18
-
flimo #18 Mindig is szántam azokat a szürke kisembereket, akik abban keresik a kitörési pontokat, hogy népszerű dolgokat azért fikáznak, mert népszerűek.. -
Falatka2003 #17 Bocs, hogy kifakadtam, de egyszerűen tele lett a törpöm már az upfrontsnál, hogy kb. egy normális sorozattervet nem láttam, amire azt mondtam volna, hogy mindenképp be kell próbálni. Orvosos xarságok meg fringe-eureka-warehouse-szerű, ezerszer látott, ötlettelen, unalmas és bosszantó "sci-fi"-k.
Ezek szerint erre van igény.
(24- kasza 3. évad után, förtelem, amit műveltek, vertem a fejem a falba. Chuck pilot nem nyert meg. Dexter, Fringe felett lebeg a kasza erősen. Heroes 3x01-02-vel meg is kapta. Lost 6. évadot már végigszenvedem az 5. után, bár 3.-4. tetszett. Nip/Tuck pilot dettó nem nyert anno. SupNat: valamiben legalább egyetértünk. :) )
Ja! És a Castle egyik részében tetszett, amikor mondta Beckettnek, hogy akkor a gyanúsított fényképét küldjék át az arcfelismerő rendszeren, erre elévágtak egy egy méter magas aktastócot, hogy akkor lehet böngészni, ez a rendőrségi arcfelismerő rendszer. Ennyit a CSI-ról. :D -
#16 Kérdésedre válasz: sok :-)
Nézőpont kérdése, személy szerint én rosszul vagyok Horatio-tól, sosem értettem mire fel ez a nagy kult körülötte, de kinek mi tetszik :-)
Az NCIS-t meg régóta el akarom kezdeni, de nincs idő a többi sorozat mellett :-D -
Alc #15 Tévézombizmus csúcsai gondolkodásra képteleneknek...
Ha nem tetszik, nem kell nézni.
Egyébként meg mit vártál, hogy 20-30 részen át dolgozzanak egy ügyön, olyan részletességgel mint a valóságban? Ne vicceljél. Ha valóságot akarsz menj ki az utcára, ne tv-t nézz.
Helyszínelőkből nekem a Miami meg a New York is tetszik (már az a pár rész amit láttam belőle).
House, az meg úgy jó ahogyan van. Egyébként meg szerintem:
24 - Chuck - C.S.I. - Dexter - Fringe - Heroes - House MD - Lost - Nip/Tuck - Supernatural - Warehouse 13 mind jó sorozat SZERINTEM (+ amiknek már vége nem is említem)
Persze mindegyiken volt 1-2 pocsék rész. De ez van. Akinek nem tetszik, forgasson saját sorozatot, és lehet bizonyítani. -
Falatka2003 #14 "A House nem hinném, hogy tucat szar, vagy a Született feleségek, de még a Helyszínelők sem az."
Nézzük: SzülFel: kisvárosi nyavalygó anyukák reality-szerű show-ja. Igazi ritkaság. Pfh.
CSI-ok: Az első eredeti volt anno (rengeteg logikai bakival, de ne menjünk bele), aztán csak egy nyakatekert agyatlanság lett belőle. A Miami verzióhoz eddig kétszer vezérelt el a balsorsom, második esetben, amikor 8 (nyolc!) órán belül két gyanúsítottat azonosítottak be lakcímre dns minta alapján (1. vérből, 2. hányásból (!) vazze), borult a bili (ez az a rész volt, mikor a vörös nyakatekert ürgének kipurcantják vmi nőjét, vagy mit). NYCSI dettó.
House? CSI orvososban. Azért nézzem, mert a főszereplő egy tapló? Mert az poén? Vagy mi?
Tévézombizmus csúcsai gondolkodásra képteleneknek... -
pixx #13 Ezt osztom én is...
Amúgy Helyszínelők van írva, tehát az eredetire lett érve... -
galocza #12 számomra az új évad első (dupla) house epizódja volt az eddigi legjobb évadnyitó (minden sorozat, minden évad - már amit láttam). -
MrBlowfish #11 Meg sajna William Petersen (Grissom) igen nagy király volt, és a távozása elég nagy érvágás. Meg egyébként is... Morpheus can suck it! -
MrBlowfish #10 Azért a CSI 6-7 évadánál nekem senki nem tud jobbat mutatni a témában. Ízlések és pofonok, de nekem a CSI: Las Vegas marad a "műfaj" királya.
Mondjuk az utóbbi 2 évad már tényleg kicsit nyögvenyelős(a szemetek beszóltak Zuickernek, hogy túl dúrva a sorozat), szóval lehet át kell térnem véglelg valamelyik spinoff-ra. -
#9 Nem veri kenterbe. -
winnie #8 a miami kenterbe veri az eredetit (eredeti? hány szereplő maradt? és a new yorkot. horatio a legjobb. -
primo #7 Az NCIS évadnyitó tényleg nagyon jó volt. -
#6 Az eredeti, a Las Vegas-i helyszínelők az tényleg jó, egyedi, a két spin off, a Miami és a New York viszont borzalmasan gyengék -
AZTA #5 Hát a 6féle helyszínelőkre én nem mondanám hogy egyedi azért. -
kukacS3K #4 nemtudom mit kell itt problémázni, én mondjuk azért nézek sorozatokat mert szórakoztat és nem azt figyelem hogy tucatszar vagy nem tucatszar -
pixx #3 A House nem hinném, hogy tucat szar, vagy a Született feleségek, de még a Helyszínelők sem az...ezek a sorozatok pont azért életképesek, mert egyedi hangvételűek.
Csak is sajnálni tudlak ez ügyeben :) -
zOMG #2 Csakis Supernatural ! -
#1 Egyiket se nézem tucatszarok...