Mini Ninjas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingyenesen elérhetõ a Core onlineon!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber

Next PC upgrade: 2022

Kongy
nemtom

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CSáó!Remélem van aki gamel vele!😄 😛

Azt a nagy pontyot hogy lehetne benne kifogni?
Kongy
lolmá senki se zárja be a topikot? xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Állatokat alakít át ninjává és ha megölöd vissza alakul. Logikus...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Heffi
Figy, az emberek nagy részének tetszett, hiszen nagyon jó kis játék lett. Neked nem, ennyi, nem kell ezért itt lehordani még jobban, hogy elvedd más kedvét is töle.
Még én is csak a demoval játszottam, de azt kijátszottam 3szor mert szórakoztató volt, és nem untam 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Terensz
Pedig 1 órahosszán át becsülettel játszottam vele. Igaz, csak a demóval. De az már a készítõk baja lenne, ha a demó nem mutatná meg a teljes verzió lehetõségeit. (A teljes játékélményt nyilván nem fogja, mielõtt bárki belekötne) Így amiket írtam, annak szellemében, hogy ilyesmi a teljes játék, csak nyilván több idõn keresztül, változatosabb ellenfelekkel, több elfoglalható állattal, stb.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Egy 4-5 éves gyerek ugyanolyan okos, mint amilyen lesz 30 évesen, csak nagyságrendekkel tapasztalatlanabb. A játékokban legalább annyira képes, mint egy felnõtt, csak épp sokkal kitartóbb.
Én mondjuk kb. 10 évesen kezdtem játszani, mert ugye 22 éve még nem volt mindenkinek számítógépe. Bár 6 éves koromtól érdekeltek a játékok, azelõtt nem is tudtam, hogy léteznek. Nagyon jól játszottam gyerekkoromban, és a komolyabb (nem gyerekeknek szánt) játékok érdekeltek elsõsorban. Egy biztos: ha egy gyereket érdekli, amivel foglalkozik, csodákra képes. Csodákra, mert a felnõttek fel se tételezik a gyerekekrõl, hogy esetleg nem hülyék. Látom, te sem.

"te olyan kurva jó voltál 4-5 éves korodban, hogy csukott szemmel, lábbal kiraktad a rubik kockát."

1. hsz-ed fröcsög a beképzeltségedtõl.
2. a rubik kockát világszerte jó, ha százan ki tudják rakni lábbal, csukott szemmel. Példád nem szemléltet semmit, viszont jól hangzik.

Kongy
Abszolút nem morbid dolog. Ez egy nindzsás játék, de aranyos körítéssel, minden rendben van vele, inkább azt mondanám még vicces is, és abszolút nem morbid. Asszem a Hitman vagy a Kane and Lynch (IO elõzõ játékai) ezerszer durvább volt... Kezdem azt hinni, te nem is játszottál a Mini Ninjas-szal, csak olvastál egy cikket és belevered a pocskot. Nem szép dolog. <#ejnye1><#levele><#lama>

EnZsolt
Még jó, hogy tudod mi a kemény feladvány egy mai 4-5 évesnek. Gratulálok, hogy te olyan kurva jó voltál 4-5 éves korodban, hogy csukott szemmel, lábbal kiraktad a rubik kockát.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Terensz
"Hihetetlen, hogy te csak a vérre, meg a brutális játékokra izgulsz rá...." vs "nem versenyképes egy DMC 4-gyel (nem mintha szeretném, csak említettem)."

Tehát: nem szeretem a DMC4-et csak említettem. (mivel bármennyire is nem szeretem, el kell ismerni: a mûfajában õ a császár. Az más kérdés, hogy nem tetszik a mûfaja.) Értelmezd már a szöveget.
Egyszerûen ennyi: a Mini Ninjas Beat'em up-nak kevés, mászkálós-rájövõsnek meg gagyi. Még gyerekeknek is az.

