek agyát itt is.

    Köszi, jobban is érzem magam úgy hogy a valóságot látom és nem csak egy cukormázas álomvilágot... ezzel én jól járok mert kevésbé tudnak megszívatni mint egy tudatlan embert, aki elhiszi ezt a sok maszlagot amit próbálnak a fejébe tölteni.
  • Laurion
    #23
    Komolytalan: szóval te ismersz pár gazdag és szemét alakot, és ebből levonod a következtetést, hogy minden gazdag az. Gratulálok a fejlett gondolkodásodhoz.

    Sanyix: a világ nem Magyarország. Kicsit nagyobb. Tudtad?

    És mindkettőtöknek. Nemrég volt egy felmérés, amelyben megkérdezték az embereket többek között erről: "Egyetért-e a következő állítással: Az emberek többsége rosszindulatú, és a legjobb, ha gyanakodva viszonyulunk hozzájuk." Magyarországon a megkérdezettek több, mint 70 százaléka egyetértett ezzel. Toronymagasan ez volt a legnagyobb érték Európában, sehol máshol nem gondolkodott így ennyi válaszadó.
    Mit mond ez nektek? Nekem azt mondja, hogy a magyar társadalom betegesen rosszindulatú másokkal szemben. Te is, Sanyix, te is, Komolytalan. Ti vagytok a rossz lelkű többség, amely a világ más országaiban többnyire kisebbség. Egészségetekre, ápoljátok csak a sötét világképeteket.
  • Sanyix
    #22
    unalmasak már ezek a "magából" kiindulós elemzős marhaságok. Akinek igazán sok pénze van azért van, mert vagy örökölt, vagy mert egy utolsó korrupt szar féreg, aki kiügyeskedte. Nézzünk csak szét magyarországon hogy is van az "elit" régi párttagokból, csókosokból, és politikusokból áll.
    Ne nézzem önzőnek ezeket? Bammeg hát minek nézzem? Annyi pénzük van mint a szar azt se tudják mit csináljanak vele, és mit csinálnak? Még többet akarnak. A sunyibbja csinál ilyen látszatjótékonykodást, de persze csak azért, hogy úgy tűnjön milyen jófej... persze normális ember átlát ezen mikor látja a multimilliárdos nagy jótékonyan kiszór párszázezret jótékonyságból.

    Milyen legyen a világnézetem? Pénzért indulnak háborúk, többmillió ember éhenhal, vagy alig él, a természetet szétzúzzák (de ez legalább visszaüt mint láthatjuk, csak az a gond hogy nem ott ahol kéne, de valszeg eljön az az idő is), közben meg egy rakás embernek annyi pénze van, hogy a 20 villa és a 200 sportkocsi mellé már nem tudja mit vegyen. És persze nem azért van ennyi pénze mert valami nagyot alkotott az emberiség fejlődése érdekében, hanem azoknak van akik inkább hülyítik az embert, és gátolják a fejlődést "celebek" médiamágnások, bankárok. Mondjuk hány tudós él úgy mint ezek? Egy sem?

    Tudod az nem egy jó világ ahol az embertelenség, átverés, rombolás a legnagyobb "érték".
  • Komolytalan
    #21
    Nos, gondolom te nem ismertél senkit se még akinek a vagyona 100MFt fölött lett volna. Én ismerek többet is. Utolsó szarházi mind, aki úgy eladná a gyereked veséjét 1 miláért mint a huzat, sőt saját kézzel ki is vágná, ha biztos lenne benne, hogy nem kapják el érte. Szóval éljél csak álomvilágban. Mondom én, boldogok a tudatlanok.
  • Laurion
    #20
    Mindenki saját magából indul ki, a saját maga világnézetéből. Ha te szemét, rabló, önző alakoknak látsz mindenkit, aki feletted áll... nos, milyen lehetsz te magad?

