2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • SötétBarom
    Stílus bejön. Ha minden jól megy, olyan lesz, mint egy high-budget last stand :D

• Lammer
    :D

En errol eddig nem iZS tudtam!!! AAAAA varoZS lesz ez iZS!!44néégy
  • SötétBarom
    And, by the way:

• SötétBarom
    Sok mod jut hasonló sorsra. Pedig egy csomó ígéretesebb, mint az eredeti játék :) Ha ez a Trapped dead majd hozza, amit mondanak róla, akkor leszopom magam örömemben..
  • Lammer
    (en->mi)
  • Lammer
    megvolt... de haaat... IRL barétommal* toltuk multiba ... de ize'.. na... kicsit olyan slamposan egyszeru :D

ha mar az alapjatek: en mar ezer eve varjuk haverral ezt a modot hozza(dead epidemic), ni ->
    katt

sosem akar elkeszulni

*a sztori meg jopofa, mert anno SZKI-ban('93) elso orak 1iken odaultettek melle, az elso padba... egybol meg is talaltuk a kozos hangot(ZoNbáj es horror maniac szinten)... azota 1ik legjobb IRL friend ^^
  • SötétBarom
    Road to Fiddler's Green? Az kurva jó volt :))
  • Lammer
    [kecire varja]

[ez az egyetlen jatek amit elfogad fun faktornak a zoNbajoZS temaban]
  • Lammer
    szalados :CCC ... meg ez a gtanégy motor nem erre van kitalalva :D olyan furi az egesz(szoftgagyi)... (mozgasok, fésöl ikszpressönsz and etc) :D
  • SötétBarom
    Ha ezt megcsinálná valaki, modként is fizetnék érte 10 rongyot =)
  • Loál János #362
    Egyelőre Silent Hill Homecoming van, meg Clive Barker's Jericho, a Left4Dead annyira nájött be vidjó alapján.
    Dead Rising már annál inkább. htx
  • SötétBarom
    Ne gurigázz szarral, mindjárt itt a dead rising 2. Vagy, nyomjál left4dead2-t. =)
  • Loál János #360
    Lehet, hogy alacsony az ingerküszöböm, mert most cseréltem gépet (6 éves volt a régi ), és évek óta nem játszottam semmivel, szóval van mit pótolnom, ez a démonhent meg rohadtul megtetszett a videó alapján.
  • Loál János #359
  • SötétBarom
    hc fallout nerd

100% APPROVED
  • Lammer
    Lehet en vagyok ilyen hiper igenyes, de amit liMkeltel game... az iszonyat okadek...
    [dead statet varos, hc fallout nerd]
  • Gurren
    nekem tetszik
  • Loál János #355
  • Lammer
    amugy ensem... csak hulyen jott le a kommentem... nekem meg ugye a lassu valamitol(meteoritbol szarmazo idegen virustorzs? sugarzas? voodoo? franc tudja igazabol) folkelo feelingek jobban bejonnek ^^ az eredet misztikussaga nalam jobban bejovos :]
  • SötétBarom
    Nem a filmeket szidtam, csupán nekem a racionális, nem démoni zombi koncepció szimpibb.
  • Lammer
    Nem is vagy a barétom :D

Amugy nekem pont forditva van... A klasszik Romero trilogia (68,velemegyidos78,85) >>> ALL!!!44!44
  • Lammer
  • Loál János #350
  • SötétBarom
    Démonok nekem nemgyerebe annyira. Zombájokból is inkább a fertőzős téma a kenyerem, mintsem a Romero féle tele a pokol.. :>
  • Loál János #348
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • guardian hero
    Én e-bayről rendeltem, nem szeretek gépen olvasni.
  • Teppik Amon
    a SG-on már túlvagyok (azt angolul olvastam). a WWZ-t meg nem sikerült "beszerezni" olvasható formátumban. VAlami scannelt verzió van meg de rengeteg betű nem stimmel benne (scannelési hiba) ami rontja erősen az élvezeti értéket :\
  • guardian hero
    Úgy láttam valamelyik kiadónál megjelenik a Survival Guide magyarul, talán kiadják ezt is. Zseniális könyv amúgy, kötelező zombi-fanoknak (de érdemes a Survival Guide-ot olvasni először).
  • Lammer
    hatize... egy jatek ahol sokkal kevesebb szoveg szokott lenni (jo, tudom van 1-2 rpg ami brutal, de most ne kotekedj) az is mekkora macera, meg melo... plane egy konyv, aminek a forditasa akkor jo, ha tenyleg meguti a jo irodalmi szintet meg... haaat :)
  • SötétBarom
    Ha valaki fizet érte, én szívesen nekiugrok. Hobbiból kicsit erős lenne..
  • Calver
    humorosból nyúlva
  • Teppik Amon
    igazán lefordíthatná valaki
  • Voltan
    Ma ezt vettem meg, végre kézzel fogható könyvben:

Két hét múlva meglesz a Zombie Survival Guide is.
    Sajnos a brit kiadás, így más a borítója, de meglesz hard copyban :D
  • Lammer
    feltetlen ^^
  • SötétBarom
    Kipróbáltam, nagyon tetszik a koncepció :))) Most így el is felejtem, majd bökjed be ha kész :>
  • SötétBarom
    Last Stand 2 nagy etalon :>
  • Lammer
    Jah amugy aki imadta a Last stand flash jatekot, az biztos orilni fog a 3-nak... En mindig figyelem, hogy hol tart a projekt... Hszem megirasakor egy 0.95m beta kiprobalos verzioval lehet nyomni(de szerintem erdemes kivarni a veglegest)! Kicsit mas lett a game... En szoltam :) (de igy lehet jobb is lesz!)

Katt a forumba...
  • Lammer
    +1
  • SötétBarom
    A hospital corridoros adja nagyon, HÚDEVÁROMMÁÁÁ \o/
  • Calver
    és megint The Walking Dead
    AMC nem spórol az anyaggal