2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#372 Stílus bejön. Ha minden jól megy, olyan lesz, mint egy high-budget last stand :D
-
#371 :D
En errol eddig nem iZS tudtam!!! AAAAA varoZS lesz ez iZS!!44néégy -
#370 And, by the way:
-
#369 Sok mod jut hasonló sorsra. Pedig egy csomó ígéretesebb, mint az eredeti játék :) Ha ez a Trapped dead majd hozza, amit mondanak róla, akkor leszopom magam örömemben.. -
#368 (en->mi) -
#367 megvolt... de haaat... IRL barétommal* toltuk multiba ... de ize'.. na... kicsit olyan slamposan egyszeru :D
ha mar az alapjatek: en mar ezer eve varjuk haverral ezt a modot hozza(dead epidemic), ni ->
katt
sosem akar elkeszulni
*a sztori meg jopofa, mert anno SZKI-ban('93) elso orak 1iken odaultettek melle, az elso padba... egybol meg is talaltuk a kozos hangot(ZoNbáj es horror maniac szinten)... azota 1ik legjobb IRL friend ^^ -
#366 Road to Fiddler's Green? Az kurva jó volt :)) -
#365 [kecire varja]
[ez az egyetlen jatek amit elfogad fun faktornak a zoNbajoZS temaban] -
#364 szalados :CCC ... meg ez a gtanégy motor nem erre van kitalalva :D olyan furi az egesz(szoftgagyi)... (mozgasok, fésöl ikszpressönsz and etc) :D -
#363 Ha ezt megcsinálná valaki, modként is fizetnék érte 10 rongyot =) -
#362 Egyelőre Silent Hill Homecoming van, meg Clive Barker's Jericho, a Left4Dead annyira nájött be vidjó alapján.
Dead Rising már annál inkább. htx -
#361 Ne gurigázz szarral, mindjárt itt a dead rising 2. Vagy, nyomjál left4dead2-t. =) -
#360 Lehet, hogy alacsony az ingerküszöböm, mert most cseréltem gépet (6 éves volt a régi ), és évek óta nem játszottam semmivel, szóval van mit pótolnom, ez a démonhent meg rohadtul megtetszett a videó alapján. -
#359 -
#358 hc fallout nerd
100% APPROVED -
#357 Lehet en vagyok ilyen hiper igenyes, de amit liMkeltel game... az iszonyat okadek...
[dead statet varos, hc fallout nerd] -
#356 nekem tetszik -
#355 #350 -
#354 amugy ensem... csak hulyen jott le a kommentem... nekem meg ugye a lassu valamitol(meteoritbol szarmazo idegen virustorzs? sugarzas? voodoo? franc tudja igazabol) folkelo feelingek jobban bejonnek ^^ az eredet misztikussaga nalam jobban bejovos :] -
#353 Nem a filmeket szidtam, csupán nekem a racionális, nem démoni zombi koncepció szimpibb. -
#352 Nem is vagy a barétom :D
Amugy nekem pont forditva van... A klasszik Romero trilogia (68,velemegyidos78,85) >>> ALL!!!44!44 -
#351 -
#350 -
#349 Démonok nekem nemgyerebe annyira. Zombájokból is inkább a fertőzős téma a kenyerem, mintsem a Romero féle tele a pokol.. :> -
#348 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#347 Én e-bayről rendeltem, nem szeretek gépen olvasni. -
#346 a SG-on már túlvagyok (azt angolul olvastam). a WWZ-t meg nem sikerült "beszerezni" olvasható formátumban. VAlami scannelt verzió van meg de rengeteg betű nem stimmel benne (scannelési hiba) ami rontja erősen az élvezeti értéket :\ -
#345 Úgy láttam valamelyik kiadónál megjelenik a Survival Guide magyarul, talán kiadják ezt is. Zseniális könyv amúgy, kötelező zombi-fanoknak (de érdemes a Survival Guide-ot olvasni először). -
#344 hatize... egy jatek ahol sokkal kevesebb szoveg szokott lenni (jo, tudom van 1-2 rpg ami brutal, de most ne kotekedj) az is mekkora macera, meg melo... plane egy konyv, aminek a forditasa akkor jo, ha tenyleg meguti a jo irodalmi szintet meg... haaat :) -
#343 Ha valaki fizet érte, én szívesen nekiugrok. Hobbiból kicsit erős lenne.. -
#342 humorosból nyúlva
-
#341 igazán lefordíthatná valaki -
#340 Ma ezt vettem meg, végre kézzel fogható könyvben:
Két hét múlva meglesz a Zombie Survival Guide is.
Sajnos a brit kiadás, így más a borítója, de meglesz hard copyban :D -
#339 feltetlen ^^ -
#338 Kipróbáltam, nagyon tetszik a koncepció :))) Most így el is felejtem, majd bökjed be ha kész :> -
#337 Last Stand 2 nagy etalon :> -
#336 Jah amugy aki imadta a Last stand flash jatekot, az biztos orilni fog a 3-nak... En mindig figyelem, hogy hol tart a projekt... Hszem megirasakor egy 0.95m beta kiprobalos verzioval lehet nyomni(de szerintem erdemes kivarni a veglegest)! Kicsit mas lett a game... En szoltam :) (de igy lehet jobb is lesz!)
Katt a forumba... -
#335 +1 -
#334 A hospital corridoros adja nagyon, HÚDEVÁROMMÁÁÁ \o/ -
#333 és megint The Walking Dead
AMC nem spórol az anyaggal