Derült égből fasírt 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!Hát amint látom nemcsak nekem nemtettszett a film.......
jahjah,várós a film
Mi ez a baromság? És az idétlen fejek....áááá
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én azt nem értem, hogy miért ez a down-kóros ufófej lett a divat a mai animációs filmeknél ? <#confused>#confused>
Borzalmasan idegesítõ és SZAR.
Borzalmasan idegesítõ és SZAR.
Ez az Alien-es kutya benne valami oltári!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem is lenne rossz az ötlet, de az ilyen karakterektöl én egyszerüen rosszul vagyok :S
A Szörnyek vs. Ürlények-et (vagy mi a címe) is elkezdtem nézni, de egyszerüen nem érdekelt mert nagyon bénák az ilyen stlílusú karakterek..
A Szörnyek vs. Ürlények-et (vagy mi a címe) is elkezdtem nézni, de egyszerüen nem érdekelt mert nagyon bénák az ilyen stlílusú karakterek..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Van élõszereplõs 3D film (Végsõ állomás 3D)
A kézzel rajzolt, sok betétdalos, táncikálós-éneklõs Disney rajzfilm-jelenetektõl viszont a falnak megyek. Lehet hogy a lassan 3 X teszi, de mai fejjel iszonyatosan bárgyúnak tartom õket, míg egy Shrek, Jégkorszak, Vigyázz kész szörf DVD-t bármikor szívesen elõveszek.
A kézzel rajzolt, sok betétdalos, táncikálós-éneklõs Disney rajzfilm-jelenetektõl viszont a falnak megyek. Lehet hogy a lassan 3 X teszi, de mai fejjel iszonyatosan bárgyúnak tartom õket, míg egy Shrek, Jégkorszak, Vigyázz kész szörf DVD-t bármikor szívesen elõveszek.
vagy nincs elég kópia, vagy jobban bíznak a másik két filmben, jó kérdés. budapesten mindenesetre a VÁ4 még mindig kvázi telt házakkal megy, míg a fasírt üresekkel.
Azért már mi magyarok is sajnos kezdünk átesni a ló túloldalára és minden Amerikai szart beengedünk, nem értem miért nincs több Európai film a mozikban, elvégre ott élünk, nem amerikában...Igen, persze, bevétel, meg minden, meg a befektetõk, meg van mûvészmozi, mehetek oda, no de azért ácsi...ez már csöppet sok....kezdi a közizlést is sérteni ez a sok hamburger😊
esik az égbõl késöbb minden ... igen szusi is, ráadásul nem is akármekkora 😄
jah jah,meg a planet51 > http://www.youtube.com/watch?v=6n8PGnc_cV4
Sok év óta ez az egyetlen olyan trailer, ami után azt mondom, hogy megyek a moziba. Vicces, de így van.. és így is lesz, megyek megnézni!
Én vagyok a legnagyobb rajongója a 3D-nek, de a legjobb az lenne ha az élõszereplõs filmeket csinálnák 3D-ben, a mesék meg legyenek megint rajzoltak, sok betétdallal és klaszikus történettel. Azok sokkal jobbak voltak.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Azért már a trailerben is lástott, hogy nem 1 bites gagyi karakterek vannak benne, lásd a rendõr beszólásait ...
Nóó skúúúl xD
Jó, nekem ez a cucc már gyerekes. És különben is miért nem szusi esik az égbõl vasabival ? 😄
(mondhatnák, hogy megtörtént eseményeken alapul)
Jó, nekem ez a cucc már gyerekes. És különben is miért nem szusi esik az égbõl vasabival ? 😄
(mondhatnák, hogy megtörtént eseményeken alapul)
https://twitter.com/foodlfg
Nekem kizárólag az elsõ képen látható pofaleszakadós jelenet tetszik (bár az is csak az elõzetesbõl). Azt a pillanatot valahogy nagyon eltalálták 😊
Már az elõzetese sem tetszett...
AE
AE
Hamburger hullik alá az égbõl...
...
...
And the American dream comes true.
...
...
And the American dream comes true.