18
-
Hans von Luck #18 A Silent Hill nekem is nagy kedvendem. Jó direktor + jó iró= zsír film... -
#17 Vannak úgy mond játékadaptáció filmek. Melyek el kell különíteni a "játéktól". 1 kellemes esti akció mozi lett. Néha még a "kellemes" sem lett, amit Uwe Boll bácsi összehozott. Az igazi játékadaptáció eddig a Silent Hill számomra. Tökéltesen összhangba volt a játékkal. A többi ilyen nevezetű adaptációk, csak a nevét adta. Semmi mást. -
Hans von Luck #16 Jaja, egyetértek...Larter amúgy is csak "volt" a 3-ik részben, nem sok vizet zavart... -
Nazir #15 Na ja kicsit hajaz a TR karakterre de ezt tudjuk be az öltöztetőnőnek.
A sorozat maga jól indult mert újdonságot hozott szerintem zombis berkeken belűl is. Nagy kedvencem lett Alice bár a játékkal soha nem találkoztam.
A második részben hiteltelenebb lett a személye a szememben, a3. részben méginkább, de a Fast&Furius is feléledt kicsit a 4. részre talán Resident is megörökli ezt a fajta "feltámadást". -
#14 Nem is emlékeztem hogy "tombréder" benne volt a 2. részben -
#13 egyet kell értenem.
Hans: nem tudom, hová tűnt, de Larter helyett inkább őt kellene visszahozni. :) -
winnie #12 jó csaj, jó karakter volt, sajnos a leggyengébb részben. -
Hans von Luck #11 Tényleg, o hova tűnt? Mert ugye a 3-ik részben nem volt benne...és nem is említik...vagy én vagyok izé, hogy mondták vhol csak én nem figyeltem...pedig vártam hogy megjelenjen; jó csaj... -
#10 Jill Valentine volt a legjobb, leghitelesebb (és egyben valamit is érő) karakter a sorozatban.
-
Sliderx #9 Hát mellesleg nincs ott, de szerintem örülnél ha rámászhatnál, nem kell álszentnek lenni.
-
AZTA #8 Te miről beszélsz? Annak a nőnek olyan pocok feje meg nyul foga van hogy inkább a heroesbol is kiraknák végre hogy sose lássuk :D -
xido #7 Kicsit kezdem unni szegény Ali Lartert...ám mégis..egyrészt azt mondom,nem rossz csaj,másrészt ha sikerülne karriert csinálnia,lehetne egy következő generációs Sharon Stone-tipust kihozni belőle,mert megvan hozzá szerintem minden adottsága.. -
#6 Szvsz Alice a legjobb karakter a filmekben.Az meg,hogy a sztori annyira nem hű a játékhoz ...hát üsse kő!A következő résznél is jóízűen fogom majszolni a popcornom miközben Milla szétgyak mindenkit. -
pixx #5 Én nagy rajongó voltam, de a film teljesen szétcincálta az ezt jó kis univerzumot, és amennyire a filmek, úgy a játék is az utóbbi időben egyre rosszabb...
Milla már sok volt a 2. filmben is, de 3. aztán tényleg alulmúlt mindent. És mostanra meg már egy hadseregnyi van belőle... -
#4 Resident Evil filmek Milla nélkül annyit ér, mint lapos guminő. -
Skyline #3 Bármit csak ezt a Jovovics féle szuperhősös Resident Evil gyalázó komédiát ne folytassák... -
#2 Hát azért... a szökésben nem emlékszem zombikra...:D -
pixx #1 "Wentworth Miller is szerepelni fog a Resident Evil: Afterlife-ban, ahol is egy élőhalottak által elözönlött börtönben fogja"
Szökés mozifilmben...:)