Nagy visszatérők a Sikoly 4-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gáz lenne, nem azért, mert kinyírják (engem mindig is irritált az a nõ, bár jól néz ki 😊), hanem mert ezt a "poént" már a Halloween: Feltámadásban ellõtték, Michael Myers csak elkapta Jamie Lee Curtis-t 24 év után a 8. epizódban 😊.
Wittgen: a paródia, bár sokan könnyûnek hiszik, szerintem egy elég nehéz mûfaj, ezek a szépségei, amiket te is írtál, többek közt. Sajnos manapság igazi paródia nem készül, az alkotók nem azt érik el, hogy nevetünk egyet a jól ismert filmeken, hanem azt, hogy csak fejcsóválva sajnáljuk õket.
A Haláli fegyverben mekkora már az a rész, amikor szétlövik Bruce Willis lakókocsiját, és a Die Hard-ból ismert fazonban beszél a helikopteres fegyveresekkel lazán, udvariasan.
Wittgen: a paródia, bár sokan könnyûnek hiszik, szerintem egy elég nehéz mûfaj, ezek a szépségei, amiket te is írtál, többek közt. Sajnos manapság igazi paródia nem készül, az alkotók nem azt érik el, hogy nevetünk egyet a jól ismert filmeken, hanem azt, hogy csak fejcsóválva sajnáljuk õket.
A Haláli fegyverben mekkora már az a rész, amikor szétlövik Bruce Willis lakókocsiját, és a Die Hard-ból ismert fazonban beszél a helikopteres fegyveresekkel lazán, udvariasan.
Akkor haljon meg a végén!😄
Én pl azt bírom a legjobban a paródiákban, mikor néhány alig kivehetõ részlet alapján ráismerek azokra a filmekre, amiket kifiguráznak.
Egyébként Neve nélkül lenne jó szerintem a film, mivel már mindent ellõttek vele kapcsolatban az elsõ 3 részben. Az meg azért elég gáz lenne, ha az õ halálával kezdõdne a film.
Egyébként Neve nélkül lenne jó szerintem a film, mivel már mindent ellõttek vele kapcsolatban az elsõ 3 részben. Az meg azért elég gáz lenne, ha az õ halálával kezdõdne a film.
Hát nem egészen, az ilyet nem lehet paródiának nevezni. A paródia lényege a jellemzõ jegyek kifigurázása, és nem az, hogy hasonló szereplõk esnek, hánynak, böfögnek...
Paródia témában ajánlott: Top Secret, Airplane, Ûrgolyhók, Haláli fegyver, Haláli hullák hajnala. Önmagukban is élvezetes vígjátékok, hát még ha ráismersz a sok kikacsintásra.
Paródia témában ajánlott: Top Secret, Airplane, Ûrgolyhók, Haláli fegyver, Haláli hullák hajnala. Önmagukban is élvezetes vígjátékok, hát még ha ráismersz a sok kikacsintásra.
Paródia != fingós-böfögõs-élvezõs marhaságok.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
ettõl még rengeteg elemet vesz horrorokból és jól kiforgatja õket, parodizálja. maga a film persze nem bohóckodás.
Nem véletlen lett a Horrorra Akadva széria elsõ része is (szerintem) a legjobb.
A Sikoly elsõ része pedig fenomenális, és a kikacsintások miatt tényleg eszméletlen jó. De a 4-tõl félek, viszont az író személye azért megnyugtató.
A Sikoly elsõ része pedig fenomenális, és a kikacsintások miatt tényleg eszméletlen jó. De a 4-tõl félek, viszont az író személye azért megnyugtató.
Azért túlzás paródiának nevezni, hiszen ezt is parodizálták már. Akkor a Scary Movie mi? Elmebaj? Inkább horror-vígjáték a Sikoly szerintem.
"Ma már csak röhögni lehet rajta. Igazából én akkor is azt tettem... "
mivel egy horrorparódia, ezért nem meglepõ. zseniális, fõleg az elsõ rész, tele nagyon nagy kikacsintásokkal. persze tény, hogy nem mindenkinek jött le a készítõi szándék, de azóta sem sikerült ilyen filmet készíteni.
az elm remake mellett 2010 legvártabb filmje, remélhetõleg jó is lesz és bízzunk benne, hogy neve campbellt is kinyírják mihamarabb.
mivel egy horrorparódia, ezért nem meglepõ. zseniális, fõleg az elsõ rész, tele nagyon nagy kikacsintásokkal. persze tény, hogy nem mindenkinek jött le a készítõi szándék, de azóta sem sikerült ilyen filmet készíteni.
az elm remake mellett 2010 legvártabb filmje, remélhetõleg jó is lesz és bízzunk benne, hogy neve campbellt is kinyírják mihamarabb.
Akkor sem volt nagy szám. Átlagos tini horror, semmi több. Ma már csak röhögni lehet rajta. Igazából én akkor is azt tettem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon nagy marhaság ezt a sorozatot feltámasztani.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Neve Campbell meghal az elején, és akkor egy trilógia válik semmisé...