9
-
Nonix #9 Vásároljatok boltban, ilyen egyszerű.. -
coolbboy83 #8 WesternUnion és tsa -
Epikurosz #7 A PayPal piszok drága lett mostanában. -
angol #6 igen mert a paypal a fogadó félnek költség a küldőnek ingyenes, míg a hagyományos banki átutalásoknál pont fordítva van. -
lapaleves #5 ez a másik, amitől a falra mászok, 13 eur az átutalás... múltkor vettem egy öntöttvasdarabot a kocsihoz, a termék ára gyakorlatilag elhanyagolható volt a posta+banki költségekhez képest. pedig könyörgök mindegyiknek, hogy paypal, de nem. -
bakagaijin #4 Szerintem ez arról szól, hogy ami pénzt ott szerzel azt ott is költöd el és viszont. De azt azért lássuk, hogy elhanyagolható azok száma, akik ezt így is csinálják, 14millióból mondjuk ~200e fő csinálja így: kb másfél százalék... Nem ez a jellemző ebay felhsználó viselkedése.
A Paypal-es gondolat jó volt, csakhogy Németo-ban (ahol a statisztika szerint a legtöbben mennek zérus-összegre) a belföldi banki átutalás és fogadás ingyenes, szóval ők inkább azt szeretik, mintsem a paypalt. A Paypal inkább országok között és hmm... bankok által "kedvelt" (ld. még extra-profit) országoknál érdekes. -
lapaleves #3 és te mennyiszer vásároltál már? mert én pontosan tudom mikor mennyit fizettem. most pl. 60 eur-t csengetek ki, mert nehezebb a csomag. ha valami csak ott van, akkor ez van. -
roliika #2 Nehidd. Van free posta is és a legdrágább is valahol 5000 környékén van. -
lapaleves #1 most mivan? az ebay találta fel a pénzt?
ha jól értem szó nincs barterről, csak arról, hogy legalább annyi cuccot elad, mint amennyiért vesz. gondolom a paypalnak nem kis szerepe van ebben, kivinni a pénzt róla drágább (asszem most drágult épp), mint fizetni vele.
lehet nem is az ebay találta fel a pénzt, hanem a paypal?
az egyetlen szívás, hogy M.o-ra brutál postaköltségek vannak, pedig tudnék válogatni.