Még mindig leállósávban a Venom-film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a Sötét Lovag majdnem Joker mozi volt.

Chocho
Na, azt tuti néztem volna. 😊 Szegény Ledger...

Gaming is believing.

Hat igen😞 Ha Ledger hozta volna amit a DK-ban(es miert ne hozta volna) akkor siman befuto 1 Joker mozi (a DK-t kacagva elvitte a hatan..)..de sajnos...R.I.P.
skodatuning
A titkos háború tényleg marha jó lenne!De, hogy egy filmbe nem férne bele az tuti.
Még egy trilógia is necces,meghát rengeteg a karakter...majd 100 év múlva talán lesz minden karakternek egy filmje és akkor jöhet a titkos háború!😊

\"Nothing happens unless first a dream…”

egy joker-film azt hiszem, sikeres lehetett volna a sötét lova után, ha...
Igaz,de azért Magneto-t és Venomot nem lehet összahasonlitani..Magneto 1 radikális szabadságharcos,Venom meg "csak" 1 szimpla zakkant szimbióta (már a ruha😄)

A Titkos Háborút éppen filmre vihetnék..jó kis hepaj volt😄 (de pl. Magneto ott a "jó"oldalra került,Beyonder úgy gondolta odavaló)
Hát pl Magneto sem az a tipikus jófiú, mégis érdekes a története. Ez a Venom-eredet meg felölelhetné a Titkos Háború-t, amiben Pókember megszerezte a fekete ruciját, úgy már igazán látványos múvit lehetne belõle kihozni. Az mondjuk h rágyógyul a ruha Brock-ra aztán meg állandóan vagy sitten ül vagy Pókember után kajtat valóban nem az izgalom tetõfoka.
Biztos tévedek de Venom az negatív hõs volt... akkor gonosz hõsökröl is lesz mozi?Nem tudom hogy Amerikán és egy-két nagy DC-marvel comics rajongó országon kivûl egy ilyen stilusú film sok bevételt hozhat pedig az elõállitási költség tuti 100milka fölött lesz.