Csinálj egy 10 mp-es slogent!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megen itt vagyok (ELi Jah)..

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
De végül is kedvesen zárta le.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ha kell átküldöm a Google Analitycs összegzését priviben...
Csak itt van ez a "reklám nem reklám" cucc.
Nézz meg egy index-fórumot, tele van :"reklámozd a weblapot" topicokkal, azt mégse sír senki...
Persze az Sg.hu attól még jobb..
Mit csináljak, h megnyugodj?
Küld el a bannered priviben, és reklámozlak az oldalon.
Így megnyugszol végre?
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Mindenkinek bocs, nem reklámként akartam, bár ez mind1.
Ez a magyar mentlitás:
"Ha nekem nem lehet jó, a másiknak se legyen"
Ez egy tanmese:
A pokolban van 3 tüzes gödör egymás mellett, ebbõl kettõt õriznek, a harmadikat nem. Tudod miért nem õrzik a harmadikat? Mert abban magyarok vannak, és aki ki tudna mászni, a többiek visszahúzzák..."

Bocs, Krisznek olvastam hirtelen felindulásból a Karesz-t.
Sorry...
Mielõtt valaki valami cégnek nézne, ezt saját erõbõl hoztuk össze...
Olyan amilyen, de ingyé' van, meg lesz is mindig, meg minden héten új cuccok lesznek fent. Ami banner kint van, az mind "barter".
No mindegy, töröltessétek a topocot, azt' csá :)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
HA MÁÁÁ REKLÁMOZUNK,AKKÓ ojan nincsen a magyarba, hogy SLOGEN, minthogy SEX sincsen!!!
tehát akkor
SZLOGEN
és
SZEX
aki megfejti, hány helyesírási hibát rejtettem el,az csinálhat hozzá bármilyen szlogent,amivel majd azt csinál,amit csak akar!
és tök ingyen! nem kérek érte semmit sem!<#nyes>#nyes>
:D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Flame ON.
FIGHT
2. ez most hogy jön ide?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"nem tartom magam olyan értelmiséginek, hogy itt reklámozzam a configom..."
Max törlik...
Ha belehalgattok a többi cuccba, lehet látni, h nem hülyeség.
"senkit nem érdekel.." grat :)