Hannah Montana

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az úgyis robotokkal kefél <#idiota>

solo
Sry, én egy elég izlésficamos ember vagoyk, és azt kell mondjam, hogy nem...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Olyat mutatok neked, hogy becsokizol...És nem ilyen híresség, se semmi...

Megan fox meg amúgy is csúnya:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ilyenkor adok hálát a Jézuskának, hogy engem nem motivál semmi, hogy ilyeneket nézzek.

Mert EZ aztán MARHÁRA ÉRTELMES.

De van egy csatorna:

Úgy hívják: TORRENT.

Ott bármit megszerezhetsz, és akkor van mûsor, amikor TE akarod.

És ráadásul INGYENES. <#vigyor>

nesztek <#idiota>

Heffi
Evanescence-el mi bajod?
Jah sejtem... hallgatod a saját kedvenced és akkor levan szarva amit más hallgat, csak a tied a jó..

Hannah Montana-t meg nem miatta kell nézni, hanem mert vicces szokott lenni, és mostanában meg már semmi értelmeset nem látni a tvben szinte.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

ebben egyetértünk 😊

bosco05
Amúgy két napja nem gyújtottam rá és ezért vagyok most ilyen tapló geci. De ettõl még ronda marad Hannah Körtefej 😉
bosco05
nem csak láttam végigprovokálod az összes topicot, 14-18-ig vagy valahol, Hannah Montanat nézel és Evanescencet hallgatsz, nah de nem akarok személyeskedni, úgyhogy inkább felejtsük el <#vigyor> Beírtam, hogy ronda, erre meghagyod nekem, köszi , de nekem nem kell ez a körtefejû tinipicsa, nézegesd csak minden nap <#idiota>
Ezaz, zabáljátok b*zdmeg...<#banplz><#wilting>

Heffi
Miért lennék 10 éves szinten?😊
Megbántottalak vagy mi?😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

bosco05
pff <#lama> <#banplz> , 10 éves szinten vagy agyilag , úgyhogy én itt abba is hagytam a még részemrõl poénkodásnak induló beszélgetést is...
Heffi
Kösz az ajánlatot, meggondoltam, de inkább meghagyom neked 😊

bosco05
Hát ha ennyire gerjedsz erre a szarra akkor csak csináld. Bepróbálkozhatsz Billy Raynél hátha hozzád adja a körtefejût 😄
bosco05
Ráadásul az apám sem Billy Ray Cyrus. <#vigyor3>
Heffi
Bárki tud ha akar..

bosco05
Heffi
Akkor ideje lesz elmenned világsztárnak <#wow3>

bosco05
igen, kifejezetten, ráadásul én nem is vagyok világsztár 😊
Heffi
Mert neked szebb?😄

bosco05
Szerintem amúgy ritkaronda egy csaj. Nagyon csúnya és aránytalan az arca.
basnzivalo csaj
Konfigod még mindíg fake carbongeci<#smile>

carbon2010
nekem õ a kedvencem:

Intel Core I7 965 Extreme Edition, Asus P-6T OC Deluxe, Chieftec CX, Corsair 1000W, 6x2048MB DDR3 1600MHz, 2xGeforce GTX295 PCI-E 1.8GB, 2x1000GB Samsung , OCZ 120GB SSD Drive, Asus Xonar

bosco05
Azt hiszem ez válasz a ki õ és miért létezik kérdésekre egyaránt:

Tinman
Mi nem tudunk szopni, tény.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Heffi
És ki kérdezett?:S

jól segberaknám , meg pár estét eltöltenék vele , jól megpakolnám a nuniját , ennyit megérne nekem

Hannah Montana egy újabb eszköz, hogy a fiataloknak az agyát kiszívják, még ami megmaradt az amerikai mesék után.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Egy 17 éves csaj, aki tud valamit, amit mi nem.

kuci06
bazz, és tényleg ugyanaz dAS?😄AS?😄AS?😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

RS
Ki az a Hannah Montana? <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

rémes

Na ez meg a másik fele, ettõl is lehet szép színeset hányni...

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Konfigod még mindíg fake.

Heffi
<#rinya>

De azt is mama2-félék nézik...

Heffi
Azis jó 😄

tugyiti
de durva <#zavart2>
Másik kedvence meg biztos a H2O...

Tinman
18-25 között ilyet nézel? Congrat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#idiota>
Egy almásderes szája szebben néz ki, amikor nyerít...

Tetszik a lógód.<#smile>

gecironda<#csodalk><#wilting>

DJ RX7

:3

DJ RX7
üdv.

dugnám.

:3

Oldal 1 / 2Következő →