89
-
#49 Veled el is érték amit akartak. Rettegsz olyanoktól akik nincsenek is. Mindkét fél áldozata vagy. -
#48 Ja meg még a gonosz pedofilok meg a gonosz fájlcserélők :)
na pá megyek... -
#47 Egyébként ez a globális része, még országonként is vannak nyalánkságok amivel lehet hülyíteni, pl itthon a gonosz terroristák mellett vég vannak a rááászistákk, magyarok nyulai (állítólagos terrorszervezet 0 terrorcselekménnyel :D, és mivel "állítólag" politikusokat akartak megtámadni ezért én inkább hősöknek nevezném őket... már ha igaz lenne ez az egész, de valszeg csak koholt vádak), a gonosz ráááászistááá gárda, akiknek a leggonoszabb művük eddig az volt hogy árvíznél kimentek homokzsákokat pakolni, meg felvettek egy egyenruhát, és megemlítették a (létező) cigánybűnözést... -
#46 Terrorizmus? binláden? alkaloida? pff...
Hiszti az egész, mint a h1n1 néphülyítés, ellenségteremtés, amivel a buta emberek torkán le tudják nyomni a szabadság korlátozását (meg az okosok torkán is, erőszakkal vagy úgy hogy nem tehetnek ellene semmit...).
A 911-et megérdemelték az amcsik ha tényleg "terroristák" csinálták. Ugyanis állandóan baszogat mindenkit aki nem nyal be nekik, mindenhol keverik a szart és istent játszanak. Persze meghalt a toronyban x ember a "gonosz" terroristák miatt... és mennyit öltek meg az amcsik? Sokszor ennyi. Azok a "gonosz" terroristák véletlenül pont egy jelképet támadtak meg, pont nem csúcsidőben, nem ám inkább több metróállomáson szabadítottak el biológiai fegyvert a reggeli csúcsidőben... annyira "gonoszok" hogy emberek helyett inkább jelképet támadtak.
De a másik, nekem hihetőbb magyarázat, hogy semmilyen arab terroristáról nem volt szó 911-nél... hanem az ami kormány (vagy egy felettük álló szervezet) műve az egész. Hiszen ki profitált belőle legjobban? Az usa vezetés, és a fegyvergyártás. Hatalmas pénzeket mozdítottak meg, és emellett a lakosság kontrollját is kiterjeszthették, mellesleg afganisztánban jelentős mennyiségű kábítószert termeltek, és így jelentős konkurencia volt a CIA számára(mivel valószínűleg az afgánok nem kértek az addigi együttműködésből többé)...
Egyrészt ezért hihetőbb ez, másrészt mert ha 1 repülő 1 irányból beleszáll egy torony tetejébe, az acélváz nem tudna annyira sérülni hogy összedőljön, a kerozin nem ég olyan hőmérsékleten hogy az acél megolvadjon, ha össze is dől, egy féloldalas ütésnél kb kizárt hogy szépen szabályosan összeessen az épület, meg kellett volna dőlnie erősen (kb bebicskáznia), és ráadásul nem is lehet azt mondani hogy szerencsés véletlen, mert 2 torony dőlt össze ugyanúgy.
Ez az egész csak egy színház cirkusz az embereknek, ellenségkép teremtést, hogy eltereljék a figyelmet az igazi ellenségről... Kötelező filmek: 1984, V for Vendetta, Equilibrium, Fahrenheit 451, na meg az X-akták sorozat (főleg a cigarerettásember és bandája), tanulságosak, és sok párhuzam van a jelenlegi és a jovő világgal... -
#45 Egy szó: Dachau... Mindig ez a szó lebegjen az ilyen cickány sionisták szeme előtt, akik sanyargatják a népeket. -
Chaosman88 #44 lassan de biztosan haladunk az új világrend felé. Világkormány követelményei:
-közös valuta (folyamatban)
-közös hadsereg (ez sem lesz gond)
-globális megfigyelés (szintén gőzerővel folyamatban)
jajj nekünk ha ez bekövetkezik! -
FoodLFG #43 Üdv emberek! Visszatértem. (gondolom mindenki örül)
Hogy miért voltam távol, az az aláírásomban olvasható. Úgy látszik, nekem is be kéne izzítanom egy-két álnevet, mint ratata22-nek. -
Epikurosz #42 Egyébként, apropó:
Kész röhej ez a Magyar Gárda is. Ha vonáék létrehoznának egy bankot, plusz egészség- és nyugdíjbiztosítót, gépjármű felelősségbiztosítót, meg ilyeneket, azonnal agyonlőnék. Ezért nem is mernek ilyenbe fogni.
