22
  • Szefmester
    hát nem kicsit.. de ez is csak akkor sanszos ha online multiban kalimpálsz :D
  • NEXUS6
    Téged felvesz a háttérben meg a NSA, meg a CIA szakemberei kielemzik, hogy vajon melyik alkaloida táborban láttak már!:D

Hú ez a hsz naggyon összeesküvésesesre sikerült!
  • Szefmester
    téged felvesz a háttérben a haverok meg szurkolnak és a kalimpálásukat is értelmezni próbálja a progi aztán összeomlás.. :D
  • vmiki88
    jó technólogia, csak működjön rendesen
  • Sir Ny
    meg bejön a mutter, és amikor kimegy, akkor szinte minden részét látja a kamera, és lehet ő a főgonosz.
  • Sir Ny
    -jaja, az az egyetlen jó oldala, hogy szépen körbeforgunk a kamera előtt, és akkor benne leszünk a tévében, és sima kontrollerrel saját magunk szétlőhetjük az ellenség fejét.
  • aKIRAkechi
    -FPS-be: 3D-s képet produkál: 3D
    -Új játékstílusok jelennek meg: Natal
    -pl. Harry Potter: varázspálca+varázsige használat
    -nem csak játékirányításra kell gondolni. Saját magadból is karaktert csinálhatsz.
    Sok lehetőség van benne. Ha böngészőt is tennének ax xbox360-ba akkor egérként használni lehetne a nappalikban az lcd tv-ken... lehetne folytatni...
  • lokko
    az ujjakkal végzett gesture-ökben tényleg van potenciál, de valójában egyszerűbb lenne gombokat nyomkodni ...

Egy natal szerű koncepció, az hogy nem kell kontroller, szerintem ennek ott lenne igazán létjogosultsága, ahol a felhasználók ad hoc használják a gépet: buszmegállókban, boltokban és ilyesmi helyeken található információs terminálokon

míg otthoni játékkonzolon erőltetni ezt az elképzelés ... finoman szólva sem előnyös
  • trsi
    pl. ugy h. felvetetnek a juzerral gyuszu(ke)t az ujja(i)ra es azt mar konnyebben tudja a rendszer kezelni v. megvetetnek 1 muanyak pisztolyt, puskat amin van valami jeloles amit a rendszer szinten tud erzekelni
  • NEXUS6
    Jogos, de ahhoz az ujjakat is le kéne követni, pl gépelést a levegőben, játékoknál a ravasz meghúzását, ilyeneket.

Valamelyik fejlesztő mondta, hogy egy felnőttkéz ujjait le tudnák venni, a gyerekujjak viszont már kicsik.

Ha ezeket tudná, tényleg lenne értelme.
  • lokko
    amíg 2D kijelzőkön marad az informatika, addig viszonylag jól elvagyunk alapvetően 2D vezérlő eszközökkel (D-pad, joy, pointer, egér stb), de ha az informatika le akar lépni a monitorokról, beleterjedni a valódi 3D-be, ahhoz elengedhetetlen, hogy előbb legyen 3D vezérlési módszer ... erre kézenfekvő a 3D mozgásvezérlés
  • NEXUS6
    Monnyuk én is csak néztem, amikor Tumkúrsz a Különvéleményben ott kalamolt.
    Kb azt a cirkuszi műsort egy értelmes kezelőfelülettel 10 egérkattintással meg lehetett volna csinálni, na mindegy.

Na meg a fickó is, amikor áttöltötte a gépére a fájlt, meg a lézergravírozású csocsó laszti, meg ilyenek.

Azóta sem tudnak az emberek szabadulni a látványtól, nem igaz hogy mindenki ezt a hüleséget akarja megcsinálni!?
  • Ruley
    Nem lesz hozzá elég játék, dúú du-du dá-dééé!!
  • narumon
    szerintem sehogy. Nem is arra van / lesz kitalálva. Legalábbis nagyon remélem.
  • NEXUS6
    Csak egy kérdésem lenne, hogy a francba lehet ezzel egy FPS-t irányítani (Halo)?

Merthogy az ujjak helyzetét nem tudja lekövetni, ergo lövést nem tudsz vele aktiválni.
  • narumon
    Hát szerintem ez teljesen egyértelmű volt, nem is számítottam arra hogy a régi játékoknál ezt normálisan lehetne használni. Sőt szerintem a jövőben megjelenő játékoknál is csak ott lesz értelme ami direket natalra lesz tervezve.
  • Szefmester
    ráadásul csak x360ra lehet fejleszteni ezeket a játékokat, nem igen lesznek multiplatform címek.. ez pedig a mai fejlesztési költségek között nagyon nem éri meg.. pl a PS exkluzív Final Fantasy 13 is ezért lett multiplatform..
  • pixx
    Nem biztos, 5 pecnyi Gears of War 2 után, bármi éppen maradna a szobámba :)

Valahol érthető, valahol nem. Ha Speciálisan Natalra készítenek játékot, az valószínűleg más lesz, és még nagy kérdés, melyik kiadó foglalkozik majd a ténylegesen(ígértek vannak) rendszerrel, és melyik fejleszt rá értelmes játékot.
  • Inquisitor
    Miért is?
  • freemanone
    Nemtudom mekkora technológia rejlik mögötte, de én erre számítottam. Valahogy M$-t ismerve ez alap :))
    Mindettől függetlenül is várom, hogy végre a TV-m tetejére tehessem :D
  • bobi64
    ekkora simlis egy bandát még nem láttam
  • REPS0L
    ez várható volt