2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • SötétBarom
    :DD

Uccse tudok vele játszani :>
  • Lammer
    futnak? :CCCC

jameg western
  • SötétBarom
  • Gurren
    Killing Floor megint le van árazva steamen.

[próbálkozik, hátha valaki megveszi]
  • Waczkor
    Október 31 a premier ha jól tudom.
  • Voltan
    Urak, hölgyek, a Walking Dead még nincs?

p.s. Kedves SötétBarom (de jól hangzik ez így kapcsolva :D)
    Szóval, köszönöm, barátom, megkaptam!
  • SötétBarom
    Jóindulattal max a felét értem, szal én biztos nem
  • Lammer
    valaki forditana? :C
  • SötétBarom
    Képek:

• SötétBarom
    Ha valaki esetleg tud németül, itt egy Trapped Dead előzetes!
  • SötétBarom
    The Sacrifice: Part IV

Állat lett az egész :>
  • SötétBarom
  • Teppik Amon
    Thx, megjött.
  • SötétBarom
    Akinek kell dobjon mailcímet inkább. :D
  • Teppik Amon
    Jah, ezzel az a baj hogy az ország különböző részein élünk..bár miért is ne, csak jó előre ki kell tűzni az időpontot.
  • Lammer
    monnnyuk nem kotelezo csak esgés legyen az illeto, mert peldaul orszagos barétosom nem is jar ide, de ugyanugy zombifanatik :D felpro szinesz a srac, neha fellepeget videki szinhazakban gagyi penzekert, neki volt mindég alma, hogy kene egy jo magyar zombis filmet csinalni... :D csak mar kezd o" is ellustulni, kezdi nem erdekelni a szinjatszas :(

sazlé :]
  • Lammer
    Amugy mar emlitettem volt Sotetnek is privatban, hogy kene ilyen Zombie Squad szeru kezdemenyezes! :D Esgés zoNbájfanok klub or számtin :D
    Lehetne klubtali meg ilyesmik :D Kesobb ha a tarsasag osszeszokna, akkor lehetne bogracsozas, kozos zoNbájoZS filmnezes stb ^^

otlet jo? vagy hagyjuk? :]
  • Lammer
    ne warezolj, vazze!

• Protosz
    Nekem kéne akkor. :] elolvasgatom én éjjel KOleszon egy üveg borral :D aztán csak legyilkolom a horkoló szobatársam ilyedségemben :D
  • Gurren
    hihi

• SötétBarom

Időlimit a legtrógerebb nehezítés, ami létezik. Ha nem tudnak mit kitalálni, jönnek ezzel a faszsággal. A L4D-ben pl jól van megoldva. Ott is sietni kell egy csomószor, de nem azért, mert lepörög egy timer, hanem mert ha nincs meg minél előbb az objective, akkor az infected arcok ledarálnak mint a szart

Ez nem kazuálság.
  • Lammer
    (nem halal, hanem unitveszteseg nelkul, nah ^^)
  • Lammer
    anno amikor kijott az elso resz, meg vót xbox360-am es megvettem origibe ^^ abszolut elveztem!

Most meg mindég Kingszbánti kiegeszitovel szoszmotolok igy csak utana johet a dead rising 2 ^^ de azt en is idolimit eltunteto trainerrel fogom tolni... kezdek kazua'l keci lenni, nah ilyen teren :DDDD (rpg es tbs/rts fronton meg marad a hczas: kingszbántit eleg hardkorba tolom, mar ott tartok, hogy ilyen invincible ellenfel seregeket tolok le halal nelkul^^)
  • SötétBarom
    Nekem az abszolút kedvencem a battle axe, igaz az nem combo cucc :DD De fasza még a roto-blade vagy mi a tököm (helikopter+machate), a szöges box kesztyű, meg a lézerkard :DD
  • Calver
    nekem a "kis sürgetés" már régen is nagyon szimpatikus volt, pl Fallout-nál is megvolt az a móka, hogy "ha nem sietsz, vége mindennek" - és így az ember nem szöszmötölt minden szarral, nem úgy mint pl Baldur's Gate 2-ben, ahol elvileg a főkarakterhez egyik legközelebb álló illetőt próbálta kiszabadítani, de közben csak úgy poénból felszabadított egy ostromlott várat, lecsapott 1-2 sárkányt, megoldotta egy ostrom alatt álló város problémáit, és amikor már bele tudott volna fulladni, annyi aranya volt, akkor folytatta a legközelebbi barátja utáni keresést... kicsit kilógott a lóláb ilyenkor, na.

realizmus meg szvsz csak annyi kell egy játékba, amíg az élvezet rovására nem megy - ezt itt szerencsére elég jól el is találtak, legalábbis az én ízlésemnek nagyon megfelelt

combo cardoknál nálam a legkúlabb a Power Guitar... főleg mert így érzi magát tőle az ember
  • SötétBarom
    Banner?