Terensz
Ok, ez igaz.
De azért valljuk be, elég morbid dolog gyerekeknek nindzsás-kardozós játékot készíteni 😄
Egy átlag szülõnek azért itt is magyarázni kell, hogy "de hát nincs vér benne", meg "de nem hal meg, csak átalakul állattá..."
Átalakul állattá... Ekkora hülyeséget, de komolyan...

Visszatérve a kvesztekre: gagyik. Nem tudom, ki hogy volt vele gyerkõckorában, de én határozottan utáltam, ha egy gagyi idiótának néztek, csak azért, mert pl. 4-5 éves vagyok. A körjátékoktól kb. hánytam, meg mindenkitõl, aki hülyének néz. Szóval a gyerek hadd gondolkozzon, és egy ilyen játéknak amúgy sem kéne ennyire lineárisnak lenni.

Amúgy lehet, én vagyok túl szigorú ehhez a játékhoz. Egy óra alatt nem sikerült elcsípnem benne semmi jót, így azt mondom rá, hogy rossz. De ez csak egy saját vélemény. Na jó egy jó van benne: szép. De ez számomra kevés.

Kongy
Te hülye vagy ember xD. Senkit se ölsz meg benne, mert amikor vkit megversz, akkor visszaváltozik állattá... és elfut. És marhára gyerekeknek készült, azért van a sok hint, mert ha mondjuk egy 6-7 éves kisgyerek játssza nem biztos, hogy egybõl rájön a megoldásra. DMC4-hez meg ne hasonlítgasd mert hülyeség. Hihetetlen, hogy te csak a vérre, meg a brutális játékokra izgulsz rá.... Igenis jó játék ez, az engem nem érdekel, hogy neked nem tetszik...

Kicsikiraly
a sok probléma amit felsoroltál azért van, mert igenis gyerekeknek szól. egy csepp vér nem folyik benne, senki nem hal meg, csak visszaalakul állatokká.

DFTBA &#3232;_&#3232;

asszem már a múlt héten is nyitott valaki ennek topikot... <#wow3>
Terensz
Látom, megnyílt a hét menetrend szerinti Mini Ninjas topicja :-)

"fõképp gyerekeknek" - Remélem, nem sokan vesznek olyan játékot gyerekeiknek, ahol karddal kell szétcsapni az ellenséges bandákat.
Gondolkodós részek viszont nincsenek benne. Vagy ha azokat szánták feladványnak, amikkel találkoztam, akkor elég keveset néznek ki a játékosokból. A harcrendszere primitív, gagyi, nem versenyképes egy DMC 4-gyel (nem mintha szeretném, csak említettem).
Az állandó hint-halmaz pedig azt sugallja, hogy a játék fejlesztõi teljesen hülyének néznek.

Az Eidos marketingesei pedig minden bizonnyal egyidejûleg húztak el nyári megérdemelt szabadságra, mikor a Mini Ninjas koncepcióját alakították ki. A játék szemmel láthatólag egyetlen célcsoportnak sem szól.

Szóval nem fogom sajnos megvenni, pedig elõször tetszett az ötlet.

Törölt felhasználó
úgy a jó😄
Heffi
3-4 volt, szal lemaradtál...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Sickness
2.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Bruk
Ez a 3. kb...

Sickness
Csak kettõ volt ezzel együtt. Hajrá.

Heffi
Grat, 5. topikja már..

werkfilm
új hitmant akarok és nyakakat kitekerni nem ilyenben ugrabugrizni 😞

Kongy
Nem mintha nekem nem lenne meg... 😛 De azért gondoljunk a nem warezoló társadalomra is...

Frayer
ha nem láttam a héten vagy 20 mini ninja topikot, akkor vakuljak meg

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

KicsiMonkey
Eéhiszem, már egy ideje nem mûködik 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Sickness
demo? pff, megvan eredeti warezba.

Kongy
Keresõ nem talált ilyesmit, gondoltam megnyitom...

KicsiMonkey
Asszem ez a harmadik topicja. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1244152292

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Kongy

Aranyos TPS 3D platformjáték, fõképp gyerekeknek, aranyos grafikával, és 6 irányítható, más-más képességekkel rendelkezõ nindzsákkal.

DEMÓ ITT!