16
-
garadas20 #16 Havidíj van a játékban, ha nem az ftp modellt választja az ember, de meglehet venni a játékot véglegesen is 300 dolcsiba kerül én egyenlőre nem gondolkodok azon, hogy megvegyem, de sok előnye van annak, ha teljes :) Aki játszik vele az jelöljön be ha tudtok jó magyar guildeket benne akkor mondjatok párat :) köcce előre is. -
sephir100 #15 Nem sok a havidíj,csak mi keresünk keveset :) amúgy meg akit érdekel játszik vele,azért elég sokan vannak :) -
#14 Hm. Látom semmi mozgás itt, pedig 2011 Q1-től F2P lett a játék, vagyis nincs havi díj. -
#13 Eladnám champions online accountomat október 16.áig tart az 1hónap free. van rajta egy 24es darkness builtos karakter és sok sok alt! Irányár 4ezer forint dobozt is tudok hozzá adni cd-vel ha esetleg B.A.Z megyében laksz, vagy ha meszebb postai utánvétellel elküldöm(vevő állja) érdeklődni: [email protected], e-mail/msn-címen lehet! -
#12 nah, ez a játék kb ennyi volt. 6nap gyönyör. vagy inkább 7és fél :)
eladó az accom! irj pm et ha érdekel -
HENCIG #11 Micsoda?
Ezeket megsütötte a nap.......... -
Szefmester #10 igen ez a gond, nagyon sokan szólóznak, akik meg csak csapatban azok kőkemény kockák..
volt olyan guild ami hívott hogy lépjek be, és még oké is lett volna mert a srácok jó fejek voltak, de amikor KÖTELEZŐEN napi 2órát kellett volna raidelnem velük mint egy szolga aki azért fizet hogy hogy a többieknek legyen jó.. hát az nem jött be..
egy másik guild meg csak névleg volt guild.. tojtak egymás fejére, max ha a közelben voltak és egy kicsit erősebb játékos szivatott valakit akkor összegyűltek és megpróbálták leverni. -
#9 Én is így vagyok a legtöbb mmo-val... A Matrix Online-ban találtam anno nagyon jófej embereket, velük mongyuk nagyon jó volt együtt csinálni dolgokat... de olyan jófej embereket még nem találtam más mmo-ban sajnos... -
Szefmester #8 és miért ne? mert ha kimész az utcára csak akkor érzed magad jól ha legalább egy haverod is veled van? én pl az MMO-kban csak a raidekre mentem csapattal, vagy különösen kemény küldetésekre.. minden más esetben csak szólóztam
-
Fbn Lx #7 "Intel E8400 Core2Duo vagy jobb, 2 GB RAM vagy több, NVIDIA GeForce 8800"
ez? a nagy büdös ló... -
Carbine #6 "csak ugye itt jön be az, hogy egy warhammer, egy wow vagy egy eve online mellett ki az, aki hajlandó ezzel játszani? "
Főleg olyanok, akiket se a fantasy se a sci-fi nem vonz, valamint magával ragadta az elmúlt 5-7 évbe készült rengeteg képregény alapján készült film, vagy éppen a City of Heroes.
Mellesleg, az MMORPG, mint fogalom, nem foglalja magába azt, hogy XP grindelés legyen és szint lépés, egyik legjobb példa erre az EVE-Online, de persze mivel az SG szerkesztőség számára úgy fest az MMORPG a WoW-al kezdődik és végződik ez nem is lep meg annyira. -
Romee #5 "de gondoljunk a kezdőkre és a magányos farkasokra is!" Magányos farkas NE MMO-zzon. :) -
LouisWu #4 csak ugye itt jön be az, hogy egy warhammer, egy wow vagy egy eve online mellett ki az, aki hajlandó ezzel játszani? -
#3 sajnálom, hogy nincsenek free szerverek az ilyenekhez. havi 3-4 ezer azért az sok! -
mg1992mg #2 Ez mind szép és jó, de a Wolfenstein, neadjisten a Resident Evil 5-öt nem mutatnátok be esetleg? Arról egy kis leírást? Már jó rég kint vannak PC-n... :D -
#1 Nem vagyok különösebben rajongója a szuperhőss témának, de ennek a játéknak a bétája nagyon tetszett. Ha lesz pénzem mindenképp eltöltök vele egy kis időt:)