19
-
Skyline #19 Az 5ben Js mondja el a bárdos gyiloknál a szöveget az áldozatnak,késöbb kiderül hogy azt nem JS követte el,hanem a nyomozó...A nyomozót JS "tanította" csakhogy amikor a bárdos alkotást csinálta még nem ismerte,így js nem mondhatta el a szöveget...Ez azért elég nagy baki...
-
winnie #18 hogy mondtak volna el? a 4. rész a 3. rész ideje alatt játszódik és zseniálisan köti össze a kettőt. -
Reg5 #17 Szvsz le van zárva. Az első 3 részben elmondtak mindent, a többi már csak belemagyarázás. -
danyibali #16 A 6-ban Wiliam-et (a képen látható férfit) és HOFFMAN-t tesztelik majd! -
winnie #14 hogyhogy? amíg érdekli az embereket, addig ne zárják le. -
Bmx01 #13 no már megint fűrész......
lassan lezárhatnák már a történetet sztem -
winnie #12 darth vader is meghalt, mégis szerepelt az új SW trilógiában. -
Nazir #11 Már a háromban megficcent a "horgász" :) .
A többi részekben visszatekintések vannak magyarázatként.
Nekem a 3 jött be nagyon, mert csak 2. szorra volt gyomrom végignézni és ez ritka. -
Librarian #10 De, de vámpír nem döftek karót a boncolás után a szívébe, szóval lazán feltámadt, nem látod milyen sápadt, vámpír... -.- -
JL666 #9 nem úgy van, h. megficcent a fűrészes? -
Alveus #8 hupszi
Easton* sorry -
Alveus #7 Eastont: Emm mmmeg mii?
Jigsaw: Hohoooo, kapás van!
-
bermuda3 #6 az első részt végigröhögtük az ismerősökkel, aztán részemről feledésbe merült az egész, nem is tudtam h már a hatodiknál tartanak, de ez azért jelent valamit, biztos nem csinálják rosszl. mindenesetre elég izgi ez a két kép. egy sápadtarcú, meg valaki aki mindjárt kifog a hohohorgász :) remélem, hogy legalább a rajongók látnak a képekben egy kicsit több fantáziát mint én :) -
Segal #5 én is várom már remélem megint beteg gyilkosságok lesznek benne -
winnie #4 ez úgy működik, hogy az egyszeri user valamit bakinak hisz, de azt az író pár másodpercben lerendezi, megmagyarázza. általában.
a gond az, hogy az egyszeri user nem gondol bele és megvan arról győződve, hogy a másik fél tévedett, az eszébe sem jut, hogy ő néz be valamit. vagy, hogy egy hatodik részben majd megmagyarázzák a dolgot. -
Skyline #3 Az 5ben olyan ordenáré baki figyel,meg ár anyirra erőltetett hogy megnéze a 6ot de nem izgat.
-
#2 hát én már nem imádom, de mindenképp kíváncsi vagyok rá. -
exider #1 Imádom!!!