    Mert vannak rohadékok a politikában, üzletben, és mindenütt, de az egészet egyetlen nagy "néphülyítésnek" tartani: barátom, az csak terólad árulkodik.
  • Sanyix
    #19
    Néphülyítés az egész. Pár cég, és csókos nagyon jól jár. A kormányok is, hiszen elterelik a figyelmet a valódi problémákról, mint ahogy ezt a média általában teszi. Ez is egy álprobléma amit a média és az azt irányító cégek, pénzemberek találnak ki.
    És ha számítana is, ha valaki beteg miért számítana? Mert nem dolgozik. Mert nem termeli azt a rohadt sok pénzt a bankoknak, és a pénzemberek. Igazából le van szarva hogy hányan hallnak meg, amíg ezek az emberek megkapják a milliárdjaikat. Nesztek bazmeg "demokrácia", meg kápítálizmus. Az első egy hatalmas színház, szemfényvesztés, a második meg rohadtul nem az aminek látszik.
  • Komolytalan
    #18
    Neked dokumentum kell meg tények? Akkor tessék, olvass:
    http://giulio.freeblog.hu/
    Nézd meg hogy hogyan fenyegetik meg a háziorvosokat, hogy hogyan titkolják előlük az oltóanyaggal kapcsolatos információkat, meg pl hogy hogyan cserélik le 1 nap alatt az oltóanyag törzskönyvét vagy milyét amikor valamelyik doki rámutat, hogy nem is H1N1-ből készült a törzskönyv szerint, hanem H5N1-ből (még a város is ott van, hogy honnan származik a vírustörzs). De persze nem kell elhinni, mehetsz és kérheted a pici szurit is. Boldogok a tudatlanok.
  • Komolytalan
    #17
    Ha emlékszel a normál influenzánál is dőlt pár éve, hogy oltasd be magad, mert "ingyen van". Aztán pár doki felhívta a figyelmet a kockázatokra, mivel itt Magyarországon is volt aki lebénult pl az oltástól, hát rájöttek, hogy valami más kell. Lett a H5N1, a madárinfluenza, megcsinálták rá az Omnivest című offshore céget (gondolom hasonló van minden államnak), és tolják be a pénzt azóta is számolatlanul. Az meg csorog szépen vissza az MSZP pártkasszába. Lesz belőle jövő tavasszal választás előtt babgulyás meg pálinka Szabolcsban a romáknak.
  • Komolytalan
    #16
    Ne attól féljünk hogy sokan meghalnak, hanem hogy kiesik 1-2 hétre a munkaerő? Házbazmeg, ez milyen gondolkodásmód már? Az orvosoknál az alapelv az, hogy ne végezzünk beavatkozást, amivel árthatunk, csak akkor, ha a remélt haszon sokkal magasabb mint annak a kockázata, hogy ártunk. Ez a vakcina - mint minden más higanyos, tojásalapú vakcina - valós kockázatot hordoz. Kanadában 70es években volt H1N1 járvány, az oltásba belehaltak kb 25-en, lebénultak egy életre 100-an. Arról ne is beszéljünk, hogy a benne lévő higany autizmust okoz. Persze ez nem bizonyított, csak a higanyos védőoltást kapott gyerekek között pár100%-al több lett autista, mint akik nem kaptak higanyos védőoltást. Szóval nem bizonyított, de gyanús. A vakcina hasznossága még ennyire se bizonyított, közel sem.
    Nézzük meg mennyit használhat az oltás. Nem vadvírusból hanem konzervből van kifejlesztve, ezért eleve sokkal alacsonyabb annak az esélye, hogy befolyásolja a szervezeted H1N1 elleni védekezését. Van aki szerint ez az esély 30%, van aki szerint 10% se. Megjegyzem soha, sehol nem készült olyan statisztika, hogy az influenza védőoltást megkapók és meg nem kapók közül hány lett influenzás utána, és hány nem, mert lehet sírnának a gyógyszergyártók. Minden háziorvosnál megvannak az adatok, és senki se volt rá kíváncsi. Ok, azt nem tudják hogy pontosan flu volt-e a takonykór vagy más, de arra sincs kutatás, hogy tünetileg hogy állnak a számok. Pedig az nem kerülne semmibe se.
    Másrészről a H1N1 eleve könnyű lefolyású vírus, akik belehalnak azok általában eleve betegek. Vagyis egészséges embernek totál semmi értelme beadni, mert lehet belehal az oltásba, de nála a hosszútávú károsodás/halál esélye minimális.
  • Komolytalan
    #15
    Mielőtt lehülyézel valakit nézz utána a dolognak komolyabban. A védőoltások többféle mellékhatással járhatnak. Azonnali (1-2 órán belül), pár napon belüli, 2 hónapon belüli, és 2 hónapon túli. A 2 hónapon túli mellékhatásokat nem tudják vizsgálni, de a 2 hónapnál rövidebbeket _kötelező_ volna. Első körben állatkísérletekkel, ami ugye 2 hónap + adatok kiértékelése, amely minimum 2 hét. Ezután jönnek a klinikai kísérletek önkéntes felnőtteken, amely újabb 2 hónap, kiértékelés szintén 2 hét. Ezután a kapott eredményeket be kell nyújtani az engedélyező hivatalnak, ami szintén idő. De ha ezt nem is nézzük, akkor is minimum 5 hónap kellene a tesztelésre. A gyerekeknél még szigorúbbak a feltételek, de ha gyerekeknek is akarják adni a védőoltást, akkor az ő tesztjük a sikeres felnőtt teszt után jöhetne, és további 2-3 hónapot venne igénybe.
    Magyarországon pl ennyit nem teszteltek, az állatkísérletek kezdetétől mai napig nem telt el 5 hónap, valamikor november magasságában telik le. Vagyis amik vannak vakcinák azok beadhatóak biztonságosan tengerimalacnak, de embernek nem, gyereknek pláne nem.
    Megjegyzem azt is kétségesnek tartom, hogy a már legyártott vakcinákat kukáznák, ha kiderülne hogy a szer nem használható. Na persze ezt a részét nem igazán reklámozzák a dolognak, de ha google segítségével utána nézel hogy pontosan mely napokon jelentették be hogy kész a vakcina, ma elkezdtük az állatkísérleteket, akkor neked is ki fog jönni, hogy sántít ez az október eleji dátum.
  • Laurion
    #14
    Médiahiszti? Igen, ez így van, a média már csak ilyen: szereti a patáliát, ez a lételeme. De a hisztinek alapja van.

