IP státusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, régen ez nem így volt, de már vagy másfél éve javította azt a bugos az MS. Ha a titkosítás be van kapcsolva, akkor ha beszarsz se tudod megnézni online van-e, vagy csak téged tiltott le. max kérdezd meg egy közös ismerõst, vagy keress más emberibb utat. ezt nem fogod tudni hackelni.(vagy ha mégis, akkor biztos állásod van MS-nél)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kösz a többitõl a sok tippet, de még várom az újjakat ha van 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
"A Pidgin már egy butított verzió, ennek az õse tudta megmondani, le van-e tiltva a user. Az volt a neve a programnak: GAIM." #15
[merlinw.org]
Ha most az életem múlna rajta, hogy megszerezzem, akkor letöltenék egy 10.2-es SUSE linuxot, és felraknám a gépemre. Abba bele volt integrálva.
A Pidgin már egy butított verzió, ennek az õse tudta megmondani, le van-e tiltva a user. Az volt a neve a programnak: GAIM. Tökéletesen mûködött, látni lehetett rajta, hogy ezt innentõl csak butítani lehet. Meg is tették.
Én szerintem több, mint egy éve nem voltam msn-en, de akkor ezt a klienst használtam, ami ezt szépen megmutatja, le van-e tiltva valakinél a felhasználó. Igaz, mivel senkinél nem voltam letiltva, nem tudtam tesztelni, hogy mûködik-e ez a funkció, de elvileg benne van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És független attól hogy most az IP statikus vagy dinamikus, bármilyen hasznos ötlet jóljön! <#finom>#finom>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ha webszervert akarsz ellenõrizni, akkor egy képet lekérsz róla, ha megjelenik online, ha nem akkor nem. a gamecopyworld szerverellenõrzése is ilyen, egyszerû és jó
a pingelés nem feltétlen jó, mert sok router tûzfala alapból tiltja, így hiába pingeled.
shit happens
"The trees move. Do you not see it?"
tûzfalon tiltom az icmp pinget csomagokat és pingelhesz bármeddig, nem fogsz választ kapni, pedig simán online vagyok.
shit happens
"The trees move. Do you not see it?"
2. Olvass utana, az IP cim felhasznalasi-, jogi-, tulajdoni felteteleinek, szabalyozasanak...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy adott egy IP cím, és azt szeretném valahogy megtudni hogy az adott IP cím a jelen pillanatban Online, vagy Offline (ezek alatt értem azt hogy az adott IP címmel rendelkezõ Host
Elõre köszönöm mindenkitõl, aki veszi a fáradságot a válaszadásra 😊
További szép napot!