Emlékezzünk csak Cseucseszkura: a 80-as években agyonéheztette RO lakosságát, hogy visszafizesse a külföldi adósságokat, de szegénység ide vagy oda, atomerőművet épített, sőt, kb. 15 deka plutóniumot is előállítottak, ami ugye az atomfegyver alapanyaga, ráadásul a csernavodai atomerőmű még nem is volt üzembe helyezve. Mi lett volna, ha az is működött volna? (Grószt meg is fenyegette Aradon '88-ban, hogy a RO ipar mindenre képes, még A-bomba gyártására is.)
Volt egy kis ejnyebejnye, de a kutyát nem érdekelte Románia meg Cseucseszku.
Na, de amikor kiderült, hogy bankot akar létrehozni a fejlődő országok számára, hogy ő akar lenne a Vörös Bankár, secperc alatt kisöpörték a hatalomból, végül szitává lőtték a feleségével együtt.
Hej, bizony, az aranyborjú...
P.s.
Leléptem, ma már nem rendelek. -
Epikurosz #41 na, erre én is aszondom: zavaros.
Ma, gyakolatilag mindenkire rányomják a náci jelzőt, aki nem hajlandó szolgálni az aranyborjút, és átadni az általa vagy ősei által összedolgozott értéket az ingyenélőknek. Persze, aranyborjú - pénzrendszer - kell, de másként. Takarékszövetkezeti bankokra van szükség, és eliminálni kell a pénzéhes karvalybankokat. Indiában már van olyan, hogy szegények bankja (Grameen), amelyet itt is meg kéne csinálni, de mindent nem csinálhatok meg én - csesszétek meg! -
Epikurosz #40 "Terrorizmussá van nyilvánítva ha valaki a szülőföldjén harcot vív az idegen megszállók ellen"
Értem, szóval New York, London, Madrid már szülőföldje lett az arab terróknak.
Mucuska: szerintem a jótét és a jótett lélek rokonok. Valahogy nekem az utóbbi jobban tetszik.
-
Gascan #39 nagyon helyesen gondolja az ugyvedno...
valoban nem helyes hogy mindent egysegesitenek, mindenkit egy adatbazisban tarolnak ... ezzel csak egy kezbe jatszuk a hatalmat, ami a demokracia szoges ellentetje - marha letezik ilyen egyaltalan
az egesz terrorizmus is valoszinuleg EUs, ENSZes meg IMFes penzekbol gazdalkodik, azert hogy elo lehessen hozakodni ilyen otletekkel mint a biometrikus azonositas es sok egyeb -
Pares #38 Minden nagy birodalom világhatalomról álmodott a történelem során, most se megy ez másképp...az más dolog, hogy mind véget is ért egy idő után... -
#37 "Furcsa ezt a jótett lelket olvasni épp most, amikor az al-Kaida újabb fenyegetést küldött Európának."
