IP státusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ez egy 2004-es megoldás. Azóta már máshogy mûködik a dolog.

[merlinw.org]

BaliBoy
"Bejelentett hamisított webhely!"

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ennek mi értelme van? ha nem egy hálón vagytok, esélytelen, hogy a tûzfalak engedjék, hogy megtudd...
MerlinW
Pidgin nem butított, hanem moduláris lett. Mint a Firefox. Pluginokkal okosítható.

[merlinw.org]

takysoft
Tisztázzuk azért, messenger státuszinfót csak akkor kaphatsz valakirõl, ha az kikapcsolta a titkosítását. egyéb esetben a csak a felvett és nem letiltott partnerei látják, h éppen online van-e.

igen, régen ez nem így volt, de már vagy másfél éve javította azt a bugos az MS. Ha a titkosítás be van kapcsolva, akkor ha beszarsz se tudod megnézni online van-e, vagy csak téged tiltott le. max kérdezd meg egy közös ismerõst, vagy keress más emberibb utat. ezt nem fogod tudni hackelni.(vagy ha mégis, akkor biztos állásod van MS-nél)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Az nem mondja meg, max ha nagyon ritkán beszéltél az illetõvel egy adott idõ után (pl.:1 hónap) kiírja hogy nem vagy rajta a partner listán!

Kösz a többitõl a sok tippet, de még várom az újjakat ha van 😄

edios
Lawl, sima vindaózos masszándzser is kiírja, ha dobsz rá egy plus-t. ("Partnerek karbantartása")

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Terensz
Gaim-ból is van sokféle verzió. Nem emlékszem, melyik volt meg belõle, bugosra pedig pláne nem emlékeszem.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Tudom.

"A Pidgin már egy butított verzió, ennek az õse tudta megmondani, le van-e tiltva a user. Az volt a neve a programnak: GAIM." #15

MerlinW
Gaim már nincs. Pidgin lett a neve. 2.6.1-nél tart.

[merlinw.org]

MerlinW
ping...

[merlinw.org]

nekemis
Nem indul el, kilép hibával. 😞 Lehet nem véletlenül

Terensz
Nos, mûködik a letiltás megjelenítése?

Terensz
Gaim úgy látom, már nem nagyon tölthetõ le.

Ha most az életem múlna rajta, hogy megszerezzem, akkor letöltenék egy 10.2-es SUSE linuxot, és felraknám a gépemre. Abba bele volt integrálva.

Terensz
Közben agyaltam, és eszembe jutott, mi is van.

A Pidgin már egy butított verzió, ennek az õse tudta megmondani, le van-e tiltva a user. Az volt a neve a programnak: GAIM. Tökéletesen mûködött, látni lehetett rajta, hogy ezt innentõl csak butítani lehet. Meg is tették.

Terensz
Ja, értem.

Én szerintem több, mint egy éve nem voltam msn-en, de akkor ezt a klienst használtam, ami ezt szépen megmutatja, le van-e tiltva valakinél a felhasználó. Igaz, mivel senkinél nem voltam letiltva, nem tudtam tesztelni, hogy mûködik-e ez a funkció, de elvileg benne van.

Petka
Gondolom azt szeretné megtudni, hogy az msn partnere letiltotta-e...

Terensz
nmap. Kb. 60-70%-ban megmutatja, hogy online-e az adott IP.

Sanyix
már leírták: PING

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Magáncélra kéne, szó sincs webserver tesztrõl!!

És független attól hogy most az IP statikus vagy dinamikus, bármilyen hasznos ötlet jóljön! <#finom>

The Protector
Hekkerkedünk?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cSuwwi
egyáltalán minek ez?
ha webszervert akarsz ellenõrizni, akkor egy képet lekérsz róla, ha megjelenik online, ha nem akkor nem. a gamecopyworld szerverellenõrzése is ilyen, egyszerû és jó
a pingelés nem feltétlen jó, mert sok router tûzfala alapból tiltja, így hiába pingeled.

shit happens

Calver
ezért volt a rész, mert igazándiból halvány lila fingom sincs róla <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

cSuwwi
mi köze a fix/dyn ipnek ahhoz hogy eldönthetsd online-e?
tûzfalon tiltom az icmp pinget csomagokat és pingelhesz bármeddig, nem fogsz választ kapni, pedig simán online vagyok.

shit happens

Calver
attól függ. fix IP-nél egy pingeléssel kiderítheted. vagy nem. dinamikus IP esetén határozottan nem.

"The trees move. Do you not see it?"

Alexease
1. Jo lenne tudni, hogy miert erdekel.
2. Olvass utana, az IP cim felhasznalasi-, jogi-, tulajdoni felteteleinek, szabalyozasanak...
nan76
nem.....2.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
ez miez???...jah és 1.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Hello mindenki!!

Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy adott egy IP cím, és azt szeretném valahogy megtudni hogy az adott IP cím a jelen pillanatban Online, vagy Offline (ezek alatt értem azt hogy az adott IP címmel rendelkezõ Host jelenleg be van-e kapcsolva és használja-e azt az IP-t). Ha valakinek van bármiféle ötlete, javaslata, esetleg tapasztalata ez ügyben bármiféle HSZ jóljöhet 😊

Elõre köszönöm mindenkitõl, aki veszi a fáradságot a válaszadásra 😊
További szép napot!