22
-
Ercsi37 #22 Sziasztok!Hát amint látom nemcsak nekem nemtettszett a film....... -
bcrics #20 jahjah,várós a film -
#19 Mi ez a baromság? És az idétlen fejek....áááá -
Daza500 #18 Én azt nem értem, hogy miért ez a down-kóros ufófej lett a divat a mai animációs filmeknél ?
Borzalmasan idegesítő és SZAR. -
Pares #17 Ez az Alien-es kutya benne valami oltári! -
#16 Nem is lenne rossz az ötlet, de az ilyen karakterektöl én egyszerüen rosszul vagyok :S
A Szörnyek vs. Ürlények-et (vagy mi a címe) is elkezdtem nézni, de egyszerüen nem érdekelt mert nagyon bénák az ilyen stlílusú karakterek.. -
#15 Van élőszereplős 3D film (Végső állomás 3D)
A kézzel rajzolt, sok betétdalos, táncikálós-éneklős Disney rajzfilm-jelenetektől viszont a falnak megyek. Lehet hogy a lassan 3 X teszi, de mai fejjel iszonyatosan bárgyúnak tartom őket, míg egy Shrek, Jégkorszak, Vigyázz kész szörf DVD-t bármikor szívesen előveszek. -
winnie #14 vagy nincs elég kópia, vagy jobban bíznak a másik két filmben, jó kérdés. budapesten mindenesetre a VÁ4 még mindig kvázi telt házakkal megy, míg a fasírt üresekkel. -
Lipi1980 #13 Csak azt nem tudom, hogy mi a faszért nem adják nálunk 3D-ben???
Kecskeméten -
#12 tetszett a hsz-ed! :D -
algost #11 Azért már mi magyarok is sajnos kezdünk átesni a ló túloldalára és minden Amerikai szart beengedünk, nem értem miért nincs több Európai film a mozikban, elvégre ott élünk, nem amerikában...Igen, persze, bevétel, meg minden, meg a befektetők, meg van művészmozi, mehetek oda, no de azért ácsi...ez már csöppet sok....kezdi a közizlést is sérteni ez a sok hamburger:) -
lokko #10 esik az égből késöbb minden ... igen szusi is, ráadásul nem is akármekkora :D -
#9 Már a trailer is uncsi volt, tehát kihagyom. -
bcrics #8 jah jah,meg a planet51 > http://www.youtube.com/watch?v=6n8PGnc_cV4 -
lennyke #7 Sok év óta ez az egyetlen olyan trailer, ami után azt mondom, hogy megyek a moziba. Vicces, de így van.. és így is lesz, megyek megnézni! -
#6 Én vagyok a legnagyobb rajongója a 3D-nek, de a legjobb az lenne ha az élőszereplős filmeket csinálnák 3D-ben, a mesék meg legyenek megint rajzoltak, sok betétdallal és klaszikus történettel. Azok sokkal jobbak voltak. -
Inquisitor #5 Azért már a trailerben is lástott, hogy nem 1 bites gagyi karakterek vannak benne, lásd a rendőr beszólásait ... -
FoodLFG #4 Nóó skúúúl xD
Jó, nekem ez a cucc már gyerekes. És különben is miért nem szusi esik az égből vasabival ? :D
(mondhatnák, hogy megtörtént eseményeken alapul) -
wolruf #3 Nekem kizárólag az első képen látható pofaleszakadós jelenet tetszik (bár az is csak az előzetesből). Azt a pillanatot valahogy nagyon eltalálták :) -
archelf #2 Már az előzetese sem tetszett...
AE -
Kindred Blades #1 Hamburger hullik alá az égből...
...
...
And the American dream comes true.