Mucuskám, te beszélni mágyár? Ha már Gauss nevér Gauszra "magyarosítod", akkor illenék tudnod, hogy az nem jótett lélek, hanem jótét lélek. -
#36 "egyszeruen le kell valtani az emberek ellen dolgozo politikusokat amig meg van ra demokratikus mod (ha mar nincs az a forradalom)"
Írjál pár példát arra, hogy egy politikus vagy politikus-garnitúra így vagy úgy nem korrumpálódott egy idő után. Gandhit most hagyjuk. -
#35 A bankrendszerek miatt viszont milliok lettek hajlektalanok es nem a jeg hatan is megelo C fajtabol hanem pl tanaremberekbol.. -
Stirner #34 "Furcsa ezt a jótett lelket olvasni épp most, amikor az al-Kaida újabb fenyegetést küldött Európának. "
Ja. Mostanában milliók haltak meg Európában az Al Kaida miatt... -
Tenorista #33 Problem -> Reaction -> Solution
"terrorizmus" -> megfigyelési társadalom -> biztonságos és boldog világ Így van tálalva és beadva a népnek.
A szomorú valóság:
A globalokrácia "éhezik" -> mindent, ami útban van terrorizmussá kell nyilvánítani -> tovább nő a szakadék a gazdagok és a szegények között.
Terrorizmussá van nyilvánítva ha valaki a szülőföldjén harcot vív az idegen megszállók ellen (Palesztina, Afganisztán, Irak, Ujgurisztán, Kaukázus, Kurdisztán...) És ez nem szúr szemet az átlagembernek -így működik a médiaagymosás.
A globalokrácia "szent grálja", a világbirodalom olyan mint Szauron gyűrűje. Egykor nagy nemzetek ma a gyűrű fogjai és azt szolgálják.
"...Kilenc gyűrű adatott az embereknek, kik mindenkinél jobban áhították a hatalmat. Ezekbe a gyűrűkbe zárták az erőt és a szándékot, hogy kormányozzák az összes fajt. De mindannyiukat becsapták, mert egy másik gyűrű is készült.
Mordor földjén, a Végzet Hegyének lángjában a Sötét Úr, Szauron titokban kovácsolt egy uralkodó gyűrűt, hogy uralja az összeset. Ebbe a gyűrűbe öntötte minden kegyetlenségét, gyűlöletét és a vágyat, hogy minden életen uralkodjon."
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen. -
kvp #32 A mostani arab terrorizmust lenyegeben az usa (ezen belul pedig a cia) hozta letre a szovjetek elleni harcra. A tenyleges terroristak elso generacioja fizetett ugynok volt. Ekkor a cia-nak meg volt iranyitasa a rendszer felett, de az eszme elterjedt es az uj generacio mar nem iranyithato, sot sokszor nincs is kapcsolata a korabbi halozatokkal, csak az eszmet vette at, reszben a median keresztul.
A masik problemat a 'terrorista' allamok jelentik. Ezek tobbnyire nem tamogatjak a hagyomanyos terrorizmust, csak ellenszegulnek a nyugati nyomasnak. Ilyen volt irak is, ahol korabban az usa adta a tomegpusztito fegyvereket iran ellen, ahol semmilyen terrorizmus nem volt, csak ki mertek rugni a korrupt amerikabarat vezetoket. Ott van iran, ahol a vezetes uldozi az alkaida-t (mert az iszlam masik iranyzatahoz tartoznak) uldozi a talibokat (mert az irani allam letet veszelyeztetik) es nem kedveli izraelt (mert nekik van atomjuk es penzuk, mig irannak egyik sincs). Ehhez kepest az usa fel akar lepni iran ellen, segitve ezzel a barati arab allamokat, akik vallasi es szarmazasi okokbol utaljak az iraniakat (mivel nem arabok) es egesz veletlenul ok hoztak letre es tamogatjak az usa altal iranyithatatlanna valt arab terroristakat. Izrael meg ott all es azon gondolkozik, hogy melyik a jobb: egy eros iran es keves terrorista, de sok palesztin szabadsagharcos vagy egy eros szaud arabia, sok terrorista es sok penz a szamlajukon a vilagkereskedelembol. A penz miatt valoszinuleg az utobbit fogjak valasztani. Ebbe beleszolni mar csak kina tud, mivel lassan nalluk lesz az osszes toke es termelokapacitas.
