19
  • Skyline
    Az 5ben Js mondja el a bárdos gyiloknál a szöveget az áldozatnak,késöbb kiderül hogy azt nem JS követte el,hanem a nyomozó...A nyomozót JS "tanította" csakhogy amikor a bárdos alkotást csinálta még nem ismerte,így js nem mondhatta el a szöveget...Ez azért elég nagy baki...
  • winnie
    hogy mondtak volna el? a 4. rész a 3. rész ideje alatt játszódik és zseniálisan köti össze a kettőt.
  • Reg5
    Szvsz le van zárva. Az első 3 részben elmondtak mindent, a többi már csak belemagyarázás.
  • danyibali
    A 6-ban Wiliam-et (a képen látható férfit) és HOFFMAN-t tesztelik majd!
  • winnie
    hogyhogy? amíg érdekli az embereket, addig ne zárják le.
  • Bmx01
    no már megint fűrész......
    lassan lezárhatnák már a történetet sztem
  • winnie
    darth vader is meghalt, mégis szerepelt az új SW trilógiában.
  • Nazir
    Már a háromban megficcent a "horgász" :) .
    A többi részekben visszatekintések vannak magyarázatként.
    Nekem a 3 jött be nagyon, mert csak 2. szorra volt gyomrom végignézni és ez ritka.
  • Librarian
    De, de vámpír nem döftek karót a boncolás után a szívébe, szóval lazán feltámadt, nem látod milyen sápadt, vámpír... -.-
  • JL666
    nem úgy van, h. megficcent a fűrészes?
  • Alveus
    hupszi

Easton* sorry
  • Alveus
    Eastont: Emm mmmeg mii?
    Jigsaw: Hohoooo, kapás van!

• bermuda3
    az első részt végigröhögtük az ismerősökkel, aztán részemről feledésbe merült az egész, nem is tudtam h már a hatodiknál tartanak, de ez azért jelent valamit, biztos nem csinálják rosszl. mindenesetre elég izgi ez a két kép. egy sápadtarcú, meg valaki aki mindjárt kifog a hohohorgász :) remélem, hogy legalább a rajongók látnak a képekben egy kicsit több fantáziát mint én :)
  • Segal
    én is várom már remélem megint beteg gyilkosságok lesznek benne
  • winnie
    ez úgy működik, hogy az egyszeri user valamit bakinak hisz, de azt az író pár másodpercben lerendezi, megmagyarázza. általában.

a gond az, hogy az egyszeri user nem gondol bele és megvan arról győződve, hogy a másik fél tévedett, az eszébe sem jut, hogy ő néz be valamit. vagy, hogy egy hatodik részben majd megmagyarázzák a dolgot.
  • Skyline
    Az 5ben olyan ordenáré baki figyel,meg ár anyirra erőltetett hogy megnéze a 6ot de nem izgat.
  • bertino
    hát én már nem imádom, de mindenképp kíváncsi vagyok rá.
  • exider
    Imádom!!!