34
Sjsro,Ecsro,Sun World Sro..SunSRo
-
HUNmarkov #34 Hát válogass sroprivate fórumon...:) (sroprivate.uw.hu/forum) -
bulitka #33 Valami ojasmi linket amire regelni is lehet és müködik is!!!:D -
bulitka #32 az sj sron meg ecsron kivül ki tud müködö privát szerver likeket kérek -
#31 Hát, van aki ad rá van aki nem, attack rate növelőre érdemes adni, aztán plusznak lehet még a phy attackosra is, mobozásnál jól jön meg vicces kisebb szinteseket kézzel ütni miközben a sas támad. ^^ -
csernok #30 És ugye nem cink h nem adtam a sasra...? Én hülyeségnek tartom. -
csernok #29 Köszike..^^ -
#28 Nah, két javítás, * rouge eleggen = rouge ellen
A másik, hogy utolsó mondatnál ofkorsz úgy értettem a te életedet tudod tölteni kombózás knock-backelés alatt.
A bowerről egyetlen véleményem van amúgy, kurva jó grinder, hatalmas sebzése van (ezt úgy értem, hogy nála nincs kicsi meg nagy, nála vagy nagy sebzés van vagy semmi), jó unique mob vadászatra, tradeléshez támogatásra messziről, knock back skillek végett hunter/thief vadászatra mert futás közbeni státuszozás bezavarja az ellenfeled és lassítja is, ráadásul a visszaütés végett skilleknél sokáig húzhatja hp/vigor potikkal.
Általában a bowernek egyetlen szar ellenfele van a blader, mert pure str és pajzsos ezáltal nehéz sebezni, viszont ő is nehezen sebez a knock-back skillek végett. A többi karaktert tudja alázni, ha jó a fegyver, maxok a skillek és jó a szett rajtad. Ez minden karakternél így van amúgy.. a lényeg, hogy tanuld meg használni azt a karaktert amit választasz és ritkán fogsz halni.
Egyetlen kivétel van a jó karinál és használatnál a sun szettek illetve a sok silkes scroll, ha azok vannak baszhatja az ember mindegy milyen karaktere van.
Noh tényleg ennyi. ^^ Have fun. -
#27 Bowernek sok változata van.. attól függ mire szeretnéd, van aki pure int kategóriát tol neki mert esetleg gyorsan grindel, unique mobokra vadászik.
Én attól függetlenül azt mondom pure str, fire, light, pacheon. A bower skillek közül az összes mehet, fire skillek közül imbue, mag deff, fire shield, phy attack buffban és passzívban is. Lightning részből meg érdemes legalább az egyes szintü imbue ha tömeget akarsz magadra húzni mobozásnál, de amúgy teleport, futás, parry növelő buff és passzív.
Amint megvagy ezekkel elkezdhetsz gőzerővel megtanulni helyesen játszani vele. Vannak akik vesznek bowert, vagy megcsinálják a magukét de semmit se tudnak rendesen használni.
Az alapvető tanácsaim pvp-hez, ha sikerült stunnolni az ellenfeledet soha az életben ne használj kombót rá mert knock-back kiüti őt a státuszból és megbax... stunnolás után ráadásul mindig teleportálj tőle a legtávolabb, utána még marad egy lövésed amíg a státuszból ki nem jön, ahogy elindul knock-back kombók és megint stunnolós skill. Ezt lehet folyamatosan csinálni. Személy szerint pvp-ben amik hasznosak skillként az strong bow, robbanós skillek és kombó. Anti devil skilleket csak akkor édemes használni, ha nagy critje van a fegyverednek mert, ha azzal crit nélkül találsz alig sebzel, viszont crittel szép nagyot kaphat.
Ja és természetesen bower csak garmentet használhat, ha pure str, másban esélye sincs. A pure intesek ellen érdemes addig arrow combóval knock-backelni amíg tudsz mert, ha lemegy róluk a mana shield könnyen alázhatóvá válnak. str buildek ellen akik pajzsosak szintén érdemes kombózni sürübben mert, ha nincs kiegészítésként a fegyvereden block akkor neccesen fogsz betalálni. intes eusokat pedig kezdésnek mindig strong bowwal lőj mert crit nélkül is szépet sebez alapból, rouge eleggen szintén kezdésnek strong bow majd combók mert messzebbre lő mint te és knock-backelhet is meg knock-down és utána, ha daggerrel arcon tol véged van, dual handes eus és kínai ellen is csak a bivaly skillek hatnak, kombóval csak időt nyersz ellenük az élet visszatöltésre.