    Pánikkeltés? Ezt már nem hiszem. Attól, hogy elképzelhető, hogy vannak olyan emberek/cégek, akiknek ez lenne az érdeke - nos, attól még nem szükségszerű, hogy csinálják is. Sőt, ha nincs bizonyíték, de legalább a vélelmezett "érdekektől" különböző, alapos gyanúra okot adó nyom, akkor ez csak egy újabb összeesküvés-elmélet, jómódjukban unatkozó hülyék játéka.

    Azt pedig puszta józan ész kérdése belátni, hogy egy új influenzatörzsben potenciálisan sokkal több ember betegedhet meg sokkal gyorsabban, mint a régiektől, amik ellen van védettség: ergo a veszély nagyobb.
  • Spirit
    #13
    Nem, tényleg nem a vírus című film...Ez gyógyszergyárak, egyéni érdekek, pánikkeltés, médiahiszti, meg pénz,pénz,pénz. Normál influenzában is évente betegszenek meg ennyien, még se dől a médiábal a szar,hogy oltsd be magad. Statisztikából meg csak azt fogadom el, amit én hamisítottam...bár mintha ezt már más is mondta volna :D
  • Laurion
    #12
    Ja, és nem, engem nem fizetnek a bérkommentelésért se a szabadkőművesek, se a WHO, se a gyógyszergyárak, se a zsidók, se Bajnai, se Orbán, se az ufók. Mielőtt felhoznátok.
  • Laurion
    #11
    Ja, és ami a halálos áldozatok statisztikáját illeti:

