8
  • ddt500
    Szerintem a Sötét Lovag majdnem Joker mozi volt.
  • Chocho
    Na, azt tuti néztem volna. :) Szegény Ledger...
  • cateran
    Hat igen:( Ha Ledger hozta volna amit a DK-ban(es miert ne hozta volna) akkor siman befuto 1 Joker mozi (a DK-t kacagva elvitte a hatan..)..de sajnos...R.I.P.
  • skodatuning
    A titkos háború tényleg marha jó lenne!De, hogy egy filmbe nem férne bele az tuti.
    Még egy trilógia is necces,meghát rengeteg a karakter...majd 100 év múlva talán lesz minden karakternek egy filmje és akkor jöhet a titkos háború!:)
  • winnie
    egy joker-film azt hiszem, sikeres lehetett volna a sötét lova után, ha...
  • cateran
    Igaz,de azért Magneto-t és Venomot nem lehet összahasonlitani..Magneto 1 radikális szabadságharcos,Venom meg "csak" 1 szimpla zakkant szimbióta (már a ruha:D)

A Titkos Háborút éppen filmre vihetnék..jó kis hepaj volt:D (de pl. Magneto ott a "jó"oldalra került,Beyonder úgy gondolta odavaló)
  • proof18
    Hát pl Magneto sem az a tipikus jófiú, mégis érdekes a története. Ez a Venom-eredet meg felölelhetné a Titkos Háború-t, amiben Pókember megszerezte a fekete ruciját, úgy már igazán látványos múvit lehetne belőle kihozni. Az mondjuk h rágyógyul a ruha Brock-ra aztán meg állandóan vagy sitten ül vagy Pókember után kajtat valóban nem az izgalom tetőfoka.
  • bladesoft
    Biztos tévedek de Venom az negatív hős volt... akkor gonosz hősökröl is lesz mozi?Nem tudom hogy Amerikán és egy-két nagy DC-marvel comics rajongó országon kivűl egy ilyen stilusú film sok bevételt hozhat pedig az előállitási költség tuti 100milka fölött lesz.