32
IP cím online státusz
  • MerlinW
    Ez egy 2004-es megoldás. Azóta már máshogy működik a dolog.
  • BaliBoy
    "Bejelentett hamisított webhely!"
  • immovable
    messenger status checker ha ez kell
  • karajjj
    ennek mi értelme van? ha nem egy hálón vagytok, esélytelen, hogy a tűzfalak engedjék, hogy megtudd...
  • MerlinW
    Pidgin nem butított, hanem moduláris lett. Mint a Firefox. Pluginokkal okosítható.
  • takysoft
    Tisztázzuk azért, messenger státuszinfót csak akkor kaphatsz valakiről, ha az kikapcsolta a titkosítását. egyéb esetben a csak a felvett és nem letiltott partnerei látják, h éppen online van-e.

igen, régen ez nem így volt, de már vagy másfél éve javította azt a bugos az MS. Ha a titkosítás be van kapcsolva, akkor ha beszarsz se tudod megnézni online van-e, vagy csak téged tiltott le. max kérdezd meg egy közös ismerőst, vagy keress más emberibb utat. ezt nem fogod tudni hackelni.(vagy ha mégis, akkor biztos állásod van MS-nél)
  • Pocok000
    Az nem mondja meg, max ha nagyon ritkán beszéltél az illetővel egy adott idő után (pl.:1 hónap) kiírja hogy nem vagy rajta a partner listán!

Kösz a többitől a sok tippet, de még várom az újjakat ha van :D
  • edios
    Lawl, sima vindaózos masszándzser is kiírja, ha dobsz rá egy plus-t. ("Partnerek karbantartása")
  • Terensz
    Gaim-ból is van sokféle verzió. Nem emlékszem, melyik volt meg belőle, bugosra pedig pláne nem emlékeszem.
  • Terensz
    Tudom.

"A Pidgin már egy butított verzió, ennek az őse tudta megmondani, le van-e tiltva a user. Az volt a neve a programnak: GAIM." #15
  • MerlinW
    Gaim már nincs. Pidgin lett a neve. 2.6.1-nél tart.

• MerlinW
    ping...
  • F1re
    nekemis
  • spy803
    Nem indul el, kilép hibával. :( Lehet nem véletlenül
  • Terensz
    Nos, működik a letiltás megjelenítése?
  • spy803
    Megtaláltam!
  • Terensz
    Gaim úgy látom, már nem nagyon tölthető le.

Ha most az életem múlna rajta, hogy megszerezzem, akkor letöltenék egy 10.2-es SUSE linuxot, és felraknám a gépemre. Abba bele volt integrálva.
  • Terensz
    Közben agyaltam, és eszembe jutott, mi is van.

A Pidgin már egy butított verzió, ennek az őse tudta megmondani, le van-e tiltva a user. Az volt a neve a programnak: GAIM. Tökéletesen működött, látni lehetett rajta, hogy ezt innentől csak butítani lehet. Meg is tették.
  • Terensz
    Ja, értem.

Én szerintem több, mint egy éve nem voltam msn-en, de akkor ezt a klienst használtam, ami ezt szépen megmutatja, le van-e tiltva valakinél a felhasználó. Igaz, mivel senkinél nem voltam letiltva, nem tudtam tesztelni, hogy működik-e ez a funkció, de elvileg benne van.
  • Petka
    Gondolom azt szeretné megtudni, hogy az msn partnere letiltotta-e...
  • Terensz
    nmap. Kb. 60-70%-ban megmutatja, hogy online-e az adott IP.
  • Sanyix
    már leírták: PING
  • Pocok000
    Magáncélra kéne, szó sincs webserver tesztről!!

És független attól hogy most az IP statikus vagy dinamikus, bármilyen hasznos ötlet jóljön!
  • The Protector
    Hekkerkedünk?
  • cSuwwi
    egyáltalán minek ez?
    ha webszervert akarsz ellenőrizni, akkor egy képet lekérsz róla, ha megjelenik online, ha nem akkor nem. a gamecopyworld szerverellenőrzése is ilyen, egyszerű és jó
    a pingelés nem feltétlen jó, mert sok router tűzfala alapból tiltja, így hiába pingeled.
  • Calver
    ezért volt a [gondolja józsika] rész, mert igazándiból halvány lila fingom sincs róla
  • cSuwwi
    mi köze a fix/dyn ipnek ahhoz hogy eldönthetsd online-e?
    tűzfalon tiltom az icmp pinget csomagokat és pingelhesz bármeddig, nem fogsz választ kapni, pedig simán online vagyok.
  • Calver
    attól függ. fix IP-nél [gondolja józsika] egy pingeléssel kiderítheted. vagy nem. dinamikus IP esetén határozottan nem.
  • Alexease
    1. Jo lenne tudni, hogy miert erdekel.
    2. Olvass utana, az IP cim felhasznalasi-, jogi-, tulajdoni felteteleinek, szabalyozasanak...
  • nan76
    nem.....2.
  • nan76
    ez miez???...jah és 1.
  • Pocok000
    Hello mindenki!!

Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy adott egy IP cím, és azt szeretném valahogy megtudni hogy az adott IP cím a jelen pillanatban Online, vagy Offline (ezek alatt értem azt hogy az adott IP címmel rendelkező Host[sz.gép] jelenleg be van-e kapcsolva és használja-e azt az IP-t). Ha valakinek van bármiféle ötlete, javaslata, esetleg tapasztalata ez ügyben bármiféle HSZ jóljöhet :)

Előre köszönöm mindenkitől, aki veszi a fáradságot a válaszadásra :)
    További szép napot!