80
Posztapokaliptikus Fallout játék
-
sirdond #40 van pvp és pve is
pvp inkább gang-ek között,epéniszért megy a harc :D
sajnos rengeteg a pk,főleg az unguarded citykben,de ezt próbálják egyre jobban visszaszorítani (mivel még béta így több próbálkozás is volt már)
azt kell mondjam egész jól haladnak,de korántsem tökéletes
hamarosan bevezetik a karma-rendszert, valamelyest ezzel is javulni fog a dolog
egyébként egész könnyen ki lehet védeni a pk-t, olyan városba kell menni ahol vannak őrök (ahol nincsenek ott elvileg egy faction bevédheti a várost, de ez nem sokszor sikerül)
szóval kerülni kell a veszélyes helyeket mint pl: new reno,modoc,klamath,néha gecko is
bár rég jártam már ezekben a városokban (geckon kívül) így nem tudom megmondani milyen a helyzet
de érdemes elolvasni az ehhez kapcsolódó fórumtémákat, mert vannak érdekes történetek -
vzajcev #39 Az lenne a kérdésem hogy a szerver pvp, vagy pve jellegű?
Magyrul van-e pk. a szerveren, ha van akkor hogyan, esetleg szintfüggő, vagy terület függő? -
Rabbit20 #38 hmm oks, kösz
közbe gyűjtögettem dolgokat de megint behaltam :D azért kéne már sátor -
sirdond #37 random encountereknél lehet találkozni 5 brahminokkal, de azt nem ajánlom,mert bedarálnak
de,megállsz valahol városon kívül és csak belépsz egy random map-ba ott szokott lenni egy brahmin. van,hogy csak a 10. próbálkozásra adja be, de van,amikor 3-4-re is. ha meg nincs brahmin akkor gyűjtögetheted a dolgokat, pl flint,fruit,fiber,firewood
(érdemes modoc,vagy hub környékén próbálkozni,sík területen, mert ott általában több a brahmin)
a legkönnyebb viszont, ncr mellett van olyan random encounter,hogy rangers practicing on brahmins. a rangerek kínyirnak 5 brahmint,téged nem bántanak és így felszedhetek a brahmin hideokat
csak járkál ncr körülötti "négyzeteken" és majd beleütközöl
két ilyen random encounter és meg is van a sátrad -
Rabbit20 #36 brahim-okat hol tudok ölni? :D mert városokban őrök leölnek egyből ^^ -
sirdond #35 hm, ilyennel még nem találkoztam
innen töltötted le a klienst és az updatert:
http://fonline2238.blogspot.com/
bemásoltál minden fájlt,beállítottad a servert a 2238 adataira?
megpróbálhatod a 4041-es portot is esetleg az updateren
én most ellenőriztem és nálam jó az update server, szóval a gond nálad lesz -
kiscipi #34 Begin checking...
Server responce fail.
Checking end.
jah ezt írja az updater... -
kiscipi #33 sziasztok
van 1 kis gondom
az updater csinál valamit de utánna azt írja ki a cilent hogy nem jó verzió.
szóval kellene 1 kis help :) -
Noodlee #32 Fav!
Ha hazaérek, akkor rá is cuppanok ezerrel!
Az összes eddig kijött Fallout játékot imádtam, remélem megvan ennek is a régi hangulata, nem úgy mint a 3. résznek! -
sirdond #31 nemrég találtam egy jó helyet ahol csomó ember meghal és ottmarad egy rakat cucc
ma is volt több armor, egy rakat shotgun meg többszáz ammo,szóval szóljatok ha kell valami -
sirdond #30 mondtam,hogy az eleje elég kemény lesz :D
egyébként próbáljatok összeszedni valahogy 10 brahmin hide-ot és építsetek egy sátrat. oda el lehet tenni a cuccokat és könnyebben megy majd a fejlődés is
random encountereknél meg először futás, aztán a leírást,hogy mivel van dolgod. a shift nyomvatartásával tudsz sprintelni,szóval nem kell a 2 kattintás sem.
az outdoorsman skill fontos, annak segítségével tudsz gyorsabban utazni, vagy elkerülni a random encountereket
finesse traitet meg remélem nem vettetek fel,mert elég nagy szopás
arra is figyelni kell,hogy nincsen minden perk,pl mutate!,vagy a tag,de azért a legtöbb megtalálható,ja és a lvl cap 21 szóval lvl24 perkeket ne is tervezettek
én jelenleg így állok:
mint látható két teljesen értelmetlen traitem van :D
plusz két profession ami nem látható:
Armorer 2
Gunsmith small guns 1 -
#29 gúgli. már rég nem játszok vele és kicsit toltam :D. de ugyanúgy vannak a feliratok, meg a felépítése az egésznek ott, na mind1, nem vitázok tovább :D. -
#28 rakj mar be egy kepet a metin2-rol, kivnacsi vagyok a hasonlosagra :D -
#27 már nem azér, de a #2n lévő két kép, ami be van hozva tök olyan felépítésű, mint a Metin kettő, meg a szövegek is úgy vannak írva, meg minden LOL. -
#26 ti skillekbol mit vettetek fel? -
Rabbit20 #25 már volt faja armorom meg fegyverem meg minden (találtam :D) erre behaltam azt elvesztettem mindent :D -
#24 Mi ez a combat timeout, wait ? Osszefutottam raiderekkel, kifutottam a szelere a palyanak erre timeout es megint megoltek :D
-
#23 ees megint :DDD -
#22 mar megint megoltek :DD -
#21 te megis milyen kepeket neztel? koze sincs a kettonek egymashoz :D -
#20 nekem8, kép alapján akkor is hasonlóak. -
sirdond #19 nem játszottam még a metin2-vel
inkább azt mondanám,hogy a metin2 hajaz a Falloutra :) -
Knabb #18 nem -
#17 tökre hasonlít metin2re. -
Rabbit20 #16 okés kösz, majd akk később megpróbálom :)
addig tolom alap fallout 2-t :D -
sirdond #15 ja amúgy, most a server down (valami frissítés lesz),úgyhogy most nem tudsz frissíteni se szerintem -
sirdond #14 használd az update toolt, valószínűleg nem a legfrissebb verziód van
http://fonline2238.blogspot.com/2009/09/new-update-tool-released.html
(letölt és bemásol a játék könyvtárába) -
Rabbit20 #13 azt írja rossz a kliens verzió... nemtok belépni -
sirdond #12 bakker mindig eszembe jut valami :D
manualt is olvassátok,mert sok benne a hasznos info:
http://www.fallout-files.de/sonstiges/fonline/FOnline2238.pdf
ezen a linken pedig ellenőrizhetitek,ha a server down?
