A Hősök és a Szökés főszereplői a Resident Evil 4.-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Silent Hill nekem is nagy kedvendem. Jó direktor + jó iró= zsír film...

ffxi
Vannak úgy mond játékadaptáció filmek. Melyek el kell különíteni a "játéktól". 1 kellemes esti akció mozi lett. Néha még a "kellemes" sem lett, amit Uwe Boll bácsi összehozott. Az igazi játékadaptáció eddig a Silent Hill számomra. Tökéltesen összhangba volt a játékkal. A többi ilyen nevezetû adaptációk, csak a nevét adta. Semmi mást.

Fákjúal!

Jaja, egyetértek...Larter amúgy is csak "volt" a 3-ik részben, nem sok vizet zavart...

Na ja kicsit hajaz a TR karakterre de ezt tudjuk be az öltöztetõnõnek.
A sorozat maga jól indult mert újdonságot hozott szerintem zombis berkeken belûl is. Nagy kedvencem lett Alice bár a játékkal soha nem találkoztam.
A második részben hiteltelenebb lett a személye a szememben, a3. részben méginkább, de a Fast&Furius is feléledt kicsit a 4. részre talán Resident is megörökli ezt a fajta "feltámadást".
skodatuning
Nem is emlékeztem hogy "tombréder" benne volt a 2. részben<#banplz>

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Szolnokboy1
egyet kell értenem.

Hans: nem tudom, hová tûnt, de Larter helyett inkább õt kellene visszahozni. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jó csaj, jó karakter volt, sajnos a leggyengébb részben.
Tényleg, o hova tûnt? Mert ugye a 3-ik részben nem volt benne...és nem is említik...vagy én vagyok izé, hogy mondták vhol csak én nem figyeltem...pedig vártam hogy megjelenjen; jó csaj...

Szolnokboy1
Jill Valentine volt a legjobb, leghitelesebb (és egyben valamit is érõ) karakter a sorozatban.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hát mellesleg nincs ott, de szerintem örülnél ha rámászhatnál, nem kell álszentnek lenni. <#beka3><#gunyos1>

Te mirõl beszélsz? Annak a nõnek olyan pocok feje meg nyul foga van hogy inkább a heroesbol is kiraknák végre hogy sose lássuk 😄
Kicsit kezdem unni szegény Ali Lartert...ám mégis..egyrészt azt mondom,nem rossz csaj,másrészt ha sikerülne karriert csinálnia,lehetne egy következõ generációs Sharon Stone-tipust kihozni belõle,mert megvan hozzá szerintem minden adottsága..
skodatuning
Szvsz Alice a legjobb karakter a filmekben.Az meg,hogy a sztori annyira nem hû a játékhoz ...hát üsse kõ!A következõ résznél is jóízûen fogom majszolni a popcornom miközben Milla szétgyak mindenkit.

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Én nagy rajongó voltam, de a film teljesen szétcincálta az ezt jó kis univerzumot, és amennyire a filmek, úgy a játék is az utóbbi idõben egyre rosszabb...

Milla már sok volt a 2. filmben is, de 3. aztán tényleg alulmúlt mindent. És mostanra meg már egy hadseregnyi van belõle...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

kakateve
Resident Evil filmek Milla nélkül annyit ér, mint lapos guminõ. <#beka3>

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Bármit csak ezt a Jovovics féle szuperhõsös Resident Evil gyalázó komédiát ne folytassák...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Atkamon
Hát azért... a szökésben nem emlékszem zombikra...😄

"Wentworth Miller is szerepelni fog a Resident Evil: Afterlife-ban, ahol is egy élõhalottak által elözönlött börtönben fogja"

Szökés mozifilmben...😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.