21
-
FuryAlpha #21 ez fos!!!!!!!!!! ultra gagyi!!!!!!!!!!!!!!!! LOLLER!!! -
zoltannemeth #20 Winnie az Sz.V. Ne is várjatok tőle semmit, minthogy tömjénezi saját magát! -
Reg5 #19 Sztem semmi gond nincs vele. -
savior #18 meg hannibal jutott eszembe: a szeme lattara ettek meg a testveret, bantalmaztak, uldoztek. -
savior #17 amugy erdekes, hogy a horrorfilmek szornyei sokszor az emberek gyuloletebol jonnek letre:
texasi meszaros - folyamatosan bantalmaztak, kikozositettek
freddy - onbiraskodtak vele szemben, meglincseltek
jason - bantalmaztak
szellemirtok (habar ez nem horror) - a varos alatti ektoplazma az emberek gyuloletebol taplalkozott
szoval ezek az ismert tomeggyilkosok abszolut megerthetok, es egyutt is lehet erezni veluk. a kornyezetuk tette oket azza amik. -
winnie #16 "Miért is tegye halkabban? Mert nem egyezik a véleménye a tieddel? Elég kirekesztő hozzáállás."
?? "addig is lehet, csak halkabban tedd.", ezt írtam. "lehet". csak "halkabban". lehet sírni, sőt kell is, hiszen attól színes a fórum, a sokféle véleménytől. csak a hüppögés jobb, ha halkabb. meg ugye az nem vélemény, hogy "kockáról-kockára koppintják", maximum tipp. majd kiderül, hogy jó tipp volt-e.
(én kérek elnézést, hogy magyarázni kell a szavaim jelentését, de teljesen igazad van, próbálok máskor egyszerűbben és lassabban írni. az én hibám volt.) -
savior #15 mindossze annyit csinalt, hogy freddy-bol elovarazsolta a legkarakteresebb meszarost. ha megfigyeled, akkor a legtobb horrorfilmben a gonosznak nincs semmifele stilusa, karaktere. egyszeruen csak gyilkolnak a filmben. englundnak pedig sikerult ezen tullepnie. kb mint az uj batman filmben a joker. -
savior #14 a trailer eleg steril. sehol egy vercsepp, vagy egy beteges jelenet. az uj freddy arca pedig cseppet sem olyan gusztustalan, mint az elodje volt. lathatoan a humort is nelkulozi, ami az elozo reszekben megtalalhato volt. ez igy eddig egy 12+ korhataros horrornak tunik. -
#13 majd, ha kijön a film és tényleg, akkor lehet sírni. oké, addig is lehet, csak halkabban tedd.
Miért is tegye halkabban? Mert nem egyezik a véleménye a tieddel? Elég kirekesztő hozzáállás.
A "fogalmazásod" pedig olyan mint a Sz.V-é. Magyartalan. -
AZTA #12 Az első 5 részt megnézve mondom, hogy nem értem mi volt azokban a hűde nagy szám..az a pali meg aki Freddyt játszotta sztem tul sok mindent nem csinált hogy most mindenki attól fél hogy az uj pali nem lesz olyan "jó"? -
viizo #11
Hogy lehet, de tényleg, kedves Librarian, HOGY LEHET ha nem tetszenek ezek a cikkek / cikkcímek, akkor miért olvasod el őket, és egyáltalán milyen hangnemben személyeskedsz itt? -
Librarian #10 LOL -
winnie #9 "Englund utánozhatatlan és egyedi...pont..."
ilyen alapon bárki az lenne, csak ő kapta meg először a szerepet. persze, hogy utánozhatatlan, de nyilván százával lennének hollywoodi színészek, akik ugyancsak nagyon jó freddy-k lennének.
"Freddy kinyúl a kádban,majd Tina a hálóban és társai...sajnálom,hogy kockáról kockára koppintják"
ezért jár a külön gratuláció. olvasd el mondjuk a történetet. attól, hogy pár klasszikus jelenet hommage-szintű megjelenítést kap, egy röpke előzetesból kockáról-kockázni ostobaság.
majd, ha kijön a film és tényleg, akkor lehet sírni. oké, addig is lehet, csak halkabban tedd. -
xido #8 Englund utánozhatatlan és egyedi...pont...Trailerből a felvezetés,a lincselés nagyon tetszik és jónak tartom a bővebb előzményt...pont...Freddy kinyúl a kádban,majd Tina a hálóban és társai...sajnálom,hogy kockáról kockára koppintják,tényleg jobban örültem volna valami újragondolásnak..így valóban csak összehasonlításra ad okot,nem pedig újra értelmezésre... -
#7 Ez a cím... büntet. De jót nevettem.
Egyébként meg várós. Jó lesz ez. -
Jubei #6 "Az új Rémálom-filmmel kapcsolatban egyébként természetesen a rajongók zöme arra kíváncsi, hogy vajon sikerült-e Jackie Earle Haley-nek Freddy-vé válnia Robert Englund után."
Én azt írom ide hogy nem Robert Englund utánozhatatlan Freddy szerepében. -
winnie #5 "Jó felvetés, hogy miért csak a trágya horrorok kapnak zöld utat a magyar mozikban"
ez nem is feltétlenül igaz, mert ha az utolsó házat idevesszük, akkor az jó film. meg volt más jó horror is még idén, de a kutyát sem érdekelték ezek a filmek, mert egy utolsó házat semmivel nem lehet eladni. megnézték párezren és kész. az unborn-t legalább a női seggel eladták.
viszont a péntek 13-at, függetlenül a minőségtől, mint anno az új óment, simán el tudták volna adni valameilyen szinten. biztos jobban, mint az utolsó házat, aminek persze örültem, hogy volt moziban, mert nem semmi atmoszférával rendelkezett. -
bcrics #4 Nemhogy szájbabasznád magad te szerencsétlen,hisztizni nem itt kell. -
Johnny Maize #3 Szerintem nem lesz nehéz felülmúlni az utolsó jópár részt. -
Librarian #2 Hogy lehet, de tényleg, te hülye Szekeres Viktor, HOGY LEHET megint ilyen balfasz címet adni egy cikkednek? Azt hiszed nem tudjuk majd, hogy te írtad??? -
nessboth #1 Jó felvetés, hogy miért csak a trágya horrorok kapnak zöld utat a magyar mozikban, de feltehetőleg azért, mert sok magyar nem szereti a horrort, illetve csak a wannabe félelmetes, nyögvenyelős, ajtó mögül ijesztgetős celluloid hulladékokra ül be, amin inkább csak ugrik egyet.
Az utolsó ház balra nem volt bukás legjobb tudomásom szerint, illetve az nem is horror, hanem krimi-thriller.
A trailer qvára nem győzött meg, lefogadom ugyanazt a hibát követik el, akárcsak a péntek 13 esetében, hogy lapos lesz és uncsi, mert félnek újítani, mert a röghözkötött rajongók minden egyes változásért oldalakon keresztül képesek hisztizni...!!!