WRC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danikosz

Szeptember végén rajtol a VSR DiRT Rally Challenge! A két kategóriával futó bajnokságban van lehetőség ingyenes részvételre is, valamint az összetett címért menni! Nyolc verseny, egy eldobható forduló, teljesen vegyes szakaszok.

Információk és jelentkezés

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

danikosz

Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

danikosz

Január második felében elrajtol a következő DiRT Rally bajnokságunk! A sorozat a világbajnokságot szimulálja le, vagyis a játékban elérhető 6 rallyt futjuk le. Monte-Wales-Német-Finn-Svéd-Görög. A 2000-es évek második felében éveken át a C4 és a Focus WRC rivalizálását láthattuk, hát most ezt fogjuk feleleveníteni. A legrosszabb eredmény most is eldobható lesz.

Jelentkezni valamint további információkat szerezni >itt< tudtok.

Várunk mindenkit sok szeretettel és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

mrsix
A grafika az nem vész, de a hangok bizony kicsit gagyira sikerültek, a pályák borzasztó szélesek, mint egy autópálya... azé kipróbálni kifogom, azt majd kiderül!

Prince23
grebber
A 2 WRC topik közül valamelyiket töröltetni kéne szerintem ,mert minek 2!
Vagy egyiket áthelyezni sajátba és off/wareznak jó lesz!

Next PC upgrade: 2022

berczely
Nem olyan rossz ez!Mondjuk a fizika érdekes, a hangok érdekesek, a pálya kicsit mintha valami "kádban" menne az autó...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hát,nekem nem tetszik az egész.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

grebber
Tetszenek benne a guminövények.Csak tudnám minek teszik bele ha képtelenek rendesen megvalósítani.

berczely

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber

berczely
Terensz
Ez is jó kis wrc jázék lesz. Az elõzõleg megnyitott topicban is hasonlóan jóa jázékról van szó.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Máté94
ekkora egy faszt
te is kurvajóvagy azért<#levele><#falbav><#wilting>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Pokol Horse
Feladó: icemankimi
Elküldve: 2009. 10. 03. 12:45
Tárgy: Nincs tárgy
te anyád meg egy nigger geci mint te

a pofádat baszom szét te kis takony

neked ilyen buzi cigó szótárad van,vagy mi a geccenka???

Montanosz
van már ilyen topik nem?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

naddki asheggem
jó jázék

Pokol Horse
anyád bejelentette hogy cigány vagy

DJ Skyline
😄

Máté94
Te meg gyere azonnal a topicodba4-.-
Narxis
Ejnye!<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LoDMaSt
<#idiota>

@ Hellomarci

Heffi
És még mindig nem tudom mi a szar az a WRC

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

akkor neked bizony a kurvaanyád<#idiota>

nandorb
mennye fociza😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

BB7
juj
n3whous3

púúúúú

DJ RX7
pfejj bamzeg
ha azt mondod, hogy nem láttad az elõtte lévõ topikot akkor hazudsz

:3

A Black Bean Studios ma bejelentette, hogy egy új WRC-n alapuló autóverseny játékot készítenek. A jelenleg név nélküli alkotásról azonban már most tudni, hogy PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra is megjelenik majd.