Hannah Montana
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Megan fox meg amúgy is csúnya:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
De van egy csatorna:
Úgy hívják: TORRENT.
Ott bármit megszerezhetsz, és akkor van mûsor, amikor TE akarod.
És ráadásul INGYENES. <#vigyor>#vigyor>
Jah sejtem... hallgatod a saját kedvenced és akkor levan szarva amit más hallgat, csak a tied a jó..
Hannah Montana-t meg nem miatta kell nézni, hanem mert vicces szokott lenni, és mostanában meg már semmi értelmeset nem látni a tvben szinte.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Megbántottalak vagy mi?😄
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Intel Core I7 965 Extreme Edition, Asus P-6T OC Deluxe, Chieftec CX, Corsair 1000W, 6x2048MB DDR3 1600MHz, 2xGeforce GTX295 PCI-E 1.8GB, 2x1000GB Samsung , OCZ 120GB SSD Drive, Asus Xonar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.