2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
gyuri12 #51 Egyik kedvenc zombis filmem. -
#50 Imbd 8.3 :o -
#49 azigen! -
#48 Na ez nagy játék :D Még nem játszottam ki de marha jó :D
Jacko zombi a legjobb :D -
#47 htx :/ -
#46 Whoa, whoa, whoa! :O -
#45 -
#44 Tudom ajánlani a Dead Set c. Angol mini sorozatot.
Nekem nagyontetszett. Olyan steril, olyan angolos, olyan valóságos.
trailer
-
#43 pedig az eredeti Day of the Dead mekkora nyers és szűretlen jóság volt Bub-bal, a tanuló zombijával együtt. -
#42 Tréler alapján elég wenig.. -
Noodlee #41 Day of the Dead 2008
Erről mi a vélemény?
Szerintem csak a pités bringa értékelhető benne, de az sem az alakításért :P -
Noodlee #40 Nekem az nem jött be annyira. -
#39 A régi land of deadet sikerült levadásznom a tescoban valami potom pénzért, egy nagy hegynyi DVDből kandikált ki, és megakadt rajta a szemem (ilyen "Véres Leszámolás 6" kaliberű filmek között). Mai szemmel nézve pöttyet mókás, de nekem tetszett.
A remake is kifejezetten jó. -
#38 HM. -
Noodlee #37 Szerintem Romero zombis filmjei is jók. -
#36 28 nappal/héttel később nálam a 2 favorit. -
#35 Über alles zombis film. :)
+fav -
#34 Tényleg, azt nem tudja valaki, hogy a resi2 miért baszakszik XP alatt? Melós laptopra felraktam, de néha-néha kibasz az asztalra, és ezt azzal tetézi, hogy nem tudja beolvasni a save-eket.. :| Pedig jó cucc. RIP verzió lehet a baj?
Otthonin meg az 5-öt teszteltem, de nem adja a feelinget. Koopban tuti 5* móka lesz, de amit láttam belőle az túl action. Jönnek a debilek fejszével feeling :DDD -
#33 Akkor #12-be kapisgáltam valamit.... -
#32 LOL -
Noodlee #31 Az :P -
Noodlee #30 #12 -
#29 Tényleg? Nagyon helyes :) Mi lesz a címe? 28 months later? :DD -
#28 mivan ???
még csak 2 rész volt idáig belőle o.O
a 3. még készül -
#27 W A T :O -
#26 csomagtartó 1 keci nagy tank lesz :D és a hátsó üléseken végig benzines kanna lesz :D aztán útközbe lopok 1 üzemanyag szállító kamiont :D -
#25 Meg persze a Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Hellbound, Flesh-Eating Subhumanoid Zombified Living Dead, Part 3. -
#24 Legdurvább film a Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D. :-O -
Noodlee #23 amúgy fav! -
Noodlee #22 a 28 az trilógia... -
Zenszkij #21 A legnagyobb klasszikus zombi film: Élőholtak éjszakája, Night of the living dead...Tony Toddal a főszerephen. Annyira rossz hogy már jó...kötelező darab. A legjobb zombis játék meg a Resident Evil.. -
#20 Land Of The Dead:Road To Fiddler's Green,Stubs zombie,Instinct :) -
#19 Most erre fenem a fogam, a "vicces" zombifilmeket nem szeretem :DDD -
#18 legjobb zombis játék ever. vagy sem, de mindenképpen üt.
Zombie Survival Guide megvolt, World War Z kétharmadánál járok.
filmnek meg Flight of the Living Dead odabasz
[apro](igen, tényleg arról szól amit a cím sugall.) -
#17 Peter Jackson - Braindead mindenképp ajánlom. :) -
#16 O_o -
#15 Ez jó :D -
#14 Egy komoly, matematikai alapokra helyezett tanulmány a zombi apokalipszisről.
(tényleg az, elég magas szintű matematikai apparátust használ fel, de a köztes mondatokat olvasva is érthető - a következtetések pedig nem túl pozitívak) -
#13 -
#12 A 28as filmeket láttam. Eszméletlen jól megvan csinálva, az zenéje is üt. De asszem három 28as film van de az egyik nem kapcsolódik a többihez. Na meg láttam még egy-két jó zombis filmet majd utána nézek.