Planet 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát,,ahol ott van az a bizonyos tim burton név ott nemsok rózsaszín pamacsfelhõre számíthat az egyszeri ember😊

Seth
Vigyázat !Ez egyeltalán nem egy poénos alkotás

PSN ID.: Beegabor

9

😄ddddddddddddddddddddddddd
Nagyon nagy!

HF
Az alien kutya tényleg nagy 😄
Meg a gabonakör-ugrópálya is a Jelek-bõl 😄D

Van még benne 1 kis nyenyec-holdjáró,aki maga alá csepegteti az olajat a ketrecbenXDD..az meg tiszta wall-e

tigeroo
az alienek kutyája tényleg alien 😄
[HUN]FaTaL
Ez kurvajó lesz. Az a kutya 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Doddy a düdő
Láma!
😛P

ki olvasta a szöveget? csak a trailereket néztem, de azota megnéztem imdb-n😄

azé köszi <#bee1>

CattiBrie
Legalsó sor, középen. 😊
Te Láma! 😄

Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni. 😊)

[/spam]&#8482;

Láma!
looool😄

ez mikor lesz?😄

tigeroo
denagy😄 rofl
LeonSilver
Szinténzenész 😉 Amikor elõször láttam a trailerér majdnem belepusztultam a röhögésbe!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

CattiBrie
😄

Második videó 1:58-nál.. 😄😄😄

[/spam]&#8482;

w77d
mondjatok még pár ehhez hasonló poénos animációst plz!!

már fél éve azt várom mikor lesz kész.szted?XD

w77d
imádom az ilyen animációs filmeket XXD

Trailer
Trailer 2

Egy Amerikai ûrhajós, Charles „Chuk” Baker egy idegen bolygón landolva furcsa zöld idegenekre bukkan, akik az ötvenes évek Amerikájának ártatlan életét élik. Húst sütögetnek a kertben, füvet nyírnak, és hétvégenként lemossák a kocsit. Chuk nagyon meglepõdik, mivel elméletileg egy lakatlan, gyarmatosításra váró bolygóra küldték...

Szerencsére földink nem marad teljesen egyedül, egy lázadó fiatal lakos siet a segítségére, a cél visszaszerezni lefoglalt ûrhajóját és minél elõbb hazaindulni a barátságtalan lényekkel benépesült planétáról...
Rendezõ: Jorge Blanco, Javier Abad, Marcos Martinez

szinkronhangok😄wayne Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Seann William Scott, Gary Oldman, John Cleese

Várós😊

Megjelenés : 2009. november 20.