Mini Ninjas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Next PC upgrade: 2022
Azt a nagy pontyot hogy lehetne benne kifogni?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még én is csak a demoval játszottam, de azt kijátszottam 3szor mert szórakoztató volt, és nem untam 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Én mondjuk kb. 10 évesen kezdtem játszani, mert ugye 22 éve még nem volt mindenkinek számítógépe. Bár 6 éves koromtól érdekeltek a játékok, azelõtt nem is tudtam, hogy léteznek. Nagyon jól játszottam gyerekkoromban, és a komolyabb (nem gyerekeknek szánt) játékok érdekeltek elsõsorban. Egy biztos: ha egy gyereket érdekli, amivel foglalkozik, csodákra képes. Csodákra, mert a felnõttek fel se tételezik a gyerekekrõl, hogy esetleg nem hülyék. Látom, te sem.
"te olyan kurva jó voltál 4-5 éves korodban, hogy csukott szemmel, lábbal kiraktad a rubik kockát."
1. hsz-ed fröcsög a beképzeltségedtõl.
2. a rubik kockát világszerte jó, ha százan ki tudják rakni lábbal, csukott szemmel. Példád nem szemléltet semmit, viszont jól hangzik.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Tehát: nem szeretem a DMC4-et csak említettem. (mivel bármennyire is nem szeretem, el kell ismerni: a mûfajában õ a császár. Az más kérdés, hogy nem tetszik a mûfaja.) Értelmezd már a szöveget.
Egyszerûen ennyi: a Mini Ninjas Beat'em up-nak kevés, mászkálós-rájövõsnek meg gagyi. Még gyerekeknek is az.
De azért valljuk be, elég morbid dolog gyerekeknek nindzsás-kardozós játékot készíteni 😄
Egy átlag szülõnek azért itt is magyarázni kell, hogy "de hát nincs vér benne", meg "de nem hal meg, csak átalakul állattá..."
Átalakul állattá... Ekkora hülyeséget, de komolyan...
Visszatérve a kvesztekre: gagyik. Nem tudom, ki hogy volt vele gyerkõckorában, de én határozottan utáltam, ha egy gagyi idiótának néztek, csak azért, mert pl. 4-5 éves vagyok. A körjátékoktól kb. hánytam, meg mindenkitõl, aki hülyének néz. Szóval a gyerek hadd gondolkozzon, és egy ilyen játéknak amúgy sem kéne ennyire lineárisnak lenni.
Amúgy lehet, én vagyok túl szigorú ehhez a játékhoz. Egy óra alatt nem sikerült elcsípnem benne semmi jót, így azt mondom rá, hogy rossz. De ez csak egy saját vélemény. Na jó egy jó van benne: szép. De ez számomra kevés.
DFTBA ಠ_ಠ
"fõképp gyerekeknek" - Remélem, nem sokan vesznek olyan játékot gyerekeiknek, ahol karddal kell szétcsapni az ellenséges bandákat.
Gondolkodós részek viszont nincsenek benne. Vagy ha azokat szánták feladványnak, amikkel találkoztam, akkor elég keveset néznek ki a játékosokból. A harcrendszere primitív, gagyi, nem versenyképes egy DMC 4-gyel (nem mintha szeretném, csak említettem).
Az állandó hint-halmaz pedig azt sugallja, hogy a játék fejlesztõi teljesen hülyének néznek.
Az Eidos marketingesei pedig minden bizonnyal egyidejûleg húztak el nyári megérdemelt szabadságra, mikor a Mini Ninjas koncepcióját alakították ki. A játék szemmel láthatólag egyetlen célcsoportnak sem szól.
Szóval nem fogom sajnos megvenni, pedig elõször tetszett az ötlet.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Aranyos TPS 3D platformjáték, fõképp gyerekeknek, aranyos grafikával, és 6 irányítható, más-más képességekkel rendelkezõ nindzsákkal.
DEMÓ ITT!