Aztan ott van anglia, ahol egyszer mar sikerult kizavarni a nacikat a masodik vilaghaboru elott (pedig a rendorseg es a lordok haza oket segitette), most ujra ezzel probalkoznak. Anno az elso amerikai telepesek pont ez elol az elnyomas elol menekultek, de mostanra utolerte oket az allampolgar ellenes szemlelet az azota fuggetlen usa-ban is. Ha angliaban sikerult ujra idobni a nacikat, akkor van eselyuk arra, hogy fennmaradjon a demokraciajuk. Ez csak az embereken mulik. Aki nem fel, azt nem lehet iranyitani, ezt tudjak az uj terroristak es a demokracia tamogatoi is. A problema, hogy lassan mindenki terroristanak fog szamitani, aki nem fel es nem engedelmeskedik. A nyugat legnagyobb ellensege sajnos sajat maga, azaz inkabb a sajat vezetoi.
A nyugati vezetoknek a terrorizmus jol jon, mert kiterjeszthetik vele a hatalmukat. Viszont ha az emberek egy resze esznel van, akkor meg lehet oket allitani, egyszeruen le kell valtani az emberek ellen dolgozo politikusokat amig meg van ra demokratikus mod (ha mar nincs az a forradalom). Franciaorszagban valamiert egy ido utan mindig visszatancolnak, valoszinuleg azert mert ott hagyomanya van a rossz vezetok fizikai levaltasanak. -
Pares #31 "De te az orrodig se látsz,
Neked jó a McDonald's,
Neked elég ha Coca a kóla,
Te ugyanúgy tehetsz róla,
Hogy átbasztak a reklámmal,
Ezzel az Amerika-lekvárral,
Ezzel a műanyag élettel,
Ahol annyi ember tévedt el.
Mint a háborúban a foglyok,
Csak a parabolamocskot fogjuk,
Ahol minden nő tökéletes,
És minden férfi izmos."
"Az Erő vagyok ami felnyitja a szemedet
Hogy láss vele ha már úgy is nézel
Veszed a szarokat megeszed a szemetet
Az életeddel a saját kezeddel végzel
Az Erő vagyok ami utat mutat ha kéred
Ha az erdő már nem látszik a fától
Aki velem van az többé el nem téved
Aki meg ellenem az még azt se’ tudja hogy
Mit dob el magától"
"Én itt vagyok élve eltemetve, nyomorék, süketnéma.
Vak vagyok, aki még így is mindent lát.
Engem is rabszolgák szültek rabszolgának.
Nincs mit vesztenem, mitől féljek hát?"
-Tankcsapda
:)
-
Pares #30 Gondolom az elsők közt leszel, akik az Rfid beültetésére fognak várakozni... -
#29 Igen lemaradt hogy:
"Lényegében védelmi pénzt szednek, de a törvény szerint." + amit ők hoztak. -
#28 "Lényegében védelmi pénzt szednek, de a törvény szerint."
Végtére is ők hozták a törvényt. :( -
#27 A globális megfigyelés jó dolog, de csak akkor ha oda-vissza működik. Hisz ha az államnak joga van engem napi 24 órán keresztül kamerázni és tudni arról hogy melyik tésztaszűrőt hova teszem akkor nekem is jogom van tudni hogy az adóm merre megy, kinél köt ki és mire költik. Illetve hogy Gipsz Jakab miniszter mikor mit csinál és főként miből. Hiszen ő az én emberem én választottam meg és szeretném tudni hogy végzi azt a dolgát amiért én fizetek neki. Vagyis képviseli az érdekeimet.
De mivel tudjuk: a pénz és az információ hatalom. A parlamenteknek pénzük az van, ha elfogy jön egy új adótörvény... Most az információt is meg akarják szerezni...
Kérdés: Ha a globális megfigyelés már működik és mindenkiről mindent lehet tudni... akkor mivel fogják riogatni az embereket? Vagy akkor már mindegy? Hisz ha akkor már mind robotok leszünk. Egyszerű hangyák akik eltartják azt a néhány nagy hatalmú politikust akik uralkodnak felettünk és vélt-valós biztonságban tartanak minket. Lényegében védelmi pénzt szednek, de a törvény szerint.
