10 éves az SG!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De János is 23 mindjárt. ¦-C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
tigeroo írta (#326):
Örüljünk hogy még van :/
Lesz is még vagy 100 évig!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
chhaya írta (#325):
Mieza dizájnváltás? Hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok...
Örüljünk hogy még van :/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
tigeroo írta (#323):
SG.hu is the best for ever kajak
Így-így
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Semelyik oldalnak nem kívánom, hogy ilyen pocsékul öregedjen.
Botond írta:
Szerintem sokan voltunk akkor elég fiatalok, akik reg nélkül trollkodtunk, és csak amikor kötelező lett a regelés, akkor regeltünk. 😄
Valahogy így történt nálam is sztem, de meg nem mondom mikor tévelyedtem ide a kezdetekkor.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Jobb lett volna korábban, mert egy rakat régi fórumfejléc, kép, smiley ment a levesbe.
Van az a fórum beállítás amikor feltöltött képeket is lementi a rendszer így, 20 év múlva is visszanézhető volna, persze az a megoldás zsebe nyúlósabb, mert tárkapacitás kell hozzá.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Because I said so... that's why.™
Pont pár napja gondolkoztam el azon, hogy pl. tegyük fel Youtube fennmarad valami csoda folytán és majd videóknál ahol órák,napok, évek jelzik a feltöltést, lesznek majd 100, 200 vagy akárhány éves dátumok is . . .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.01.01. 23:40:26
Nem az a baj, hogy technikailag alulfejlet. Az indexfórum a kőkörszak ehhez képest, de mégis van ott értelmes emberi élet.
Itt viszont semmi. Néhány troll beesik ide, mint én, de olyan vérszegény, hogy a szúnyog is megsajnál.
Ne etesd a trollt!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]