87

Digimon Masters (DMO)
  • tutyimutyi2
    igen tudom.
    /w KiruAZisten utána az üzenet és úgy elvileg neked suttogok.
  • KiruHoshino
    KiruAZisten a karakternevem.
  • tutyimutyi2
    Illetve jelenleg is próbálkozok rád írni a /w paranccsal.
  • tutyimutyi2
    Ugyan az mint itt csak nagy kezdőbetűvel.
    Tegnap este próbáltam is rád írni csak nem vetted észre :D
  • KiruHoshino
    Felmegyek DMO-ba meglesem. Mi a karaktered neve?
  • tutyimutyi2
    :D
    A foci vb-s esemény ami júli 17-ig tart bármi dobhatja Soccer Ball of Experience-et vagy Golden Soccer Ball-t.
    Soccer Ball of Experience: Miracle ruby I +250XP-től egészen Miracle Sapphire I tamer/digimon +18225000xp-ig dobálja a külömböző xp gyémántokat.
    Golden Soccer Ball pedig 1M-től egészen 10T-ig.
    Mellesleg itt a link a hírhez: http://dmo.gameking.com/News/EventView.aspx?page=1&idx=384

Amúgy csupán kiváncsiságból kérdezem hogy csupán a véletlen műve hogy az a neved mint az egyik indavideóra animéket feltöltő embernek/csapatnak? :)
  • KiruHoshino
    Hogy lehet szerezni ilyen arany labdát?
  • tutyimutyi2
    Illetve gondolom hogy drágák de kb mennyiért lehet beszerezni seal openert illetve a zöld könyvet a spirit digimonokhoz?
  • tutyimutyi2
    Hű igaz nem togemonoktól de más digimonoktól már beszereztem egy nagy adag high tojást amit mindig a törött tojásokkal "vissza küldtem". De amúgy akár az is nevezhető gyors pénzkeresésnek hogy tegnap meg ma összesen kb 60-70 arany labdát gyűjtöttem össze amiket scannelve kaptam kb 11,5-11,7 Terát.
  • KiruHoshino
    Fogalmam sincs. :D Egy tipp pénzkeresésre. Átmész Western Village-be. Ott vannak Togemonok. Farmold őket a High tojásokért. Abból kaphatsz szeműveget/napszeműveget. 2-300M-ért el tudod adni darabját.
  • tutyimutyi2
    Igen sejtettem hogy nagyon drága úgyhogy inkább csak kikeltettem 3/5-ös ként :(
    Amúgy az mitöl van hogy az új játékosoknak járó 30 napos ruhába tettem attributumokat amiknek a bónuszát csak a jumping digim kapja meg de a sima digik nem?És most a ruhák alatt a simákra gondolok nem pedig a jumping accesorykra.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.07.05. 10:52:04
  • KiruHoshino
    Azok meg kb 500M darabja.
  • tutyimutyi2
    Hm engedte volna a 3/5-ös balck agu-t tovább húzni de azt már csak mid datával :P
  • KiruHoshino
    Mikor utoljára néztem nem volt ennyi. 3-5M volt
  • tutyimutyi2
    Dragon datát mennyiért éri megvenni?
    Bent vltam dats centerben ch1-en és összvissz 1 boltban találtam dragon datát ott is 11M/darab áron.
  • KiruHoshino
    DATS előtt van nem bent.
  • tutyimutyi2
    Dats centerben mielött még lemennék a "garázsba" jobb oldalt van valami dobogó meg néhány npc, azok közül valameik?
    Illetve van most valamien thunder god event amihez renamon ad küldetést, ezeket a küldetéseket hanyas szinttöl lehet felvenni?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.07.04. 19:00:23
  • KiruHoshino
    Nem PVP. Full PVE. Le kell verni a megjelenő digiket. Ha leverted felajánja a folytatást ha elválaod újabb digik jellenek meg akiket le kell győzni. Persze minden körben erősebbek. Ha veszítesz bukod a gyűjtött pontokat. Tudd, hogy meddig bíród és hagyd abba mielött túl késő.
    Napi 2 próbát tehetsz az arénában. Keresd az aréna npc-t az eventesek közelében.
  • tutyimutyi2
    Elöször is kár.
    Másodszor az arénát úgy kell érteni hogy pvp?
    Illetve ha valakit felveszek a barát listámra és ő aktív azt akkor is látom hogyha én nem vagyok az illető barátlistáján?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.07.04. 18:12:20
  • KiruHoshino
    Szerintem ezek a tojások fixek 3/5. Érdemes amúgy az arénát tolni minden nap. 40 cucc összegyűjtése után 3 tojást is kiszedhetsz ami akár 5/5 is lehet.
  • tutyimutyi2
    Csupán azért érdekelne mert a játék megdobott egy agumon(black)lv.3-as tojással de mivel alapból sem szeretnék 3/5-ös tojást meg hát jogress-es ezért érdekelne hogy ha 3/5 után hány próbálkozásom lehet vele hogy 4/5-re fel tudjam húzni.
  • tutyimutyi2
    Vagy inkább ami leginkább érdekelne hogy egy keltetésnél megadott szám avagy random hogy hány sikertelen próbálkozás után törik a tojás? Vagy éppen az a fajta tojás amit biztosan fel tudsz húzni 3/5-re de utána saját felelősségre húzhatja az ember tovább ott mennyi alkalom után törik?
  • tutyimutyi2
    Illetve a kártyából megidézhető soul digimonok hányas szinten jelennek meg?
  • Orbancapitan
    a backup disk a clonozáshoz van
  • tutyimutyi2
    A sikertelen keltetésnél törés ellen használható a hatch backup és a backup disk is avagy a kettő közül valameik a digiclonozáshoz van?
  • Orbancapitan
    kiru a lucermonon vagyok a karakterem pedig Tengunokami
  • Orbancapitan
    Tegnap kicsit elszúrtam a karim így hát újat kell majd kezdenem
  • Orbancapitan
    ajj az gond én a leviamon-on vagyok és hét éves karim van :) időként elől elől veszem
    A tamer nevem kotetsu lv 29-es van egy dorumon-om(dorugamon line) a neve kurama ő pedig 41-es
  • KiruHoshino
    Lucemon - Karakterem KiruAZIsten
  • Orbancapitan
    kiru melyik szerveren vagytok?
  • KiruHoshino
    GDMO-n a HUNTamers Guild vár mindenkit aki csatlakozna.
  • shark0017
    Csá tudna valaki segíteni el akadtam a 3ik lépésnél??
  • vader108
    nah bereggeltem meg minden... de mikor belépek a fömenübe beirom a jelszot emg felhasználó nevet kijön egy kis üzenet amibe van ilyen 12-s szám sárgán... az mit jelent? nem tok belépni ezután
  • vader108
    http://digimonbattle.wemade.net/ sziasztok! itt élértek egyx angol nyelvű játék ami egy kicsit lebutitottja a digimon mastersnek d enagyon jó toltam már rajta:) próbáljátok ki
  • vader108
    nah megvan:) mostmár telepitem és én is fenn leszek:D melyik szerverem vagytok magyarok? már aki nyomja magyar:P mert akkor friend felvétel kéen vagy valami hoyg etymást lehessen segiteni
  • vader108
    hy. Elakadtam a 3ik lépésnél a regnél tudnál segiteni?:) köszi
  • aron666
    na ki nyomatja az OBT-t? :D
    mer látom senki se ír XD
  • aron66
    De elöbb még meg kell jelennie koreában :)
    az meg December lesz xD
  • aron66
    nemtom xD
  • Monoton
    Amcsi v Eu megjelenes lesz?