    Nem attól kell félni, hogy sokan belehalnak, hanem attól, hogy sokan megbetegszenek egyszerre, kiesik az ország munkaerejének x százaléka, és ez sokkal nagyobb károkat okoz, mint amennyibe a megelőzés (védőoltás) kerül. Tudom, bonyolult, de próbáljátok meg felfogni: egy betegség NEM CSAK a halálesetek miatt lehet káros.

    Ez nem a Vírus című jó kis film, meg nem is egy Robin Cook-thriller. Ez gazdaság, munkaerő-kiesés, statisztika meg matek.
  • Laurion
    #10
    torma99: nem minősítelek, se a tájékozottságodat, se a szellemi szintedet, se azt, hogy mekkora hülyeség a gondolatmeneted... csak finoman megemlítem, hogy ez a védőoltás nem egy ÚJ betegségre szól, hanem egy létező betegség (az influenza) új törzsére való fejlesztés.

    Az már külön poén, hogy a gyógyszereknek - amiket évekig tesztelnek - amúgy sincs köze a védőoltásokhoz, a kettő teljesen más... dehát te ezt honnan tudnád.
  • GabiWong
    #9
    Ez csak nézőpont kérdése, kit nevezel terroristának, aki kicsiben űzi(a mesékben), vagy aki nagyban.
  • torma99
    #8
    Védőoltás? Hmmm... mennyit is tesztelték, pár hónapot? Maguk a gyógyszergyártók mondják, hogy évek kellenek egyes gyógyszerek teszteléséhez. Ha ez a védőoltásnál rövidebb is, biztos nem lehet hipp-hopp előhúzni a kalapból. Vagy már meg is volt a védőoltás, amikor elkészült a vírus is valami sötét laboratóriumban? Egy biztos terroristák ilyenre képtelenek
  • Spirit
    #7
    Jah,és egy témába vágó adat. A világon évente átlagosan 250-500 ezer ember hal meg a 3-6 millió normál influenzás közül.
  • Spirit
    #6
    Ezt mindenképpen nézzétek meg: http://vimeo.com/6702467
    Pár érdekes adat egyébként,amit hirtelen találtam:
    -Évente 16 ezren halnak meg az autók szennyezése miatt csak Magyarországon
    -45 000-en halnak meg évente egészségbiztosítás hiánya miatt az USÁ-ban.
    -A világon évente 7 millióan halnak meg rákban.
    -Évente 300 ezren halnak meg a klímaváltozás miatt.
    -Évente 1,6 millióan halnak meg tüdőgyulladásban.
    -Évente 700 ezren halnak meg a fejlődő országokban a hamis gyógyszerek miatt!!!(ennyit a védőoltásról,khmm)
  • Vorpal
    #5
    Várjuk meg az elemzéseket ha véget ért a ciklus.
  • Spectrum
    #4
    Így van, az átlagos influenzákban több százezren halnak meg évente.. Persze nem az usában és az euban van a nagy része. Ez a 4000 meglehetősen "kevés", országonként ~20 ember.
  • rudymester
    #3
    A "sima" influenzától többen halnak meg. Ez szerintem csak pánikkeltés és a figyelem elterelése a fontosabb dolgokról. Szerintem az elmaradott országokban ennyien halnak meg hetente pár dollárból gyógyítható betegségben.
  • gulyasandras
    #2
    Inkább paráztatnak, hogy vedd meg az oltást, nem?

    Vagy az is lehet, hogy a tervezők nagyobb halálozási rátát vártak.

  • amitakartok
    #1
    Ha "csak" 4100-an haltak bele, akkor mit paráznak ennyire?