580
Ninja Blade PC
-
#100 Vagy ez?
-
#99 Esetleg egy ien banner, amíg nem lesz jobb???? nah? :D
-
#98 de reméljük mint a darkSector esetében is magyar felirattal kidobják 5000ft-é
:D -
#97 Igazából az reményre adhat okot, hogy lentebb a kolléga angol oldalt is linkelt ott pedig gondolom nem orosz nyelvű változatot árulnak úgyhogy csak lesz előbb utóbb "normális" verzió, mert megvenni nem igen lehet majd nálunk (szerintem) -
#96 :D -
#95 Az igaz, de hát mivel orosz, nem lepődöm meg rajta :) -
#94 hát igen
de ennél meg van egy letöltés rész is, 2 zippel...:D -
#93 Hát mivel orosz ezért csak feltételezem, főleg mivel google translate segítségével lefordítva kosár, fizetés meg hasonlók szerepelnek az oldalon :) -
#92 értelek, de ez olyan oldal mint steam? csak mert ez nem tölt le alkalmazást, csak a játékot... -
#91 Hát mert az lenne a lényeg. Steamről is le lehet tölteni dolgokat, de ha nem decrypteled akkor szódát nem ér. -
#90 huh nem néztem még. -
#89 Na de játszani is lehet vele?
-
#88 nem tudtam
de darkot télleg engedi leszedni fizetés nélkül...:D -
#87 De azt vágod, hogy ez olyan, mint a steam? Letöltöd kifizeted az árát aktiválod játszol. -
#86 darkSector, már megvan magyarul eredetibe, az nem fontos...:D
-
#85 az zsír...thx.
és ninja blade-re???:D -
#84 nem gépeltem el :)
pl pontos link a dark sector letöltésére
Klikk -
#83 "Amugy itt ingyen tölthető sok játék, pl DarkSector, Guilty Gear,stb, és legálisan..."
akkor ezt kedves norbi barátom elgépelhette.:P -
#82 Legális ergo meg kell venni :) 30 juró. -
#81 mire kell kattintani, és ha ez legális, akkor ezt nem kell krekkelni? -
#80 Nah megjöttem, monnyatok má valami bíztatót!!!
van megoldás az indításra???? XD -
#79 Hát így starforceosan nekem ingyen sem kéne pl :)
De tetod :D -
#78 itt is vételezhető -
#77 Innen
Amugy itt ingyen tölthető sok játék, pl DarkSector, Guilty Gear,stb, és legálisan... -
FickDeineStory #76 ezt eredetibe honnan lehet beszerezni pc-re? mert cd galaxisba sajnos nincs -
#75 Game feltesz, elindít, install sf driver..... BSOD... király. (win7 x64)
Ivan sokadszorra is megbaszhassa' a védelmét. -
#74 semmi módszerrel nem lehet becsapni a védelmet?? DT PRO + Yasu nem vált be, alcohol 120+acid nem volt jó, dvd meghajtó lehúzása sem....
kellne egy törés, vagy egy hasonló Starforce Driver mint a Dark Sector-nál volt -
#73 Biztos. -
#72 Szerintetek lesz ebből angol verzió? -
#71 sajnos fake az összes crack -
#70 kicsit le léptem a mwló helyről, most telepítem a gammát, crack is van állítólag ami működik, majd linkelem ha megy vele.. -
#69 ÁÁÁÁÁÁÁ ne már megint orosz szarral kell bohóckodni? -
#68 akkor szerintem megteszi a yasu+daemon toolsz. -
#67 ez a lényeg, legalább iso van, és ez jobb mint ha hire se hamva lenne...:D -
#66 wááááááááóóóó
csősztök nah kijött, most nyomtam éppen Ninja Gaiden 2 vel x-en, nah az kibaszott nehéz játék...:D
pihenésképpen ez jól jön majd most...:D -
#65 Igen,még nincs törés.De már legalább van iso aztán csak crack kell! -
#64 Starforce védelem van rajta ........ -
#63 Igen csak orosz.
Dark Sectort is ugy vittem végig.Ha leért nekem privátba adhatok torrentet mivel free! -
Lowosan #62 Ez orosz verzió csak vagy van más nyelv is benne? -
#61 4.14 Giga lett,
Crack még nincs, lett egy fake linkelve de az a San Andreas-é