"Vámpírváros ez is.
A véred szívja el.
Vámpírváros ez is.
És áldozat mindig kell.
Mindegy, mit hittél.
Nem tudtad az igazat.
Kell -e még több bizonyosság?
Itt vagy te magad.
Kívül vagy és kinn is maradsz.
Még csak nem is érted.
Ha törvényt írnak, nincs mit remélj,
Az tőled óv, nem téged."
- Omen
"Rég megtanították, beléd sulykolták,
Fizetned kell, hogy élj."
- Kalapács -
Slim Rick #26 Lásd Reichstag esete a 30-as évek náci német országában, egyből megszavazták a képesítési törvényt .
Folyamatosan feszítik a húrt aztán bumm, nagy sok hatás, és mivel ők rendezték az egészet, ők egyből reagálnak mindenre, mi meg majd kábultan nézünk ki a fejünkből és már a lelkünket is vesztettük akkorra. -
Epikurosz #25 Hagyd már a rizsát.
Az arab terroristák mi a f.szt keresnek Nyugaton?
Meg a sok bevándorló? Minek építenek mecseteket, minek akarnak sariát még Kanadában is?
Afganisztánban halálra ítélik azokat, akik ott terjeszteni merik a kereszténységet, itt meg pofáznak, tüntetnek (legutóbb Londoban), randalíroznak, mocskoskodnak. Ha meg otthon ülnek, akkor ópiumot, hasist és más mocskot állítanak elő, és csempészik be ide. Ha nem azt, akkor a seggük alatt lévő olajból és gázból élnek, amelyet ráadásul nem is ők termelnek ki, mert sem technológiájuk, sem munkafegyelmük, tudásuk nincs hozzá. A társadalmaik középkori társadalmak, normális európai nem tud beilelszkedni ott. Persze, leeht ott dogozgatni egy ideig, pld. Dubaiban, de rendes, korszerű értelemben vett életet élni nem lehet.
Kész, végeztem. -
#24 Nagyjabol igaza is van Bin Ladennek. Europa mi a f*szt keres ott? Magyarok mi jo q*rva anyjukert mennek oda? Amcsi olajert ill zsoldert.. semmi ideologia.
Plusz info neked: Nem Osama a nagy vezer, o csak penzugyi tamogato ill bunbak, azert o beszel, mert jo PR-ja van Washingtonban.
Az egesz terrordolgot Amerika generalta (vagy igy, vagy ugy), csomo gazdasagi erdek mellette all (meg a haboruk mellett is), vilagrendorseg..
Automatikusan elharitasz mindent, ami a vilagkormany osszeeskuvesrol szol.. kinevetsz mindent ami eleve osszeeskuves, de tedd mar fel magadnak a kerdest, mi van ha megis igaz? Nezd ugy a kornyezeted, a hireket..
-
Epikurosz #23 A szezont nem kell keverni a fazonnal.
Attól, hogy van a pénzügyi kizsákmányolás, amely a pénzemtől foszt meg, attól még nem tudom elfogadni a terrorizmust, amely az életemtől fosztana meg. -
Epikurosz #22 Hát, igen.
A rómaiaknak is kellett a cirkusz, de nem olyan, mint a mai: vért akartak látni, vért, vért. A keresztények felszámolták a gladiátor küzdelmeket, meg ugye a keresztények megetetését is oroszlányokkal, de egy idő után rájöttek, hogy ez nem fog menni, só kell a népnek, és nekiálltak az autodafék felállításának.
Aztán ott volt a francia forradalom, a nyaktiló körül kötögető, élcelődő francia polgárasszonyokkal.
Aztán ott voltak a sztálini kirakatperek.
A mai ember is olyan, mint a régi: irtózik a biztonságos és tisztességes világtól, mert az unalmas, egyhangú. Imádja a sókat (főleg, ha abban műverekedések vannak! -> Jerry Springer, Móunika, Barát Józsi stb.), a Kékfényt, a véres számítógépes játékokat.