itt egy térkép is
figyeljetek, hogy a servernek a 2238,mert alapból a TLA van beállítva -
sirdond #11 a játék eleje piszkosul nehéz :D
sokáig szenvedtem mire meglett az a 10 brahmin hide
egyébként a fórum olvasása erőse ajánlott, főleg ez a topic:
http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=51794
ha valakinek szüksége van rá, cuccokkal én is tudok segíteni,pl 10mm pistol és hozzá ammo,leather jacket, ilyesmik
de így nem az igazi,sokkal jobb mikor magadnak szerzel mindent -
sirdond #10 lehet,hogy igazad van
én a játék előtt nem is tudtam,hogy van ilyen :)
http://falloutmods.wikia.com/wiki/FOnline
arra figyeljetek,hogy a jet-re ne szokjatok rá,mivel a Chosen One és Myron még nem találkoztak,így nincs ellenszer
A többi függőség egy idő után (1 nem ingame nap), eltűnik -
Rabbit20 #9 kipróbálom :) -
Petko #8 ez jól hangzik, még nem is hallottam róla, pedig falloutos dolgokban otthon vagyok
csak arról tudok hogy létezik valami opensource modernizált fallout motor... gondolom akkor ez is azt használja -
sirdond #7 az elején nagyon nehéz, de miután már összegyűlt egy sátorra onnantól könnyebb
pk ölt meg? melyik városban vagy?
az elején azzal tudsz pénzt keresni,ha ganét lapátolsz
még xp-t is kapsz érte
amúgy milyen karaktert akarsz csinálni? -
#6 Sikerult belepnem, elkezdodott a jatek es egybol agyonlottek :D
-
sirdond #5 igen, azt kifelejtettem :(
de mint előbb írtam az a két fájl kell,próbáld meg torrentet,ha nincs meg
de ha tényleg nem megy sehogy, akkor én is át tudom küldeni -
sirdond #4 Ja igen, ha valaki kipróbálná,arra figyeljen,hogy a Fallout 2 cd-ről a Master.dat és a Critter.dat fájlokat be kell másolni a Fonline könyvtárába
ezután a FOConfigban a NET fülnél be kell állítani a megfelelő szervert
IP: 94.103.87.42
Port: 2238 -
#3 Kell hozza az alap fallout 2? -
sirdond #2 pár kép a New Reno-i Box-estről:
volt ingyen sör is :D
-
sirdond #1 A FOnline, vagy más néven Fallout Online egy MMORPG amely a Fallout posztapoliptikus világában játszódik. A fejlesztés teljesen nem-hivatalos, amelyet pár fan kezdett el még 2004-ben. Maga a játék idén került játszható formába és jelenleg két szerver létezik: FOnline:2238 és FOnline: TLA. Ezek közül az utóbbi, a The Life After, a régebbi és sajnos részben orosz nyelvű ezért én nem ajánlom,hogy ott játszatok. Míg a FOnline: 2238 már teljes egészében angol nyelvű és a játékmenet is más a TLA-hoz képest! Hogy milyen különbségek vannak azt pontosan nem tudom,de már a fejlesztőgárda is más a két játéknál. (fórumban utána lehet olvasni ha érdekel valakit)
Maga a játék tulajdonképpen a Fallout 1 és 2 játékokhoz hasonlít,mint grafikában, úgy játékmenetben is! Az évszámot 2238ra állították, 3 évvel a F2 története elé és a világtérkép a két játék legtöbb helyszínét tartalmazza.
Jelenleg open béta státuszban van,de folyamatosan fejlesztik és a hivatalos álláspont szerint addig tart majd amíg a játék tökéletes állapotba nem kerül!
A FOnline világában,mint a legtöbb MMO-ban többféle karaktert is kipróbálhatunk, legyen az Crafter,Tolvaj, vagy Mesterlövész. A játékosok bandákat,vagy karavánokat alapíthatnak, kereskedhetnek, vagy városokat irányíthatnak,mindez csak rajtunk múlik!
A játék hivatalos oldala:
http://fonline2238.blogspot.com/
Hivatalos fórum:
http://www.nma-fallout.com/forum/viewforum.php?f=67
u.i.: bármilyen kérdés van szívesen válaszolok rá, mivel elég tapasztalt játékosnak mondhatom magam