Kisebb volt az érdeklődés a digitális tévéműsorok iránt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Talán én is akadozva fizessek?"
Azt próbálnád meg! Te csak 1 szaros kis ÜGYFÉL vagy, mit képzelsz? 😊
Amúgy igen, a legjobb a sport adókon pl. egy focimeccsen néha a fû. Mintha painttel szinezték volna egyszínûre. 😄
Õszintén szólva, nem vagyok elájulva a szolgáltatónk minõségétõl. Családi házban lakom, több tv is van ,mert hogy mindenki nyugodt legyen. Az hangyományos analóg vétel esetén nem kell minden tv-hez beltéri ill. set-top-box,ami miatt olcsóbb. Mióta a PR telekom van nálunk minõségromlást tapasztaltam. Úgy veszem észre a jelet a falunkba digitálisan küldik át, független attól,mire fizetnek elõ. Így aztán az analóg adásoknál is megfigyelhetõk a nem megfelelõ sávszélességgel küldött adás hibái.Akad a hang és a kép, gondolom alúlméretezett a sávszélesség ezért aztán,ha az adás info mennyisége nagyobb ,mint ami a tömörítéssel átférne akkor elvész az info egy része. Nemrég elõfizettünk egy Tv-re digitális csomagot. A zenei és a sport adók miatt ,de meg kell mondjam többször tapasztaltuk,hogy nagyon silány az adás.Egyébként ,nem is tudom mit vártam, írtam egyszer az ügyfélszolgálatnak ,akkor se írtak vissza.. Talán én is akadozva fizessek?