Ezek akarnak marsi kolóniát? -
#21 s mar csak 1 lepes az 1984.. gratulalok.
Raadasul annak fenyeben, h elvileg tudsz rola, mindent askenaziak birtokolnak.. -
#20 Pont ezt gondolta a Szovjetunió is. És ők a szomszédban voltak.
Jobb ha megérted, hogy a terrorizmust nem lehet legyőzni, mert az ellenség saját magunk vagyunk.
Két dolog. Egy hadművelet nagyon veszélyes és bonyolult és ahhoz kell biza bátorság, hogy egy Abramsal szemben kiállj egy walkitalkival papucsban. -
Epikurosz #19 Komolyan nem értem, hogy mit kell annyit paranoiázni. Lesz biometrikus útlevél, kemrákat szerelnek fel a pályaudvarokra és más forgalmas helyekre, fémérzékelő kapukat állítanak az intézmények bejáratához, és az internetről eltüntetik a spammereket, a csalókat és szélhámosokat. (Politikai, ideológiai, vallási cuccokhoz nem nyúlnak.)
Mi ebben a rossz?
Ja, hogy kevés izgalom lesz, és olyan uncsi lesz reggel olvasni a híreket, kávészürcsölés közben, nem lesz meg a napi véres híradag. -
endrev #18 Na végre valaki érdemben foglalkozik a problémával és még figyelmet is kap... -
#17 Eszednél vagy? -
#16 a szépelgők nem enegdnének egy durva beavatkozást -
#15 a kivándorolt angoloknak több eszük volt 300 éve mint ma -
#14 de te csak élj boldogokan mondjuk vlamailyen jobb vagy baloldali diktatúra alatt
az majd megvéd, hahaha -
#13 és akkor az al-kaida el is érte amit akart
félelmünkben lemondunk minden jogunkról -
#12 és régen a komcsi időkben is az meberek azt mondogatták, na és ha megfigyelnek, csak azoknak van félnivalója, aki vmit takargat
az meg kit érdekelt, hogy diktatúra van -
#11 helyes
nyugaton nem élték át sem az NDK-s sem a román secus hétköznapokat, könnyebben lecsúszik a torkukon minden, meg jobban elhiszik hogy mindenki megfigyelése csak értük van
mert az állam régen is tudott megfigyelni, max az eszközök változnak -
AranyKéz #10 > Ne mondd már nekem, hogy egészen eddig nem lehetett kicsinálni az Al-Kaidát! Az egész USA hadserege őket hajkurássza, Bin Laden meg valószínűleg már meg is halt, hisz kezeletlen veseelégtelensége volt. De nem, ezek mindenütt ott vannak és ha akarnak, csak úgy felrobbantanak pár száz embert...
Sajnos még mindig rengetegen nyögnek iszlamista rezsimek alatt, annak meg persze hogy sikerül átmosni a lakosság agyát annyira hogy ha csak pár százalékot is teljes mértékben tud kontrollálni, már mindenhova be tud férkőzni. (Kicsit emlékeztet ez a Szovjet Unió kémhálózatára)
Már rég meg lehetett volna oldani az egészet ha egyszerűen lerombolják a gócpontokat, illetve a nem kooperáló rezsimeket (pl Irán, Szaud Arábia, Libanon, stb), gyakorlatilag bármelyik államot meg kell dönteni ahova az iszlám törvénykezés betette a mocskos lábát.
Ellenben a Nyugat nem ezzel van elfoglalva, hanem hogy még véletlenül se sértsék meg az iszlamista gyökereket, vagy még egy darab civilt se öljenek meg egy hadműveletben. Mert az ugye nem populáris.
Itt pont az a probléma hogy nem katonai érdekek alapján hozzák a döntéseket, hanem az átlag hülyének túl SOK beleszólása van a dologba, és az égő nyugat körül a politikusokkal karöltve éneklik a Kumbáyát.
Ó ha a második világháborút ilyen elfogult szabályok szerint játszották volna...