Íme egy válasz a kérdésedre. -
csernok #26 Mondjuk igaz:D -
#25 Azt ki mondta? :D -
Cat 02 #24 Egy nap alatt ? :) -
#23 Én anno saját magam kerestem meg Silk-re és botra a pénzt, nem kaptam anyutól/aputól!
Pedig most is csak 16 vagyok! -
#22 Bower?
STR...
Na meg Garment, vagy talán Prot, attól függ mire! -.- -
csernok #21 Ja meg h Garment/Armor/Protector...Irjatook. -
csernok #20 És sztetek melyik a legjobb bower build..(Stat pont elosztás,skillek)..Várom a válaszokat. -
csernok #19 Am az előbb leirtam hogy az 1. topikom...-.-
Azért ilyen gagyi..:D -
csernok #18 Lord Nomak teljesen igazad van..Am se vagyok ilyen kocka fajta..Kondizok..De azért kell 1 kis szórakozás is. -
#17 Te havonta nyitsz egy ilyen topikot, hogy "beszéljünk a privát szerverekröl" -
#16 Utána ? Ha kipróbáltad őket ? Akkor már inkább maradj egy szar szerveren, minthogy pénzeld Joymaxot. Mert kb havi 5-6 ezredbe van a játék, hogy élvezd és fejlődj de ezért a pénzért lófaszt nem kapsz és még ki is bannolhatnak, meg feltörhetnek. SRO azoknak való akiknek nincs jobb dolguk illetve apuci kicsi pénzes fiainak akik nem foglalkoznak azzal, hogy mire költik a pénzt.
Inkább bérelj egy seed servert és menj torrentezni.. =) -
csernok #15 Mondjuk igaz h létrehozni tudnak..De fent tartani nem..Volt Sjsro uptade 1 hétig..Laggfix-bug javitás..És egy hét után ujra Shit a szeró..:Ð
És kijelentette a GM hogy nem lesz uptade...Szal marad a max lvl 90 skill lvl 70..:S Én am azért tolom..Mert kiprobálok minden buildot...A pure-tól a különbözö fajta hibridekig.. -
csernok #14 Bocsi h csináltam egy topicot..!Nem értek még nagyon ehez..De kiváncsi vtam h hányan jáccanak még..Meg sztetek am lesz Hsro?Vagy ez is fake hirek?Am igaz h a privateserok egyenlők a szarral..de ha nincs jobb..Miért az Isro jobb? 3500\2500 goldbot..;)
Akkor már inkább Ksro/Csro... -
#13 Létrehozni tudnak stabil servert, de fenn tartani nem.. -
#12 ezt a szart :D -
#11 o.O -
#10 Saját topicodat floodolod, információt nem teszel be, ráadásul olyan dologról akarsz "beszélgetni" ami egy jó nagy szar. Joymaxon kívül senki se képes stabil, normális szervert létrehozni.
Kb. fél évente van egy nagy tudású mindig aki megjelenik és nyit egy ilyen topicot, és mindig bezárják azt. Ha privát szerverekről akarsz beszélgetni akkor van egy ötletem, beszélgess azon a fórumon ahol működtetnek olyanokat. Remélem normális vírusirtód és tűzfalad van mert ötből három embert érdekes módon mindig feltörnek illetve tele van trójaival a gépe.
Egy szó mint száz: kthxbai. -
#9 -
#8 nem kell ecsro karim 2000ft-ért? küldj privit ha érdekel :D -
#7 Grat! -
#6 randomképon -
#5 hu mi fasz ez? -
#4 mit lehet arról beszélni? loál -
csernok #3 Beszélgessünk a PrivateSzerverekről...:D -
csernok #2 *Silkroad Private Server Topic...! -
csernok #1 Silkroad Private Server...