• SötétBarom
    Akinek kell az első day by day armageddon, annak el tudom küldeni priviben. (3,5mb pdf)
  • SötétBarom
    Én trainerrel nyomom szigorúan :DDD Idő befagyasztva, így van idő szépen szöszmötölni :>

Ha nem a loálságra, hanem a komolyságra menne rá (nem kell nagyon, csak annyira mint mondjuk a L4D), nekem sokkal jobbban tetszene. :D

Kombó fegyverek mondjuk tényleg odabasznak :DD Dupla géppuskás crossmotor, többi zombit agyonrázó zombimaszk, evezős láncfűrész =DDD
    Ötletük volt bőven :D
  • Calver
    tegnap délután leültem dögbetegen, és - főleg mivel lázasan, sajgó csontokkal nehéz aludni - egy ülésre lezúztam Dead Rising 2-t. jó volt, bár rengeteg helyen kilógott a lóláb, de ettől függetlenül határozottan élvezhető játékot sikerült Capcoméknak megalkotniuk

de mivel még rohadtul ráérek, kicsit kielemezgetem a kilógó lólábat
    - életerő regenerálódás hiánya: FPS-eknél fejjel rohannék a falnak ettől a jelenségtől, viszont sandbox játékokban nincs is ennél kellemesebb dolog - amit a készítők valahogy hajlamosak elfelejteni. Saints Row 2 és Mercenaries 2 volt egyedül utóbbi években akik rájöttek, h ez bizony kéne.
    - a csöppet hullámzó nehézség... az elején olyan, mintha fejjel menne az ember egy téglafalnak, aztán idővel már majdhogynem túl könnyű is az egész... aztán újra jön a téglafal, fuckyeah. pszichopaták ugyanezt az elvet követik, az egyik ezüsttálcán kíválja fel neked a rendesen elpicsázott alfeledet, egy másik meg 3 karcolásba belehal
    - "quicktime eventek", avagy a modern videójátékok rákfenéje... miért, miért, MIÉRT? olyan, mint a horrorfilm/sorozatokban a kisgyerek. utóbbi években egy játéknak sikerült viszonylag jól használni (Mercenaries 2, járművek eltérítéséhez), de itt különösképp bosszantóan sikerült összerakni, csúcson a "nyomd meg ezt és azt a gombot fél mp alatt, vagy megeszem az összes hp-dat" típusú nyalánkságokkal...
    - boss-fightok egyszerűen unalmasak - össze-vissza pattogni és néha-néha bevinni egy-egy ütést, nincs benne semmi stílus... a végső meg végképp gáz. megint SR2-t tudom felhozni - ahol egyik szórakoztatóbb pofozkodásban pl egy gusztustalanul sok hp-val rendelkező haiti tag harc közben egy voodoo-babába döfköd tűket, főkarakter meg összevissza vonaglik... majd ezt kedvesen megköszöni neki. na, ilyen stílust kérünk zombigémekbe is

viszont pozitívumok:
    - zombik
    - realizmus teljes hiánya
    - zseniális fegyverkombinációk - kés + bokszkesztyű = Wolwerine? fuckyeah.
    - folyamatosan pörög a játék határidős léte okán, bár ez néha vissza is rúg - volt h mondhatni kifogytam a tennivalókból, és "3 órát" azzal csesztem el, h póker zseniális eszközével levetkőztettem a túlélőket.

és nem sorolom tovább, mivel háromszor kell lassan elolvasnom egy mondatot h meggyőződjek róla h értelmes-e. summa summázva kap mondjuk tőlem egy 7.75/10-et - roppantul szórakoztató időtöltés, de annyi mindent ki lehetett volna még hozni belőle és egy zseniális játékká, h az egyszerűen fájdalmas.
  • Protosz
    ezt már egyszer elkezdtem olvasni olyan promo változatot első 30 oldal volt asszem fent a könyvből igen tetszett félóra alatt kivégeztem és mikor már bontakozott ki egy jelenet akkor szakadt meg.... azóta megfeledkeztem róla de ha valahol fent van teljes könyvben akkor linket kérek :D
  • SötétBarom
    Kis ízelítő, szerintem ez alapján mindenki be tudja lőni, hogy érdemes-e tovább olvasni.
  • Teppik Amon
    Igen, azt én se találom sehol :D
  • Lammer
    enyje4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    htx, de egyenlore en orulnek az elso resznek iZS
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Igen, ez az.
  • guardian hero
    Erről van szó?

Jófajta zombikönyv jöhet minden mennyiségben!
  • SötétBarom
    Ha nem nyúlták volna le melóból azt az őskövület dell laptopot, át tudnám küldeni az ebookot -.-
  • Lammer
    najszos!!!44

racseGGoloG!!!44négy :D
  • SötétBarom
    Szerintem faszájos. Elfogult Z rajongókánt pedig csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag egy napló. Az első bejegyzés arról szól, hogy milyen fasza volt a szilveszteri buli, és hogy megfogadta az arc, hogy naplót vezet, aztán ebből az alaphelyzetből eljutunk az apokalipszisig. Van benne minden ami kell. Bekkelés a padláson, safehouse keresés, túlélők felkutatása, szal fasza na. Egyetlen hátránya, hogy nincs befejezve a sztori, de mivel itt a második, ez már nem annyira lényeges.. Bár lehet, hogy ennek se lesz vége rendesen :DDD
  • Lammer
    es joak volt az elso resz???,,

Lehet jot tenne az elso elolvasasa... 2 legyet 1 csapasra -> zoNbájoZS tema+inglis enhenszment :]