29
Check-Point zenekar
-
punkers #29 Backstage Live tehetségkutató
-
#28 ez jó -
punkers #27 a próbahelyünk egy időben ugy működött(még most is), mint egy klub, ide jött minden ismerős aki keresett valakit, vagy csak nem tudott mit kezdeni magával... -
#26 Hali!
Először is sok szerencsét nektek :) Sajnos nekem egyáltalán nem jön be a dolog, fel perc utan mar a szöveget sem voltam képes hallgatni, nagyon nem jött be az énekes hangja :) -
#25 megvannak, dorogon vannak koncertek meg most voltak dürer kertben -
#24 akkor azért nem találtam :) , de akkor az a link-x zenekarra utal ha jól veszem ki a szavaidból. Az a banda megvan még? Mert koncertjük semmi, ahogy néztem és 2007 óta egy darab hanganyag nincs az oldalon. -
#23 mit jelent? -
#22 a link-x nem egy előtag a nevemhez :)
nem vagyok a zenekar tagja -
punkers #21 ennek a névnek jelentése van... -
#20 És hogy ne csak offoljak, rosszat nem akarok mondani a Check-Point zenekarnak, úgyhogy kitartást és sok sok jó próbát és koncertet kívánok srácok. -
#19 amúgy te a link-x zenekar valamely tagja vagy? Csak azért mert a Gyurit nem tudtam azonosítani egyik névvel sem :) "Kinka Gergely - dobok, Csiszár Milán - basszusgitár + vokál, Hart Balázs - gitár + ének." -
#18 ezt most viccből írtad link-x gyuri névvel? :D -
#17 az feltűnt nektek is h az ilyen nem nagyon angolul tudó zenekarok mindig ilyen gagyi angol neveket adnak maguknak?
Checkpoint, Fan-Sir, E-mail, meg ilyen gagyiságok :) -
punkers #16 köszönjük! -
#15 És tényleg
A lényegen nem változtat. -
Noodlee #14 A felahsználó neve zavart be neki :) -
#13 Te! Ki mondta neked, hogy ez punk? Mert kétszer is ellőtted, hogy ennek semmi köze a punkhoz, de rajtad kívül ezt senki nem is állította...
Egyébként sok sikert a zenekarnak. -
Noodlee #12 Hi!
Nem akarok megbántani senkit, csak a saját véleményemet írom le:
Belehallgattam pár számba. Az ének szerintem annyira nem gáz, mint ahogy az első kommentekben lehúzták :) Maga a zenében viszont semmi extra nincs, ami megfogna. Eléggé tucat zenét csináltok, ilyesmi "semilyen" zene rengeteg van mostanában.
Azért sok sikert, és kitartást! -
#11 Fú, ez a srác beteg... Nem akar jönni Magyarországra is utcazenélni? Van itt is annyi tér meg sétálóutca -
#10 Ugye milyen jó DubFX?:) Én is ma találtam rájuk -
#9 Nos, ennek semmi köze a punkhoz, szerintem soft rock. Egyetlen dolog, ami a punkra emlékeztet: affektál az énekes. Hozzáteszem: ez nem áll neki jól.
Amúgy nem reménytelen eset, csak ebből a hangból más éneklési stílust kell kihozni + nem ártana egy tanár sem neki. És adjatok neki egy kontroll-ládát, mert néha olyan fals, hogy szerintem biztos, hogy nem hallja saját magát.
A gitár egysíkú egy kicsit, és a zenét hallgatva nem hallom, hogy hol van benne két gitáros, márpedig a kezdő hsz-ben a képen 2 db van. 2 gitáros szerintem akkor kell, ha a klasszikus ritmus/szóló felállásban akarjátok tolni, megspékelve némi ikerszólóval, persze ez már meglehetősen távol állna a punktól.
A zene összhatása pedig sajnos nem mozdít meg bennem semmit, pedig az lenne a feladata.
Azért néha követni fogom, hogyan fejlődtök, sok sikert kívánok! Remélem, ez a néhány kritika nem a kedveteket veszi el, hanem fejlődésre ösztönzi a Check-Point-ot. -
n3whous3 #8 de már ma van -
#7 Micsoda geci vagy te. Má meg van nyitva új fülön a srácok myspace lapja, de nem tudom meghallgatni egy számukat se, mert 20 perce dubFX-et hallgatok :DDDDDD -
#6 Hát ez annyira nekem sem jön be, de én nem is vagyok benne szakártő...
Azért sok sikert nektek, így a zene világnapján! ;->
Edit: Most nézem csak holnap lesz. No problem.:)) -
#5 Nekem sem valami jó :S
Bár illyen dologról még nem mondtam véleményt,zenéhez nem is nagyon ertek,de szerintem egy lownak is lehet mondanivalója :)
Nekem az nem tetszik,hogy egyszer szépen énekel,utánna meg méllyen,mint valami ... nemtudommi :)
Pokolgépre játszotok vagy mi? :D
Na mindeggy.Szerintem legyen csak magas énekhang vagy micsoda,mély ne .
Hali:) -
punkers #4 Én eddig csak jó visszajelzést kaptam az énekről, persze lehetne jobb is.Szerintem pont ez a jó hogy nem dobozolódunk be egy adott stílusba hanem ami kijön azt játszuk.A próbateremben vettük fel az egészet -
#3 Hát ez ide oda ingázik a stílusban.
A zene nem rossz de elég kezdetleges.Az ének katasztrófa. -
#2 Az énekhang borzalmas. Zeneileg is problémás, bár sokat nem hallani belőle a túlhangosított fejfájást okozó hamis énektől. Keressetek egy hangot. Az énekes adja el a zenekart. A jelenlegi elijeszti a népet.
Másik, hogy válaszzatok stílus, vagy csináljatok egyet. Ne ingázzatok ide-oda. Az az instrumentális nóta pl baromira nem passzol oda. Egyrészt zeneileg, másrészt túl jó az ének hiánya miatt:) Viszont alapvetően az sem valami fantáziadús.
A MySpace dalok alapján építettem a kritikát.
béke.
Csak egy péda:
Tök más stílus, de itt van egy figura aki egyedül lapátol össze egy igényesebb zenét "8 perc" alatt, jó hanggal. Amíg négyen nem tudtok hasonlót kivitelezni (mármint a hangszerek harmoniáját, illetve a megfelelő hangosítást), addig ne álljatok színpadra.
-
punkers #1 Sziasztok!
Egy fiatal zenekar vagyunk.Most jött ki az első demónk!Hallgassátok meg...
ITT meghallgathatod a demót!